精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
7.Technology is making life easier for some dairy farmers.They use robotic systems to milk their cows.These systems are designed to reduce labor and increase milk production.
Cows are trained to follow a series of paths that lead to the milking stations.Only one cow at a time can enter the station.Once inside,the cow is rewarded with food.As the cow eats,a robotic arm cleans and connects the animal to the milking machine.A few minutes later,the milking is completed.The gate is lifted.The cow leaves and the next cow enters.The robotic systems are designed to operate twentyfour hours a day.Cows are milked on average about three times a day.Some are milked four to six times a day.The cows wear collars(颈圈) around their necks that identify them to the system.A computer keeps records on their eating and milking.A cow is released from the station if the computer decides it should not be milked.The system also measures the temperature and color of the freshly produced milk.Milk is thrown away if it does not pass the tests.Cows need two to four weeks to learn to use the robotic milking systems.Once trained,the cows no longer require human assistance,unless something goes wrong.
Professor Plaut heads the Department of Animal Science at Michigan State University.She believes the systems will attract especially the next generation of farmers who are more interested in technology and less interested in working all the time on the farm.Still,she says the price of robotic milking systems will continue to limit their use.Doug Suhr has more than one hundred milking cows on his farm.Last year it became the fourth farm in southeast Minnesota to get a robotic milking system.A recent story in a local agricultural newspaper said the first robot cost﹩175,000 and the second cost﹩150,000.Doug says the increase in milk production reaches a high of more than 6kg per cow per day.

28.Under robotic milking systems,D decide(s) whether a cow is suitable to be milked.
A.the robotic arms
B.the dairy farmers
C.the cows themselves
D.a computer
29.When is human assistance needed during the milking?C
A.When the cows enter the milking station every morning.
B.When a robotic arm connects a cow to the milking machine.
C.When the cows are trained to use the robotic milking system in the first two to four weeks.
D.When the temperature and color of the freshly produced milk are measured.
30.Which of the following statements is TRUE according to the last paragraph?A
A.Since Doug got the robotic milking system,milk production on his farm has increased.
B.The price of milking machines decreases $25,000every year.
C.Doug has the largest farm in southeast Minnesota.
D.There are four farms in southeast Minnesota that have robotic milking systems so far.
31.It can be inferred from the passage thatB.
A.the price of robotic milking systems will greatly decrease
B.robotic milking systems are still too expensive to be popular
C.most farmers are too old to use robotic milking systems
D.robotic milking systems don't need to work at night.

分析 本文主要讲述了由于科技的发展,现在在农场里已经出现自动挤奶机,它可以减少劳动力增加产量.

解答 28 D:细节理解题.根据第二段"A computer keeps records on their eating and milking.A cow is released from the station if the computer decides it should not be milked"可知奶牛的饮食和产奶是由电脑记录着,电脑也控制着奶牛是否适宜产奶,故答案应选D.
29 C:细节理解题.根据第二段"Cows need two to four weeks to learn to use the robotic milking systems.Once trained,the cows no longer require human assistance,unless something goes wrong"可知,只有在最初接受训练的时候奶牛才需要人工帮助.故选C.
30 A:细节理解题.根据最后一段"the increase in milk production reaches a high of more than 6kg per cow per day"可知,Doug自从使用机器挤牛奶后,奶牛的产奶量提高了很多.
31 B:推理判断题.根据最后一段"the price of robotic milking systems will continue to limit their use"可推断,自动挤牛奶机器之所以还不能普及是因为人们觉得它太贵了.

点评 本文是一个科教类类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对性的找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断题也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确答案,切忌胡乱猜测,一定要做到有理有据.

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:信息匹配

17.We rarely get things right the first time.Getting a second chance in life is about giving yourself the opportunity to grow beyond your past failures.(71)GHere's how:
Let go of the past.Every difficult moment is accompanied by an opportunity for personal growth and creativity.But in order to attain them,we must first learn to let go of the past.(72)F And once they pass,our unique experiences and the lessons we learn allow us to make a better attempt next time.
Identify the lesson.Never forget to acknowledge the lesson,especially when things don't go your way.If you don't get a job you wanted or a relationship doesn't work,it only means something better is out there waiting.(73)C
Lose the negative attitude.Negative thinking creates negative results.Positive thinking creates positive results.(74)DThe mind must believe it can do something before it is capable of actually doing it.
(75)BSome forces are out of your control.The best thing you can do is do the best with what's in front of you with the resources you do have access to.Invest your energy in the things you can change.
Just keep doing what you know is right.And if it doesn't work,adjust your approach and try again.You'll get there eventually.

A.Figure out what you really want.
B.Focus on the things you can change.
C.And the lesson you just learned is the first step towards it.
D.Positive thinking is at the front of every great success story.
E.Identify the essential things in your life that matter most to you.
F.We must recognize that difficulties pass like everything else in life.
G.It's about positively adjusting your attitude toward future possibilities.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:书面表达

18.假定你叫李华,近期你校开展了一个名为"要经济还是要环境----我们必须做出抉择吗?"的辩论赛,结果如下表所示.请根据下表的内容写一篇150词左右的短文.开头已经给出,不计入总词数.
比例大约40%的学生大约60% 的学生
观点削减生产来保护环境经济发展对环境保护有利

原因
    世界的大片区域已经受到工业污染的破坏,大量的动物都在死亡,人口越来越多.很多工厂控制污染物的排放,投入资金修复所造成的破坏,充分利用循环材料.
发表自己的观点并具体说明,至少两点.
Recently a debate entitled"The economy or the environment---must we choose?"has been carried out in our school.The results are as follows.
About 40% of the students hold the opinion that                         

