【题目】B
It’s that time of year when people need to lock their cars. It’s not because there’re lots of criminals stealing cars. Rather, it’s because of good-hearted neighbors who want to share their harvest. Especially with this year’s large crop, leaving a car unlocked in my neighborhood is an invitation for someone to stuff it with zucchini(西葫芦).
My sister, Sharon, recently had a good year of tomatoes. She and her family had eaten and canned so many that they begun to feel their skin turn slightly red. She decided to share her blessings. She called everyone she knew. When that failed, she began asking everyone in the neighborhood, eventually finding a neighbor delighted to have the tomatoes. “Feel free to take whatever you want,” Sharon told her. She felt happy that she could help someone and that the food didn’t go to waste.
A few days later, the neighbor appeared in her house, holding a hot loaf of bread. She smiled,” I wanted to thank you for the tomatoes, and I have to admit I took a few other things too.”
Sharon couldn’t think of anything else that had been worth harvesting and said so,” Oh, but you did,” the neighbor said. “You had some of the prettiest zucchini I’ve ever seen.”
Sharon was confused. They hadn’t even planted any zucchini. But her neighbor insisted there were bright-green zucchini in her garden. Sharon decided to go to see where the zucchini had grown. The two of them walked t into the backyard. When the neighbor pointed at the long green vegetables, Sharon smiled,” Well, actually, those are cucumbers that we never harvested, because they got too big, soft and bitter for eating.”
The neighbor looked at Sharon, shock written all over her face. Then, smiling, she held out the bread she had shared all over the neighborhood. “I brought you a nice loaf of cucumber bread. I hope you will like it.”
【1】What does the underlined word “stuff” in Paragraph 1 probably mean?
A. Decorate. B. Swap. C. Fill. D. Exchange.
【2】What does the author mean by saying “they had begun to feel their skin turn slightly red” in Paragraph 2?
A. They thought they ate too many tomatoes.
B. They got sunburnt when picking tomatoes.
C. They were ashamed that they wasted too many tomatoes.
D. They felt embarrassed by not sharing tomatoes with their neighbors.
【3】How might the neighbor feel after knowing the truth?
A. Annoyed. B. Astonished.
C. Grateful. D. Embarrassed.
【4】From the text, we can infer that the neighbor____.
A. liked eating bread made of cucumbers
B. only picked tomatoes in Sharon’s garden
C. mistook big cucumbers for zucchini
D. went to another neighbor’s garden mistakenly
【答案】
【1】C
【2】A
【3】B
【4】C
【解析】
文章大意:本文是一篇记叙文。作者的姐姐邀请一位邻居去她家菜园里随便采摘西红柿和其他喜欢的蔬菜,而邻居在菜园里却错误地把老黄瓜当做了西葫芦,并且她用这个材料做成了面包拿来和邻居一块分享。
【1】C 词义猜测题。根据前句中share their harvest可知邻居们会分享他们种植的蔬菜,会在没有上锁的汽车里放满西葫芦,故选C。
【2】A 推理判断题。根据本句中they ate so many可以判断他们认为自己吃的西红柿太多而感觉皮肤都要变红了,故选A。
【3】B细节理解题。根据末段首句中shock written all over her face可知当邻居听到Sharon的解释后非常震惊,故选B。
【4】C 推理判断题。根据倒数第二、三段可知邻居错把大黄瓜当做了西葫芦,故选C。
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】某英语报纸以“What makes a good English teacher?”为题向学生征集稿子。假设你叫李华,请你将你班讨论结果用英语写一篇文章向该报投稿。内容如下:
A. 学科知识扎实
B. 课堂生动有趣
C. 对学生既严格也关心
D. 发音优美,讲解清晰
E. 你自己的观点及理由 (不能重复以上四点)
要求:1、可适当发挥
2、词数:120词左右,开关和结尾已经给出,不计入总词数。
Dear editor,
_____________________________________________________________________
_____________________________________________________________________
_____________________________________________________________________
_____________________________________________________________________
Yours sincerely
Li Hua
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】You never played the video dance game? Now such games are used to help lose weight!
