分析 本文属于议论文,随着劳动市场越来越激烈,为了留住员工,很多公司送员工进行继续教育.给员工学费援助,作为公司的福利套餐已经存在了几十年;而千禧一代促进了这样趋势,因为对于Millennials(千禧一代,即1983-2000出生的人)而言,来自雇主的教育支持非常吸引人,他们需要这种"教育支持",因为他们需要更多经验、更多知识和更多指导才能成功;通过送员工进行继续教育,工人得到更多的机会,公司能够留住人才,这样可以达到对公司和员工的双赢.不过这样的项目可能会对公司保留员工和跳槽比率有怎样的长期的影响还不清楚.
解答 32.答案C.细节理解题.根据第一段中的Fiat Chrysler Automobiles is the latest company to use tuition assistance for employees-which for decades has been a part of many business'benefits packages可知Fiat Chrysler Automobiles 是最近的一家给员工学费援助的公司,这作为很多公司的福利套餐已经存在了几十年,故C项符合语境.
33.答案 B.推理判断题.根据第二段中的For workers,it gives them a better opportunity for development(对工人来说,这给予他们更好的发展机会)与For firms,they are able to recruit the type of employees who have value education and are less likely to turn over,and thus have a higher level of retention(对公司而言,它们能够吸收重视教育不太会跳槽的员工,因此实现高水平的保留),判断这对于员工和公司来说是双赢的,故选B项.
34.答案 C.词义猜测题;由第四段中"to whom the idea of tuition support from employers is especially appealing."可知,对于Millennials(千禧一代,即1983-2000出生的人)而言,来自雇主的教育支持非常吸引人;该段倒数第二句"They recognize that they need more experience,more knowledge,more mentoring to be successful."说明,他们意识到他们需要更多经验、更多知识和更多指导才能成功,由此判断他们需要"教育支持",故选C项.
35.答案B.细节理解题.第一段提到:while the impact of such programs has yet to be fully assessed(虽然这样的项目的影响还没有得到充分评估),及最后一段提到:What the long-term effects such programs might have for companies'retention and turnover rates remain unclear(这样的项目可能会对公司保留员工和跳槽比率有怎样的长期的影响还不清楚).可知选B项.
点评 阅读要在整体理解文章的基础上,在做细节题时根据题干定位细节,在语境中正确理解原句,然后对照选项做出合理的判断;必要的时候要进行推理,透过句子表面看作者的真正意图.
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:2017届河南省新乡市高三第二次模拟测试英语试卷(解析版) 题型:七选五
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
With the cold weather season rapidly approaching, caring for dry skin may become more challenging. Here are some tips on how to protect your skin and keep it healthy throughout the colder months of the year.
1.
Avoid harsh(刺激性的) cleansers containing sulfates or alcohol, and choose a gentle cleanser. Harsh cleansers may disrupt the PH balance of your skin and cause dryness.
Switch to a face oil
2. In order to avoid dryness, rub about 3 to 5 drops of oil the palm of your hands and then gently pat it into the skin. Face oils offer the benefit of conditioning the skin and protecting it from the cold air.
Exfoliate(去死皮)
Exfoliating is very important because it helps to get rid of dead skin cells and encourages skin cell renewal. 3. However, especially when the skin is feeling extra dry, it is important to use a gentle product and not to overdo it.
4.
If you don’t feel thirsty and struggle with taking in enough liquids, try to drink tea, sweetened with a little raw honey. Dehydrated skin cells have a slower turnover rate, which results in dull skin and more visible fine lines.
5. The most advantage is that you will spend the cold season with comfort and confidence.
A. Drink plenty of water
B. Eat homemade soups
C. Use mild facial cleansers
D. Follow the above tips, you may own nice skin and look better.
E. Here are three of the most common example of skin discomfort.
F. After cleansing your face, your skin still takes the risk of dryness.
G. Moreover, dead skin cells won’t allow your face oil to enter the skin deeply.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:四川省2016-2017学年下期高二3月月考英语试卷 题型:短文填空
Once upon a time, a very strong woodcutter asked for a job from a timber merchant and he got it. The pay was 1. (real) good and so was the work condition. For those reasons, the woodcutter was determined 2. (do) his best. His boss gave him an axe(斧) and 3.(show) him the area where he was supposed to work. The first day, the woodcutter brought 18 trees. “4. (Congratulation), and go on that way,” the boss said. Very 5. (motivate) by the boss words, the woodcutter tried harder the next day, 6. he could only bring 15 trees. The third day he tried even 7. (hard), but he could only bring 10 trees. Day after day he was bringing less 8. less trees. He went to the boss and apologized, saying that he could not understand 9. was going on. “When was the last time you sharpened your axe?” the boss asked. “Sharpen? I had no time to sharpen it. I have been very busy 10.(try) to cut trees…”
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com