精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
“It is never too late and you are never too old to start something new!” says Englishtown       Ellen Rema. Ellen began to learn English at the age of 50, and in just a few years, she has made      progress!
Ellen chose to study at Englishtown because no evening classes were       in the German countryside where she lives. At Englishtown, she joins       classes online and speaks with live native English-speaking teacher.
In 2010, Ellen began with the first level of Englishtown and quickly    . “I spent hours and hours studying,” she said “Maybe I wanted too much in a short time. I finished all my       after 2 years and studying English isn’t all about hard work. It should also be       ! I really like the online conversation classrooms, in which I can learn so much about other cultures and traditions. I am open for all      .”
Ellen has been able to        her English to use by visiting England five times! “I am very thankful to Englishtown because most of the English I know now was learned here,” Ellen says. “My life has       with Englishtown.”
小题1:
A.professorB.friendC.studentD.reporter
小题2:
A.amazing B.challengingC.discouraging D.disturbing
小题3:
A.satisfiedB.offeredC.attendedD.represented
小题4:
A.conversationB.compositionC.listeningD.reading
小题5:
A.droppedB.brushedC.awardedD.progressed
小题6:
A.channelsB.schedulesC.coursesD.papers
小题7:
A.funB.wasterC.weaknessD.wonder
小题8:
A.measuresB.topicsC.timetablesD.fashions
小题9:
A.takeB.setC.makeD.put
小题10:
A.ruinedB.startedC.changedD.Turned

小题1:C
小题2:A
小题3:B
小题4:A
小题5:D
小题6:C
小题7:A
小题8:B
小题9:D
小题10:C

试题分析:本文讲述了一个有志者,事竟成的故事。一位50岁才开始学习英语的老人,凭借顽强的毅力,取得了可喜的成绩。
小题1:考查名词。Professor教授;friend朋友;student学生;reporter记者。由第二段的第一句可知她是Englishtown的一名“学生”,故选C。
小题2:考查形容词。 Amazing令人吃惊的;challenging挑战性的;discouraging令人气馁的;disturbing烦扰的。句意是:她50岁开始学英语,仅仅几年后,就取得了“惊人的”进步,故选A。
小题3:考查动词。 Satisfied使满意;offered被提供;attended被参加;represented被代表。句意是:在她居住的德国乡村没有“提供”夜校课程,所以她选择了网络学习方式。故选B。
小题4:考查名词。Conversation交谈,会话;composition作文,作品;listening倾听;reading阅读。根据本句后半句中的内容可知她参加的是在线“会话”课程。故选A。
小题5:考查动词。 Dropped下降;brushed刷;awarded授予;progressed进步。句意是:她从第一级开始学习,并且很快“取得进步”,故选D。
小题6:考查名词。Channels频道,通道;schedules时间表; courses课程;papers论文数。句意是:她在两年后学完了所有的“课程”。故选C。
小题7:考查名词。Fun乐趣; waster浪费者;weakness弱点;wonder惊奇。结合本句前后两居中的内容可知学习英语也应该是“很有趣”。故选A。
小题8:考查名词。 Measures措施;topics论题;timetables时间表;fashions时尚。句意是:她对所有的“话题”都感兴趣。B选项与语境相符,故选B
小题9:考查词组。句意是:通过五次参观英国,她已经能够“使用”英语。Put...to use是固定搭配,表示“利用,使用”,故选D。
小题10:考查动词。ruined 毁灭;started出发;changed改变;Turned转动。
句意是:Englishtown使她的生活发生了“改变”。故选D。
练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源:不详 题型:完形填空