Like many other teenage boys, Jones loves sports. But at 5 feet, 175 pounds, he found his weight in trouble. His doctor wanted him to lose 50 pounds so that he may be a good football game player by the end of the summer.
Jones chose the popular Dance Revolution video game at home to increase his activity. He had lost about 10 pounds by changing his diet. Now, after two weeks’ playing the game, he has lost another 10!
A health study is being done by an insurance company. The company hopes that the game will lead to better health and lower costs. “Obesity claims last year cost us $ 77 million. We have to cut those costs,” said a member of the insurance group. The company provides a game console (游戏主机), a dance mat and software for the six-month, $ 60,000 study.
The study is more than a commercial thing of an insurance company. It is widely supported by physical education and health professionals.
In West Virginia, 43% of the nearly 6,000 children examined for heart disease risk were considered over-weighted; more than 25% were too fat. “We are in a crisis of childhood obesity not only in West Virginia but in America,” said a researcher.
Researchers are now looking at the potential for improving effects by using the game. A teacher in West Virginia has been using the video games in her classes since last fall. She reported
The US Education Department is putting the game in 20 schools to control childhood obesity. Well, are you going to try such to dance away your extra weight?
【1】The underlined part is trying to tell us _____.
A. the study involves many insurance companies
B. the study is only an insurance company’s business
C. the study is less important than the insurance company’s money
D. it’s not only the insurance company that is concerned about the study
【2】It can be inferred that _____.
A. the government thinks highly of the dance game
B. in West Virginia, more than 25 % of the adults were too fat
C. a teacher is a failure in using the video game in her classes
D. the US Education Department isn’t interested in the game
【3】The most suitable title of the passage is _____.
A. Dance Away Your Weight
B. Play the Video Dance Game
C. Solve the Problem of Obesity
D. Cut the Cost of Obesity Claims
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Today marks the one-year anniversary of my father's death.Looking back at the past year,I cannot describe how hard it has been for me mentally and physically.
For a long time I suffered in silence.I felt as if I was running in circles(圆圈).I kept my tears to my sleep and my loneliness in my bedroom.
After my father’s death,I began channeling all that pain into dance.But as a fairly new dancer,I haven’t had too much stage experience.I recently performed at my school's winter concert for one of my classmates who is dealing with a rare illness.I dedicated(献上)the dance to her and my father.I only had one week.I was so anxious that I felt like I was having a heart attack.
Luckily,my best friends came to my aid.What they said to me was one of the kindest things anyone has ever said.I will never forget what one of them said:"You are so beautiful because of your heart and beautiful mind.You have more kindness than some will ever have.I saw how much that dance meant to you,especially how it connected with your memories.It made me cry,that is how incredible you are."
Just surround yourself with people like my friend who will never think little of you.I am so proud of how much I’ve achieved and I know I will keep going,just as my father would have wished.
【1】What can we learn about the author from Paragraph 3?
A. She had no gift for dancing.
B. She found it painful to dance on stage.
C. She suffered from a heart disease.
D. She lacked experience and got nervous on stage.
【2】We can infer from the article that the author_______.
A. performed at her school's concert
B. recovered quickly from the loss of her father
C. is very grateful to her friends
D. is still too sad to keep moving on
【3】The author wrote the article mainly to _____.
A. remind us of the importance of friends in out lives
B. encourage us to deal with pain positively
C. tell us how she became a successful dancer
D. show respect to her dear father
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
I used to be a thin little kid who was always the shortest and sickest in my class. I wasn’t very athletically involved during my childhood.
When I entered middle school, a lot of my friends were signing up for the school’s sports teams. __【1】__On the first day of tryouts(选拔赛) for the soccer team, the coach told us to run laps for warm-up. As I struggled to keep up with the team, I found myself falling farther behind until I was the last one to finish. _ 【2】___
I was disappointed, but at the same time, I knew I had to do something about my health and fitness. __【3】__ People thought I was crazy because I ran a slow 11-mintue mile in the gym class, but I was determined to get into shape and improve my mile time.
__【4】__ It was a lot of running for me, but I kept on practicing day after day. As the seasons progressed, I found that I could run longer and faster.
