分析 本文主要向我们介绍了自己家的房子对我们的身材很有影响.身材变化的关键是看你如何设计自己的家.这里给出了保持身材的四点设计建议:1.房间要明亮;2.用冷色系会减少食欲;3.放一些舒缓的音乐就餐;4.用小的碗碟就餐.
解答 21.B 推理判断题.根据全文第一段Here are some ways to turn your home into part of your diet plan.可知要让你的家的设计成为你减肥计划的一部分.所以这篇文章对那些在乎自己的身材的人更有帮助.故选B.
22.A 细节理解题.根据第三段In one study,people who ate meals in a blue room consumed 33 percent less than those in a yellow or red room.可知在蓝色的房间内,人吃的食物相对在黄色或者红色房间减少33%,因此人们不会感觉很饿,故选A.
23.C 推理判断题.根据最后一段When we choose a large spoon over a smaller one,total intake(摄入) jumps by 14 percent.用大勺和小勺吃饭,相差14%,因此建议人们用小勺吃饭,C正确;误解分析:由第4段People who eat slowly tend to consume about 70 fewer calories(卡路里) per meal than those who rush through their meals.,说明吃得慢就吃得少,吃得快就多,故A错;If you need some help slowing down,turning on relaxing music.说明放舒缓的音乐可以让人吃得慢,反之则快,故B错;第二段Dark environments are more likely to encourage overeating,由此可知房间暗会增加饮食,所以D错;故选C.
24.A 主旨大意题.根据第一段Your house may have an effect on your figure.Experts say the way you design your home could play a role in whether you pack on the pounds or keep them off.you can make your environment work for you instead of against you.可知你的家居环境既可以让你变胖也会让你变瘦,故选A.
25.D 推理判断题.根据文章内容,主要讲述了自己家的房子对我们的身材很有影响,以及提出了几点建议,结合选项,应是出现在杂志上.故选D.
点评 本文是科教类阅读理解.做这类题材阅读理解时要求考生对文章通读一遍,做题时结合原文和题目有针对性的找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断题也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确答案,切忌胡乱猜测,一定要做到有理有据.
科目:高中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:完形填空
| 41.A.guiding | B.asking | C.training | D.advising |
| 42.A.allowed | B.expected | C.replied | D.accepted |
| 43.A.change | B.repeat | C.hurry | D.pass |
| 44.A.agreed | B.needed | C.begged | D.hated |
| 45.A.knew | B.learned | C.guessed | D.heard |
| 46.A.so | B.for | C.but | D.or |
| 47.A.put up | B.take up | C.pick up | D.give up |
| 48.A.As usual | B.Go ahead | C.By the way | D.Come on |
| 49.A.patience | B.luck | C.fun | D.success |
| 50.A.excited | B.proud | C.anxious | D.angry |
| 51.A.well | B.again | C.fairly | D.regularly |
| 52.A.discussed | B.continued | C.counted | D.argued |
| 53.A.nervously | B.immediately | C.strangely | D.suddenly |
| 54.A.promised | B.admitted | C.wondered | D.discovered |
| 55.A.a mistake | B.a decision | C.an attempt | D.an effort |
| 56.A.free | B.different | C.full | D.happy |
| 57.A.managed | B.recognized | C.allowed | D.reduced |
| 58.A.important | B.attractive | C.practical | D.interesting |
| 59.A.offered | B.served | C.controlled | D.taught |
| 60.A.realized | B.apologized | C.imagined | D.explained |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:信息匹配
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:信息匹配
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
| A.They are a real danger to people. B.The big animals are friendly to the local people. C.The instruments make a loud sound elephants do not like. D.People shoot the gun in the air to scare the elephant away. E.The elephants are cruelly killed in large numbers in Africa. F.But right now,vuvuzelas are an effective way to deal with a serious problem. G.Villagers have tried other ways to stop elephants from coming near farms and houses. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com