Although the Garden God had made him the most beautiful place that there could ever be, Adam was lonely.
Adam needed some   . So God reached into the ground again and took some more stuff from the earth. This time he made every kind of animal and every kind of bird. He brought them all to Adam to see   he would call them. It must have   a long, long time to think up all those   ! Luckily, he didn't call them things like 'Foo Foo' or “Snuggems”or 'Pooky' or anything like that.     , he called them 'gerbils' and 'rabbits' and 'rhinoceroses'. And he   the birds 'eagles' and 'egrets' and 'ruby throated warblers'.
Well,     , we don't know what Adam named them,     he didn't speak English. But he named each kind, and that's important because people are the only ones that name things. Your   knows what a squirrel is, but he doesn't call   a squirrel. He just barks   it! But naming things is one of the things that shows we are   from all the other creatures that God made.    
    even with all the animals around to keep him company, God saw that Adam was    sad. Monkeys are fun to play with, but they don't have very much to say and they have   table manners. So God made Adam fall   , and while Adam was sleeping, God took one of his ribs(肋骨).God took Adam's   and he made a woman from it. When Adam woke up, God   Eve to him , and Adam said, “At last! Here is   like me! Her bones were made from my bones, and her body was made from my body. I will call her 'woman' because that means she was taken out of man.”
At last Adam was   . And so Adam and Eve lived together in God's garden.
小题1:
A.friendB.classmatesC.companyD.family
小题2:
A.howB.whatC.whyD.that
小题3:
A.takenB.costC.paidD.spent
小题4:
A.birdsB.animalsC.plantsD.names
小题5:
A.InsteadB.ButC.HoweverD.Therefore
小题6:
A.raisedB.calledC.playedD.names
小题7:
A.surprisinglyB.stronglyC.relativelyD.actually
小题8:
A.thatB.whyC.becauseD.how
小题9:
A.dogB.birdC.plantD.flower
小题10:
A.thatB.himC.themD.it
小题11:
A.inB.atC.onD.about
小题12:
A.differentB.difficultC.greatD.clever
小题13:
A.BecauseB.AndC.ButD.However
小题14:
A.muchB.evenC.anyD.still
小题15:
A.terribleB.politeC.goodD.trained
小题16:
A.illB.asleepC.awakeD.alone
小题17:
A.bodyB.animalC.birdD.rib
小题18:
A.sleptB.gotC.broughtD.took
小题19:
A.someoneB.anyoneC.nobodyD.everyone
小题20:
A.lonelyB.happyC.sadD.alone

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:不详 题型:完形填空

I was doing a big clean-up and my kids were helping. One of my sons came across a handkerchief of mine with a coin inside. I took one look and was immediately   to another time.
In 1991,I had spent five months in Viger(尼日尔),a hot African country. There were many things I found      about this place—the climate and beggars who      shouted “Cadeau! Cadeau!” It means gift.
One      was a lot worse.One day,a friend and I headed for neighboring Burkina Faso to work in a health clinic.However,a motorbike with two men      slowly.Without warning,one of the men     my backpack as the motorbike swept close by.The bag had my passport,money,an airline ticket and other things precious to me.I was in deep      .In the weeks that followed I looked at all   with suspicion.
All I wanted was to leave this place.One day,I was stopped by an old woman “Cadeau!” she cried. I’d had enough! I was sick and tired of the country.I told her firmly,“A thief stole all my money and now I can’t get off your country.” The beggar woman listened carefully and     my words.
“Then I will give you a cadeau,” she announced.Kindly,she placed an old brown coin in my palm. I looked at it   .Living in poverty,she gave me something priceless! I saw then the     beauty of the people of Burkina Faso and    deeply the quiet dignity of the small coin;she turned my perceptions upside down.
小题1:
A.welcomedB.transportedC.exchangedD.expected
小题2:
A.difficultB.easyC.curiousD.adequate
小题3:
A.annoyinglyB.carefullyC.politelyD.calmly
小题4:
A.clinicB.presentC.opportunityD.incident
小题5:
A.continuedB.failedC.approachedD.dropped
小题6:
A.grabbedB.brokeC.borrowedD.fixed
小题7:
A.debtB.snowC.troubleD.thought
小题8:
A.platsB.friendsC.menD.locals
小题9:
A.deniedB.usedC.consideredD.changed
小题10:
A.in horrorB.in shockC.in returnD.in addition
小题11:
A.uncertainB.unfortunateC.unnecessaryD.unexpected
小题12:
A.thankedB.regrettedC.appreciatedD.pitied