Eighth grade soon rolled around and I was feeling really confident about trying out for another sports meet. Instead of attempting soccer a second time, I decided to give field hockey a try. __ 【5】 __ This time, I was well prepared. After a week of tryouts, I was ecstatic (狂喜的) to see that my name made it on the list.
I was inspired, and I learned an important lesson: Once you do get into shape, don’t stop or give up!
A. Again, the coach instructed us to run a lot of laps.
B. After tryouts were over, my name never made it on the list.
C. I made a big decision to sign up for the track and field team.
D. Being in shape helped me feel energetic, flexible, and strong.
E. Fortunately, I wasn’t the only slow runner trying to get into shape.
F. The first day of practice was one of the hardest workouts I’ve ever had.
G. One of my friends convinced me to try out for the soccer team with her and I agreed.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。
People usually think of fishing as a warm-weather pastime. But some fishers say the activity is best when it is 【1】 (freeze) outside. Those people are called ice fishermen. When it gets really cold, they are in their element. In parts of the northern United States and all over Canada, ice fishing is a big sport. People wait all year 【2】 lakes and rivers in their cities to freeze. They drive trucks and snowmobiles on the ice, cut a hole into the water, and drop a lure.
Here is how it 【3】(work):
First, fishers drill a hole in the ice , drop a line into the water and wander around, 【4】(wait). Hopefully, a fish bites the hook at the end of the line. It is just like regular fishing, but it 【5】 (do) in winter.
The fishermen wear heavy coats and gloves 【6】 (stay) warm. Some people build small shelters on the ice around 【7】hole. They leave the shacks (窝棚)on the ice all winter, so they can come and go 【8】 (easy). The shelters provide some 【9】 (protect) from the cold and wind.
The Minneapolis Star-Tribune reports that by January 5, ice fishing was active. Resorts are busy with those 【10】 like to catch fish.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】假如你是李华,你的网友John想在近期外出旅行,请你根据以下提示,用英语给他写封电子邮件,向他介绍你对旅游的看法并提醒他旅行注意事项。
【写作内容】
1、旅游是一种非常好的活动:当你累了或有空的时候,到外地走走;欣赏美景,呼吸新鲜空气,交朋友,放松身心,有益健康。
2、旅行前的准备:了解天气,带好衣服、相机、常用药品等。
3、旅行时注意事项:饮食和安全。
【写作要求】
1、用恰当的句子表达全部内容;
2、开头和结尾已给出,不计入总句数。
【评分标准】句子结构准确,信息内容完整,篇章结构连贯。
Dear John,
I am glad to hear that you are going to travel.
Do you agree with me? Wish you a good journey.
Yours,
WangMing
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】假设最近某校就同学们的习惯养成问题展开了讨论。请你根据下表所提示的信息,用英语写一篇题为A good habit, a successful life 的短文,发表在该校的网站上。
良好的学习习惯 | 1. 上课注意力集中 2. 充分利用课外时间 3. 按时完成作业… |
良好的生活习惯 | 1. 健康的饮食 2. 规律的运动 3. 充足的睡眠… |
养成良好的习惯的好处 | 好习惯对生活有积极地影响 2.… 3.… (请考生结合自身感受补充两点) |
注意:1. 开头已给出。
2. 可适当增加细节,以使行文连贯。
3. 词数100-120。
形成良好的习惯:develop good habits of…
利用:make use of
A Good Habit, a Successful Life
A habit is something that you do often or regularly almost without thinking, especially something that is hard to stop doing.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】假定你是李华,你的英国笔友正在写一篇关于各国中学生课外阅读(extra-curricular reading)情况的调查报告,她给你发了一封电子邮件,想了解相关情况。请你根据以下提示,给他回一封电子邮件。
1. 你校学生课外阅读的现状;
2. 原因分析;
3. 你的看法;
注意:1.根据所给提示,适当发挥,要求内容充实,语意连贯。
2.字数不少于100。开头和结尾已经写好,不计入总词数。
3.邮件中不得提及考生所在学校及本人姓名。
Dear Helen,
Thank you for your email. Now I would like to tell you something about
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
Best wishes!
Yours,
LiHua
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com