精英家教网 > 高中英语 > 题目详情

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。

Your Teen Is Falling Asleep in Class

Teens have a busy morning schedule as they need to wake up and get moving very early in order to catch a bus and get to school by the required time. This means teens need to get their rest the night before or they will be too tired to learn anything at school. 1

When a teen falls asleep in class, two things happen: he/she misses what is being taught and he/she loses the respect of the teacher. He/She may also receive a consequence (后果) from the school, depending on the classroom discipline (纪律) policy. 2

To prevent your teen from being sleepy in class, try these three tips:

*Set a time for “lights out” on school nights. This is never be any later than 10 p.m. and preferably 9 p.m. 3 Soft music can be on and used to help calm your teen.

*Help your teen develop a nighttime routine (常规) that involves(牵涉) activities that slow them down for the end of the day. 4 Turning off the computer and disconnecting from friends and the excitement of the day an hour before bedtime will also help your teen relax.

* 5 This will reinforce (增强) what it feels like to be rested and capable (有能力)of achieving what he/she wants.

A. What's worse, they may even fall asleep in class.

B. Taking a bath and reading are two activities that work well.

C. Set a good example and show him/her your love for learning.

D. Point out the positives after your teen has had a good night's rest.

E. “Lights out” means the computer, television, lights and cell phone should be off.

F. All of these things affect your teen's academic(学术) success and can be avoided(避免).

G. While your teen keeps his/her goals(目标) in line with(与……一致) your expectations, he/she may have his/her own goals.

【答案】

1A

2F

3E

4B

5D

【解析】文章分析了学生上课睡觉的原因、后果和预防措施强调养成好的作息规律的重要性。

1A

考查对上下文的理解和推理判断能力。本段主要讲孩子们早上时间紧起床早,所以晚上要早睡否则在学校会很疲惫。A项:更糟的是课上他们会睡觉,是上文的递进,故选A.

2F

考查对上下文的理解和推理判断能力。本段在讲上课睡觉的后果,F项:这些不良后果会影响青少年的学业成绩,是可以避免的。承上启下连接前后,故选F.

3E

考查对上下文的理解和推理判断能力。本段讲设置“lights out”来保证睡眠,选项E中是对“Lights out”的解释,符合本段内容,故选E.

4B

考查对上下文的理解和推理判断能力。本段讲帮助孩子们养成好的晚上常规下句讲的是有助于睡眠的方法,B洗澡和读书也助于睡眠,符合本段内容,与下句并列,故选B.

5D

考查对上下文的理解和推理判断能力。最后一段讲合理安排时间的好处,D孩子养成好的休息习惯后强调其积极因素,是对本段的概括,故选D.

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】Allan was worried. This was his first time to go traveling _____. He didn’t know how to find his seat,_____ he went to the air hostess(空姐) and asked, ―Could you help me? I can’t find my seat. The air hostess showed _____the seat and told him_____and fasten the seat belt(系好安全带). She told Allan not to move about when the plane was going up. And she also said that Allan’s ears might feel______strange, but he didn’t need to ____ it because many people felt______that. When the plane was flying very high, Allan could stand up and walk around. He could______read books, newspapers or see films. The air hostess would______ food and drinks. Allan would enjoy the flight and______soon.

1A. by ship B. by air C. by car D. by bus

2A. yet B. or C. but D. so

3A. him B. me C. her D. he

4A. stand up B. sleep C. to sit down D. sit down

5A. a little B. Little C. a bit of D. bit

6A. worrying B. be worried C. worry about D. worry

7A. in B. for C. as D. like

8A. neither B. also C. both D. either

9A. hold B. take C. bring D. Carry

10A. arrive home B. arrive to home C. get to home D. reach at home

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】

1During the riots(骚乱), hundreds of people_________(抓住) the opportunity to steal property.

2He was____________ (沮丧) down by the sad news.

3They tried in_________ (徒劳的) to persuade her to go.

4It______________ (发生) to me that I could have the book sent to me.

5He does the__________ (雇用) and firing in our company.

6The children have been a great___________(安慰) to me through all of this.

7She was ________________(推荐) for the post by a colleague.

8Watch out for sharp bends and ___________(调整) your speed accordingly.

9I do some _________(志愿的) work at the local hospital.

10They suddenly became__________(意识到的) of people looking at them..

11Anyone who ____________ (目击) the attack just now should call the police.

12Germany____________(宣布) war on France on 1 August 1914.

13Could you do me a __________(帮助,恩惠) and pick up Sam from school today?

14Using computers has a________ (有益的) effect on children's learning.

15Mr Robb ___________(辞去) his position last month.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】

1An idea o________to Mary that she could buy her mother a washing machine as a birthday present.

2There were 16 votes in f________of my suggestions and 15 against.

3Some members of the committee o________to our proposal.

4A________,he was shocked when he witnessed the violent scene.

5The thin ice on the lake hardly b________your weight.Take care!

6When we plan our vacation,mother often offers________(实际的)suggestions.

7Research________(表明)that eating habits are related to health.

8There were more than 50________(申请者)for the job,but only ten were employed.

