精英家教网 > 高中英语 > 题目详情

C

Now, we know that if we do not get enough vitamins, we are at the risk of devel?oping a number of diseases. As a result, vita?min supplements(补品),though expensive, are popular with people who worry that they are not get?ting enough vitamins from the foods they eat. But contrary to what many people think,medical experts have found lit?tle evidence that most supplements do anything to improve health or protect against diseases.

In fact, medical experts warn that taking too many of some vitamins can be harmful. For example*too much vita?min E can cause bleeding. People should discuss what vita?mins they take with their doctors, as some vitamins can produce harmful side effects when mixed with medicines.

Experts, however, do say that sometimes vitamins can help prevent diseases. People who know they lack a particular vitamin should take vitamin supplements. Some older adults, for example, may not have enough vitamin twelve. This is because, as people get older, their body loses its ability to take it from foods. Also, people who spend much time in?side may need some extra vitamin D as the skin makes this vitamin from sunlight.

Different vitamins are found in different foods. Vita?min A is found in fish liver oil. It's also in the yellow part of eggs. Sweet potatoes, carrots and other darkly coloured fruit and vegetables contain substances that the body can change into vitamin A. Vitamin B-twelve is found in green leafy vegetables and other foods, like fruit. Vitamin K can be found in pork products.

In fact, for most people, a balanced diet can ensure enough vitamins our bodies need. So,it is important for us to eat a mixture of foods every day to ensure that we get enough vitamins.

24.      What is probably talked about before this passage?

  A.  How many vitamins a person's body needs.

B.  How many vitamins some foods contain.

C.  The benefits that vitamins bring to our health.

D.  What people should do to stay healthy.

25.      From the passage, we can learn that medical experts advise people .

   A.  never to take any vitamin supplements

B.  to depend only on food for their vitamins

C.  not to take any vitamins together with medicines

D.  to consult doctors before taking vitamin supple?ments

26.      What would be the best title of the passage?

   A.  Getting enough vitamins through a balanced diet

B.  Vitamin supplements do harm to our health

C.  Vitamins are important to our health

D.  Lacking vitamins can cause many diseases

C

[文章大意]吃维生素补品其实并不像人们想象的那样能带来很多好处,有时维生素摄取过量会对人体有害,人们通过合理的饮食就能够获得人体所需的维生素。

24.  C推理判断题。根据文章的第一句"现在我们知道.如果体内缺乏足够的维生素,我们就有生病的危险"可以推断, 前面提到的内容应该是维生素给人体带来的好处。

25.  D 细节理解题。根据第二段中的"People should discuss what vitamins they take with their doctors--"可知答案。

26.  A主旨大意题。根据文章内容可知,吃维生素补品其实并不像人们想象的那样会带来很多好处,有时维生素摄取过量会对人体有害,人们通过合理的饮食就能够获得人体所需的维生素。

题目来源:全品作业本高中英语必修3新课标人教版 > 单元检测(二)

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:

4. ________ (be) in heavy debt,they had to work day and night to pay it off.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

6. ―I didn't go to the art show, because I lost my ticket.

一You    have borrowed mine. I didn't go to see it anyway.

A. might       B. need

C. could       D. must

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

9. The little boy sat in bed, _____ (listen) to the pop music.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

15. Don't wait to win________ until you have broken up.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

2.  We     very early so we packed the night before.

A. leave        B. had left

C. were leaving   D. have left

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

9. At first I regretted     them to stay, but we soon became great friends. 

A. to invite          B. invited

C. to have invited      D. inviting

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

2. [2014 '重庆卷]It was John who broke the window.  Why are you talking to me as if I    it?

A. had done    B.  have done

C. did       D.  am doing

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

5.     一I probably shouldn't have only cake.

—Oh,__________________ (吃吧).It won't kill you.

查看答案和解析>>

同步练习册答案