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

15.The days of the hunter are almost over in India.This is partly because there is practically nothing left to kill,and partly because some steps have been taken,mainly by banning tiger-shooting,to protect those animals which still survive.
Some people say that Man is naturally a hunter.I disagree with this view.Surely our earliest forefathers,who at first possessed no weapons,spent their time digging for roots,and were no doubt themselves often hunted by meat-eating animals.
I believe the main reason why the modern hunter kills is that he thinks people will admire his courage in overpowering dangerous animals.Of course,there are some who truly believe that the killing is not really the important thing,and that the chief pleasure lies in the joy of the hunt and the beauties of the wild countryside.There are also those for whom hunting in fact offers a chance to prove themselves and risk death by design; these men go out after dangerous animals like tigers,even if they say they only do it to rid the countryside of a threat.I can respect reasons like these,but they are clearly different from the need to strengthen your high opinion of yourself.
The greatest big-game hunters expressed in their writings something of these finer motives.One of them wrote:
"You must properly respect what you are after and shoot it cleanly and on the animal's own territory.You must fix forever in your mind all the wonders of that particular day.This is better than letting him grow a few years older to be attacked and wounded by his own son and eventually eaten,half alive,by other animals.Hunting is not a cruel and senseless killing-not if you respect the thing you kill,not if you kill to enrich your memories,not if you kill to feed your people."
I can understand such beliefs,and can compare these hunters with those who hunted lions with spears and bravely caught them by the tail.But this is very different from many tiger-shoots I have seen,in which modern weapons were used.The so-called hunters fired from tall trees or from the backs of trained elephants.Such methods made tigers seem no more dangerous than rabbits.

28.There is no more hunting in India now partly becauseA.
A.there are few animals left to hunt
B.hunting is already out of date
C.hunters want to protect animals
D.it is dangerous to hunt there
29.The author thinks modern hunters kill mainlyB.
A.to make the countryside safe
B.to earn people's admiration
C.to gain power and influence
D.to improve their health
30.What do we learn about the big-game hunters?C
A.They hunt old animals.
B.They mistreat animals.
C.They hunt for food.
D.They hunt for money.
31.What is the author's view on the tiger-shoots he has seen?A
A.Modern hunters lack the courage to hunt face-to-face.
B.Modern hunters should use more advanced weapons.
C.Modern hunters like to hunt rabbits instead of tigers.
D.Modern hunters should put their safety first.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:书面表达

2.假设你是李华,你校要开辟漂流书屋(The Book Barge),请你以学生会的名义根据下面的内容提示写一篇通知.
1.开辟目的和意义
2.图书收集地点
3.征集要求
注意:1.词数100字左右.
2.可适当加入细节,以使内容充实、行文连贯.
3.开头和结尾已给出,不计入总词数.
Dear fellow students,
            .
the Students'Union.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:短文改错

12.假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文.作文中共有10处语言错误,每句中最多有两处.每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改.
增加:在缺词处加一个漏子符号(∧)并在其下面写出该加的词.
删除:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词.
注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;
      2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分.
  Mrs.Williams,my next-door neighbor,have a big house with a beautiful garden in front of them.She is very proud of her house because of it is always clean and tidy.While cleaned the carpets(地毯) one day,she suddenly saw a little mouse run across his dining room.She felt terrible ashamed,for she used to telling others that mice were found only in dirty houses.She quickly asked her daughter Jenny help catch the mouse.It takes them almost half an hour to catch the mouse.Afraid of being laughed at by another people around her,Mrs.Williams wanted her daughter to keep it a secret.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

19.We will be exploring different approaches(方法)to gathering information.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

16.The high cost of raw materials is keeping pricesup.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

17.Tips for a Happier Workplace
You don't have to be friends with your co-workers,but you do need to be friendly.Read on for fresh ways to make your office a kinder,gentler place.
◆Give a happy"Hello!"in the morning
Do you walk into the office,eyes down,and immediately start work?If so,you are likely to find that co-workers ignore(忽视)you or avoid you.(36)GIt's really amazing how fast this small gesture can change unfriendly workplace relations.
◆Learn the art of small talk
Ask your co-workers about their interests-their favorite music,movies,and books,as well as their hobbies (37)FOnce you know what catches their imagination,pick up stories from newspapers or magazines to help start conversations.
◆Ask what they think
People love to be asked for their opinion,so go out of your way to ask,"What do you think of this report?"or"How do you think I should deal with this situation?"(38)C
◆Avoid gossip(流言飞语)
(39)ESo return the favor.When a co-worker walks towards you bearing a piece of gossip,respond(回应)with,"Really?"and then change the subject or get back to work.If you don't respond,the gossiper will move on.
◆(40)B
To win friends at work,start with good office etiquette(礼节).There's nothing more frustrating(令人沮丧的)to busy co-workers than to have their emails and phone messages ignored.Your silence doesn't just make their jobs harder; it also conveys(传达)an unpleasant message:You are unimportant to me.
A.Stop complaining.
B.Return calls and emails immediately.
C.Then give the advice giver a silent thank-you.
D.Always work as hard as anyone working for you.
E.You don't want anyone talking about you behind your back,right?
F.Showing an interest in them will make them feel comfortable around you.
G.Get into the habit of greeting your co-workers with a smile as you arrive in the morning.

查看答案和解析>>

同步练习册答案