分析 开始高中生活是一项挑战,有些人不免开始的时候有些紧张.那么如何在高中生活开始的时候做得更容易一点呢?看看这些小建议吧.
解答 71.A.推理判断题.根据前文Starting high school means changes in your life.Most teenagers look forward to the first day of high school,but still feel a little bit nervous.In order to make your high school life easier,可知这里想说你可以采用下面的建议,故选A.
72.D.推理判断题.根据前文Learn all you can about your first day before the first school day.Take part in some activities that are held at the school for new students to know the school better.If parents are invited to these activities,take yours with you.Carefully look over all the materials you receive.可知这里想说确定知道学校的教学楼在哪里,故选D.
73.B.推理判断题.根据后文If you find you're not doing well in a subject,make use of after-school study groups or ask your teacher to help you with your schoolwork.Consider private tutoring to get you through a difficult time.可知这里想说要跟上你的高中学校的课程,故选B.
74.G.推理判断题.根据前文There's more extracurricular (课外的) activities in high school than in middle school,such as clubs,music and theatre groups,student government,and sports teams.Make friends and be seen at such school activities.可知这里想说加入俱乐部或是其他的组织,结识朋友,发展友谊,故选G.
75.E.推理判断题.根据前文Since you're attending more activities in high school than in middle school,可知这里想说学会安排自己的时间,故选E.
点评 考察学生的推理判断能力和联系上下文的能力,在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.此类的填空题一定要联系上下文,根据上下文的内容加上自己的理解,再作出正确的判断.
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:书面表达
| 赞成的理由 | 反对的理由 | 你的看法 |
| 1.对外语学习有利 2.了解不同国家文化 3.学会独立 | 中学生自控力差 易做错事 学费过高 | ? |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:信息匹配
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:信息匹配
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:信息匹配
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:信息匹配
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| Title:The World Is Getting(76)smaller | |
| Theme | It becomes easy for people to (77)communicatewith each other because of television,telephone,radio,telegraph and the Internet. |
| Ideas and news of events spread quickly (78)throughoutthe world. | |
| Examples (nowadays) | People can know the results of an election being (79)heldin another country within seconds. |
| An international football match comes into the homes of everyone with a (80)televisionset. | |
| News of a disaster (81)likean earthquake or a flood can bring help from distant countries within hours. | |
| Information goes fast (82)dueto modern technology. | |
| Examples (in the past) | Two (83)centuries_ago,communication between the continents took a long time. |
| The news of peace agreement made in (84)Englandtook six weeks to reach America. | |
| Conclusion | Now communication takes (85)lesstime than it did in the past.So the world is getting smaller and smaller. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:书面表达
| 赞同 | 反对 |
| 课间忘记,上课后要去属于正常 | 不妥,影响课堂秩序 |
| 如果不让去,上课也不安心,无法集中注意力听讲. | 影响本人和同学的学习 |
| 不让去会影响健康 | 应该养成好习惯,学会控制自己 |
| 个人认为:低年级可以允许,但高年级不应该鼓励 | |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com