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:不详 题型:阅读理解

I lost my sight when I was four by falling off a box car in a freight(货物)yard in Atlantic City. Now I am thirty two. I can slightly remember what color red is. It would be wonderful to see again, but a disaster can do strange things to people. I might not have come to love life as I do if I hadn’t been blind. I don’t mean that I would prefer to go without my eyes. I simply mean that the loss of them made me appreciate the more what I had left.
Life, I believe, asks constant adjustments to reality. The adjustment is never easy. I was totally confused and afraid. But I was lucky. My parents and my teachers saw something in me—a potential to live, and they made me want to fight it out with blindness.
The hardest lesson I had to learn was to believe in myself. If I hadn’t been able to do that, I would have become a chair rocker on the front porch for the rest of my life. When I say belief in myself, I mean: an assurance that I am, despite imperfections, a real, positive person; that somewhere in the intricate(错综复杂的) pattern of people there is a special place where I can make myself fit.
It took me years to discover and strengthen this assurance. Once a man gave me an indoor baseball. I thought he was making fun of me and I was hurt. “I can’t use this.” I said. “Take it with you,” he urged me, “and roll it around.” The words stuck in my head. “Roll it around!” By rolling the ball I could hear where it went. This gave me an idea how to achieve a goal I had thought impossible: playing baseball. At Philadelphia’s Overbrook School for the Blind I invented a new kind of baseball. We called it ground ball.
All my life I have set a series of goals and then tried to reach them, one at a time. I had to learn my limitations. It was no good trying for something that I knew at the start was out of reach. I would fail sometimes anyway but on the average I made progress.
小题1:We can learn from the beginning of the passage that _______
A.the author lost his sight because of a car crash.
B.the author wouldn’t love life if the disaster didn’t happen.
C.the disaster made the author appreciate what he had.
D.the disaster strengthened the author’s desire to see.
小题2:What’s the most difficult thing for the author?
A.How to adjust himself to reality.
B.Building up assurance that he can find his place in life.
C.Learning to manage his life alone.
D.How to invent a new kind of baseball.
小题3:According to the context, “a chair rocker on the front porch” in paragraph 3 means that the author _________.
A.would sit in a rocking chair and enjoy his life.
B.would be unable to move and stay in a rocking chair.
C.would lose his will to struggle against difficulties.
D.would sit in a chair and stay at home.
小题4:What is the best title for the passage?
A.A Miserable LifeB.Struggle Against Difficulties
C.A Disaster Makes a Strong PersonD.An Unforgettable Experience

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:不详 题型:阅读理解

When I was 17, I read a quote that went something like: "If you live each day as if it were your last, someday you'll most certainly be right." It made an impression on me, and since then, for the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself, "If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today?"
Remembering that I'll be dead soon is the most important tool I've ever encountered to help me make the big choice in life.
About a year ago I was diagnosed with cancer. The doctors told me this was almost certainly a type of cancer that was incurable, and that I would live no longer than three to six months. My doctor advised me to go home and get my affairs in order, which is my doctors' code for preparing yourself to die.
I lived with that diagnosis all day. I was completely in despair. Later that evening, I had another examination and my wife told me that tumor turned to be curable with surgery. I had the surgery and I' m fine now.
This was the closest I've been to facing death. To tell the truth, no one wants to die. And yet death is the destination we all share. No one has ever escaped it. It clears out the old to make room for the new. Right now the new is you, but someday not too long from now, you will gradually become the old and be cleared away.
Your time is so limited that you shouldn't waste it repeating someone else's life. Don' t be trapped by dogma(教条)— which is living with the results of other people' s thinking. Don't let the noise of others' opinions drown out your own inner voice. And most importantly, have the courage to follow your heart. It somehow already knows what you truly want to become. Everything else is secondary.
小题1:The doctor advised the author to go home and get his affairs in order because ______.
A.he had to rest at home
B.his disease couldn't be cured
C.his disease was not serious at all
D.he had to wait for the result of the test
小题2:What does the author think of death?
A.He thinks it is impossible to avoid.
B.He thinks it is not the end of life.
C.He thinks it is nothing to be scared of.
D.He thinks it is the beginning of a new life.
小题3:In the author's opinion, we should ______.
A.follow others' adviceB.take no notice of diseases
C.take exercise and keep healthyD.have the courage to follow our heart
小题4:What does the underlined word “encountered” in paragraph 2 mean?
A.came acrossB.dealt withC.survivedD.supported

