【题目】Embassy Suites by Hilton Santa Ana Orange County Airport
Neighborhood: John Wayne Airport (SNA), Orange County
1325 East Dyer Road, Santa Ana, CA
OVERALL GUEST SCORE
Very Good
Based on 163 Guest Ratings
![]()
Hotel Description
Being close to airport and freeway access makes the Embassy Suites a top choice for our guests in the area. The 300-room Embassy Suites offers homey comforts for those on business and vacation alike—suites with separate living and sleeping areas, refrigerators, microwaves, coffeemakers, Wi-Fi access and two TVs. Wake up to a free cooked-to-order breakfast and enjoy the indoor pool and fitness center. A two-hour evening reception offers drinks and appetizers and the on-site restaurant serves American favorites. The property also has a business center with copy and fax services. Parking is available for an additional fee. Less than two miles from I-405, the Embassy Suites is within a half-mile of various restaurants and just three miles from John Wayne Airport. Our guests say the Embassy Suites’ location, “brilliant” breakfast and “friendly” staff make it one of their favorite Santa Ana properties.
Guest Ratings |
Good Feb 8, 2017 By: Harold Pros: Loved the breakfast and the friendly, helpful staff. Spacious accommodations made this a very good value. |
Cons: Didn’t love the heating/AC system; room was too cold for comfort. Also was not aware of the parking fee until we checked in. The parking fee was $17 a night. |
Good Jan 24, 2017 By: Micaela Pros: Breakfast was amazing with a variety of choices and the staff were helpful. Cons: The room had a very strange old smell when we first got there. I had to open the door to air it out. |
Very Good Jan 5, 2017 By: Bruce Pros: The location was very good for us and the included breakfast was a plus. Cons: The room was not cleaned properly when we got there. The heating system was not working for the hotel as well |
… |
【1】________ makes the Embassy Suites a top choice for its guests in the area.
A. The business center B. The friendly staff
C. The convenient location D. Wi-Fi access
【2】According to the guest ratings, all the guests are satisfied with its ________.
A. heating system B. accommodations
C. parking fee D. breakfast
【3】This advertisement is made more believable by ________.
A. providing the exact address B. using guests’ comments
C. analyzing its pros and cons D. interviewing the guests
【答案】
【1】C
【2】D
【3】B
【解析】本文是一则广告,介绍Embassy Suites宾馆。
【1】C
推理判断题。根据Hotel Description中Being close to airport and freeway access makes the Embassy Suites a top choice for our guests in the area.可知,是方便的位置使得使馆套房成为该地区客人的首选。故选C。
【2】D
推理判断题。根据文中Pros: Loved the breakfast and the friendly, helpful staff. Pros: Breakfast was amazing with a variety of choices and the staff were helpful. Pros: The location was very good for us and the included breakfast was a plus.可知,客人对早饭满意。故选D。
【3】B
推理判断题。根据Our guests say the Embassy Suites’ location, “brilliant” breakfast and “friendly” staff make it one of their favorite Santa Ana properties.可知,用客人的评论使这个广告更可信。故选B。
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】In dealing with public relations, we should make every effort to prevent the_____in personality.
A. contact B. conflict C. connection D. contrast
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】You get a lot of criticism, but you just have to carry on _______.
A. nevertheless B. fairly
C. regardless D. sincerely
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】If ________ the same treatment again, he's sure to get well.
A. giving B. give C. given D. being given
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Here again are today's headlines________.
A.in advance
B.in trouble
C.in brief
D.in total
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解
请阅读下列短文,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
|
Day school Program |
【1】E-Learning courses are different from other TDSB courses in that _________.
A. they are given by best TDSB teachers
B. they are not on the day school timetable
C. they are not included on students’ reports
D. they are an addition to TDSB courses
【2】What do students need to do before completing e-Learning courses?
A. To learn information technology on-line.
B. To do their assignments independently.
C. To update their mobile devices regularly.
D. To talk face to face with their teachers.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Henry would rather his mother________ in the school where he is studying.
A.not work B.not worked
C.didn't work D.not working
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Her ________plan was to stay here for a month,but she had to leave after two weeks.
A.special
B.staple
C.personal
D.original
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】_____ in a poor family made Jack very hardworking when he was still young.
A.Brought up B.Bringing up
C.Having brought up D.Being brought up
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com