9He was________(选举)to be President.

10She was on a diet,but she couldn't________(抵抗)eating sweet food.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】Camping wild is a wonderful way to experience the natural world and,at its best,it makes little environmental influence.But with increasing numbers of people wanting to escape into the wilderness,it is becoming more and more important to camp unobtrusively(不引人注目地)and leave no mark.

Wild camping is not permitted in many places,particularly in crowded lowland Britain.Wherever you are,find out about organizations responsible for managing wild spaces,and contact them to find out their policy on camping and shelter building.For example,it is fine to camp wild in remote parts of Scotland,but in England you must ask the landowner's permission,except in national parks.

Camping is about having relaxation,sleeping outdoors,experiencing bad weather,and making do without modem conveniences.A busy,fully-equipped campsite(野营地)seems to go against this,so seek out smaller,more remote places with easy access to open spaces and perhaps beaches.Better still,find a campsite with no road access: walking in makes a real adventure.

Finding the right spot to camp is the first step to guaranteeing a good night's sleep.Choose a campsite with privacy and minimum influence on others and the environment.Try to use an area where people have obviously camped before rather than creating a new spot.When camping in woodland,avoid standing dead trees,which may fall on a windy night.Avoid animal runs and caves,and possible homes of biting insects.Make sure you have most protection on the windward side.If you make a fire,do so downwind of your shelter.Always consider what influence you might have on the natural world.Avoid damaging plants.A good campsite is found,not made—changing it should be unnecessary.

1You needn't ask for permission when camping in .

A. national parks in England B. most parts of Scotland

C. crowded lowland Britain D. most parts of England

2The author thinks that a good campsite is one .

A. with easy access B. used previously

C. with modern conveniences D. far away from beaches

3The last paragraph mainly deals with .

A. protecting animals B. building a campfire

C. camping in woodland D. finding a campsite with privacy

4The passage is mainly about .

A. the protection of campsites B. the importance of wild camping

C. the human influence on campsites D. the dos and don'ts of wild camping

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】Dear Alfred,

I want to tell you how important your help is to my life.

Growing up, I had people telling me I was too slow, though, with an IQ of 150+ at 17, I’m anything but stupid. The fact was that I was found to have ADHD. Anxious all the time, I was unable to keep focused for more than an hour at a time.

However, when something did interest me, I could become absorbed. In high school, I became curious about the computer, and built my first website. Moreover, I completed the senior course of Computer Basics, plus five relevant pre-college courses.

While I was exploring my curiosity, my disease got worse. I wanted to go to college after high school, but couldn’t. So, I was killing my time at home until June 2012 when I discovered the online computer courses of your training center.

Since then, I have taken courses like Data Science and Advanced Mathematics. Currently, I’m learning your Probability course. I have hundreds of printer paper, covered in self-written notes from your videos. This has given me a purpose.

Last year, I spent all my time looking for a job where, without dealing with the public, I could work alone, but still have a team to talk to. Luckily, I discovered the job—Data Analyst—this month and have been going full steam ahead. I want to prove that I can teach myself a respectful profession, without going to college, and be just as good as, if not better than, my competitors.

Thank you. You’ve given me hope that I can follow my heart. For the first time, I feel good about myself because I’m doing something, not because someone told me I was doing good. I feel whole.

This is why you’re saving my life.

Yours,

Tanis

【1】Why didn’t Tanis go to college after high school?

A. She had learned enough about computer science.

B. She had more difficulty keeping focused.

C. She preferred taking online courses.

D. She was too slow to learn.

【2】As for the working environment, Tanis prefers ________.

A. working by herselfB. dealing with the public

C. competing against othersD. staying with ADHD students

【3】Tanis wrote this letter in order to ________.

A. explain why she was interested in the computer

B. share the ideas she had for her profession

C. show how grateful she was to the center

D. describe the courses she had taken so far

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文,文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。

增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。

删除:把多余的词用斜线(\)划掉。

修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。

注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;

2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

I felt delighted to be informed the news that I would be our Student Union’s next minister of health. Therefore, when I calmed down, I began to realize what challenging the job would be. I can still remember the first time I hold a meeting with all the members, that was a real challenge for me. With so many eyes fixing on me, I struggled to speak as my face and ears turned complete red. I had never felt so nervous ago.

Although I went through a series of difficulty, I gained a lot as well — a plenty of new friends, the ability to communicate and an improvement in my organizational skills.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】

1Whoever breaks the law won’t escape punish.

2Don’t imagine that you’re the only person in the trouble.

3Boys and girls, don’t lose hearts. Do better next time.

4Only then I realize that I was wrong

5The thief sentenced to five months in prison

6It was the second time that Obama come to power.

7He has been in the prison for five years.

8I don’t like the way which you speak to your parents.

9He has many good quality, but his best quality is his kindness.

10I visited a place where is surrounded by mountains.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】I didnt know his telephone number. ________ it, I ________ then.

A. Had I known; would ring him up B. Should I know; would have rung him up

C. If I knew; would ring him up D. Had I known; would have rung him up

查看答案和解析>>

同步练习册答案