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:不详 题型:阅读理解

Twenty years ago, I drove a taxi for a living. One night I went to pick up a passenger at 2:30 am. When I arrived to collect, I found the building was dark except for a single light in a ground floor window.
I walked to the door and knocked, “Just a minute,” answered a weak and elderly voice. After a long pause, the door opened. A small woman in her eighties stood before me. By her side was a small suitcase.
I took the suitcase to the car, and then returned to help the woman. She took my arm and we walked slowly towards the car.
She kept thanking me for my kindness. “It's nothing,” I told her. “I just try to treat my passengers the way I would want my mother treated.”
“Oh, you are such a good man.” She said. When we got into the taxi, she gave me an address, and then asked, “Could you drive through downtown?”
“It's not the shortest way,” I answered quickly.
“Oh, I'm in no hurry,” she said. “I'm on my way to a hospice (临终医院). I don't have any family left. The doctor says I don't have very long.”
I quietly reached over and shut off the meter (计价器).
For the next two hours, we drove through the city. She showed me the building where she had once worked, the neighborhood where she had lived, and the furniture shop that had once been a ballroom where she had gone dancing as a girl.
Sometimes she'd ask me to slow down in front of a special building and would sit staring into the darkness, saying nothing.
At dawn, she suddenly said, “I'm tired. Let's go now.”
We drove in silence to the address she had given me.
“How much do I owe you?” she asked.
“Nothing.” I said.
“You have to make a living,” she answered. “Oh, there are other passengers.” I answered.
Almost without thinking, I bent and gave her a hug. She held onto me tightly. Our hug ended with her remark, “You gave an old woman a little moment of joy.”
小题1:Why did the man help the old woman so much?
A.He wanted to get more money from the old woman.
B.He was out of patience with the woman and wanted to leave quicker.
C.The old woman asked him to help.
D.He hoped others could also treated his old mother as well as he did.
小题2:The old woman chose to ride through the city in order to       .
A.show she was familiar with the city
B.see some places for the last time
C.let the driver earn more money
D.reach the destination on time
小题3:According to the text, what would the old woman feel after the driver showed her around the city and gave her a warm hug?
A.Excited.B.Shocked.
C.Grateful.D.Upset.
小题4:What can we learn from the story?
A.Giving is always a pleasure.
B.People should respect each other.
C.An act of kindness can bring people great joy.
D.People should learn to appreciate others' concern.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:不详 题型:阅读理解

Many years ago in a small German town, a Jewish businessman had the misfortune of owing a large sum of money to the moneylender. The moneylender, who was old and ugly, fancied the businessman’s beautiful daughter. So he proposed a bargain.
The moneylender told them that he would put a black pebble and a white pebble into an empty bag. The girl would then have to pick one pebble from the bag. If she picked the black pebble, she would become the moneylender’s wife and he would forgo her father’s debt. If she picked the white pebble, she need not marry him and her father’s debt would still be forgiven. But if she refused to pick a pebble, her father would be thrown into jail.
They were standing on a pebble-strewn path. As they talked, the moneylender bent over to pick up two pebbles. The sharp-eyed girl noticed that he had picked up two black pebbles and put them into the bag. He then asked the girl to pick a pebble from the bag. No doubt she was caught in a dilemma.
What would you have done if you were the girl? Careful analysis would produce three possibilities:
1.The girl should refuse to take a pebble.
2.The girl should know that there were two black pebbles in the bag and expose the money-lender as a cheat.
3.The girl should pick a black pebble and sacrifice herself in order to save her father from his debt and imprisonment.
The above story is used with the hope that it will make us appreciate the difference between lateral (横向的)and logical thinking.
Read on…
The girl put her hand into the moneybag and drew out a pebble. Without looking at it, she fumbled and let it fall onto the pebble-strewn path where it immediately became lost among all the other pebbles. “Oh, how clumsy of me!” she said. “But never mind, if you look into the bag for the one that is left, you will be able to tell which pebble I picked.” Since the remaining pebble is black, it must be assumed that she had picked the white one. And since the moneylender dared not admit his dishonesty, the girl changed what seemed an impossible situation into an extremely advantageous one.
小题1:The underlined word “forgo” in paragraph 2 may mean ________.
A.pay offB.run outC.take overD.give up
小题2:Which of the following indicates lateral thinking?
A.The girl refused to take a pebble and fled at once.
B.The girl exposed the cheat and found another way.
C.The girl picked one pebbles and made it disappear.
D.The girl picked a black pebble and accepted the result.
小题3:It can be inferred from the passage that ________.
A.The girl dropped the pebble onto the path on purpose
B.The girl dropped the pebble onto the path by accident
C.The girl didn’t know there were two black pebbles in the bag
D.The girl replaced a black pebble in the bag
小题4:What lesson can we learn from the story?
A.Keeping calm when facing a difficult situation.
B.Thinking about a complicated problem in another way.
C.Thinking twice before making a final choice.
D.Coming up with a clever answer is easy.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:不详 题型:完形填空

