分析 本文介绍杀伤力很强的狮子鱼.Stephanie Green认为正在消失的海洋物种总有一天会回来,她对与狮子鱼的斗争充满希望.
解答 33.A.细节理解题.根据第二段中"Female lionfish can spawn(产卵) every few days,producing as many as 2million eggs per year."可知,这种鱼繁殖很快.故知A项正确. 根据第二段中"As a result,the fish have eaten so much that they have grown to be more than three times the size of their cousins in the Pacific Oceans."可知,B项错误.根据第二段中第二句话可知,狮子鱼不吃鲨鱼,故C项错误.根据第一段中第一句话可知,D项错误.
34.D.推理判断题.根据第三段的内容For example,parrotfish eat certain plants off corals(珊瑚),which allows corals to grow better.But they are now disappearing due to lionfish可知,作者拿鹦鹉鱼为例来说明狮子鱼的杀伤力有多强.故选D.
35.B.推理判断题.根据最后一段It's going to be a long-term battle,but the missing sea species will come back someday,"says Green可知他对于对抗狮子鱼的态度是充满希望的;故选B.
点评 考察学生的细节理解和推理判断能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| We've Moved! Please come to the party in our new house. 8:00pm.on November 5 Betty and Jack Add:31Station Street Tel:342-1525 E-mail:betty12@email. net | Must Sell 275 Best washing machine Only 6months old Owner going abroad Call Mike Green Add:10Park Street Tel:342-2691 E-mail:mikegreen@hotmail.com | Smith's Book Club New and old books Over 1,000kinds Good coffee and tea Open every day 10:00to 22:00 Add:15North Street Tel:342-7391or 342-7350 E-mail:smith15@yahoo.com |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:完形填空
| 86.A.relaxing | B.inspiring | C.boring | D.tiring |
| 87.A.disappear | B.retire | C.complain | D.explore |
| 88.A proud | B.polite | C.nervous | D.sorry |
| 89.A.mysterious | B.classic | C.personal | D.national |
| 90.A.work | B.choice | C.status | D.family |
| 91.A.requirement | B.plan | C.career | D.life |
| 92.A.finished | B.started | C.enjoyed | D.ignored |
| 93.A.inspect | B.buy | C.repair | D.sell |
| 94.A.window | B.roof | C.design | D.key |
| 95.A.success | B.shame | C.pleasure | D.disappointment |
| 96.A.curiously | B.suddenly | C.carelessly | D.differently |
| 97.A.Yet | B.So | C.As | D.Such |
| 98.A.more | B.worse | C.rather | D.less |
| 99.A.shock | B.will | C.smile | D.dream |
| 100.A.search for | B.look into | C.live in | D.pull down |
| 101.A.step forward | B.go back | C.come out | D.show up |
| 102.A.never | B.again | C.once | D.nearly |
| 103.A.experience | B.attitude | C.skill | D.advantage |
| 104.A.learn | B.notice | C.refuse | D.make |
| 105.A.quickly | B.wisely | C.early | D.confidently. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | was reduced | B. | has been reduced | ||
| C. | were reduced | D. | have been reduced |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com