Sam Walton, the founder of Wal-Mart, was born in Kingfish, Oklahoma on March 29, 1918. He was raised in Missouri where he worked in his father’s store while attending school. This was his first retailing (零售业) experience and he really enjoyed it. After graduation, he began his own career as a retail merchant.
He soon opened his first Wal-Mart store in 1962 in Rogers, Arkansas. Wal-Mart specialized in name brands at low prices and Sam Walton was surprised at the success. Soon a chain of Wal-Mart stores sprang up across rural America.
Walton's management style was popular with employees and he founded some of the basic concepts of management that are still in use today.
After taking the company public in 1970, Walton introduced his “profit sharing plan”. The profit sharing plan was a plan for Wal-Mart employees to improve their income dependent on the profits of the store. Sam Walton believed that “individuals don't win, teams do”. Employees at Wal-Mart stores were offered stock options (认股权) and store discounts. These benefits are commonplace today, but Walton was among the first to implement (实现) them. Walton believed that a happy employee meant happy customers and more sales. He also believed that by giving employees a part of the company and making their success dependent on the company’s success, they would care about the company.
By the 1980s, Wal-Mart had sales of over one billion dollars and over three hundred stores across North America. Wal-Mart’s unique decentralized (分散的) distribution system, also Walton’s idea, created the edge needed to further encourage growth in the 1980s during growing complaints that the “superstore” was stopping smaller and traditional stores from developing. By 1991, Wal-Mart was the largest US retailer with 1,700 stores. Walton remained active in managing the company, as president and CEO until 1988 and chairman until his death. He was awarded the Medal of Freedom shortly before his death.
小题1: Sam Walton first made a hit in retailing when __________.
A.he worked in his father’s store
B.he created Walton's management style
C.a chain of Wal-Mart stores sprang up across rural America
D.he specialized in name brands at low prices
小题2:What is the purpose of Walton’s carrying out “profit sharing plan”?
A.To make sure all the employees had their own shares.
B.To encourage the employees to work hard and make joint efforts.
C.To select excellent employees for his stores.
D.To make more profit for himself.
小题3:Which of the statements is TRUE?
A.With Walton’s management style, employees treated the stores as their own.
B.Walton wasn’t one of the merchants who first implemented stock options.
C.The smaller and traditional stores were well affected by Walton’s stores.
D.In his old age, Walton gave all the management to his men.
小题4:What does the underlined word “edge” in the last paragraph mean here?
A.Danger.B.Disadvantage.C.Advantage.D.System.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:不详 题型:阅读理解

 Lifeguard, sportscaster, movie star, governor, president——there wasn’t much Ronald Reagan didn’t do in life.
“The world was a vast opportunity for him,” Lou Cannon wrote in his biography(传记) of the former US president, who died on June 5,2004, aged 93.
Reagan’s final years saw him fight a losing battle against Alzheimer’s disease(老年痴呆症). But his positive attitude toward life has given hope to many people.
Born in 1911 to a poor family in a small town in Illinois, his father was a failed salesman who drank too much. It was in these difficult times, though, that Reagan developed the powerful optimism(乐观) that would serve him so well. He always believed better times lying ahead, and this was reflected in his high school yearbook entry. “Life is one grand, sweet song, so start the music,” he wrote.
As a teenager, Reagan spent summers working as a lifeguard at a local beach, saving 77 lives in seven years. He graduated from college in 1932 with a degree in economics and sociology. But America was still in the middle of the Great Depression, and jobs were hard to find. Reagan finally found work as a radio sports announcer and this road led him to Hollywood in 1937.
During the 20---year film career, he never became a leading star. As in his lifeguard days, Reagan loved to play the hero and only took the role of a bad guy once in more than 50 films.
A talented speaker who was always able to connect with his audience, Reagan became involved in politics in the 1950s. This popular touch led to him being elected the governor of California in 1967.
All the while Reagan was in California, he had his eye on the White House. In 1980, aged 69, he became the oldest man ever elected president.
He held office from 1981 to 1989, the first president to serve two complete terms after World War Ⅱ. When he left, aged 77, he held the highest popularity rate of any retiring president in US history.
He remained positive even when he discovered he had an illness that would destroy him. “I will leave with the greatest love for this country of ours and eternal(永恒的optimism(乐观) for its future,”he wrote.
小题1:Reagan can be best described as a man with ______.
A.firmnessB.humourC.optimismD.talent
小题2:What didn’t Reagan do in his life time?
A.Playing the role of a bad guy.
B.Being a leading star of the film.
C.Saving people’s lives.
D.Working as a radio sports announcer.
小题3:Which is the correct order of events described in the passage?
a. Reagan fought a losing battle against Alzheimer’s disease.
b. Reagan became an actor.
c. Reagan worked as a lifeguard.
d. Reagan graduated from college.
e. Reagan was elected the governor of California.
A.a, c, d, e ,bB.e, c, d, b, a
C.b, a, c, d, eD.c, d, b, e, a
小题4:When the writer of Reagan’s biography says “The world was a vast opportunity for him,” he really means that _______.
A.Reagan achieved much in his whole life
B.Reagan could have done much better
C.Reagan did much for America and the world
D.Reagan was a very lucky man

查看答案和解析>>

同步练习册答案