【题目】
Five Element Constitutional Acupuncture(针灸) | ||
Author: Angela Hicks, John Hicks, Peter Mole | ||
Item | Regular Price | AAMA Practice Member Price |
95—53 | $69.95 | $59.45 |
Description: This exciting textbook gives a clear, detailed, and presentation of the main features of constitutional five element acupuncture treatment. It covers the context and history of this form of acupuncture, as well as the relevant Chinese medicine theory. After examining ★A clear and trustworthy exploration of five element constitutional acupuncture. ★A description of the major aspects of diagnosis within this system, solving inconsistencies(前后矛盾) often present in discussions of these aspects. ★An encouragement of a particular style and approach in acupuncture, of interest to all schools of thought in Chinese medicine. ★Overall revisions keep the material in this book up-to-date. ★New information on calculation of sample size and effect size features material of increasing importance in the field. ★Updating of all references keep the reader current with the latest real-work in the field. ★Additional student activities within the text offer the reader even more help in learning new material or brushing up on the latest. ★New appendix features an exceptional critique(书评) of a published research paper. ★Two-color format makes the text visually appealing. | ||
【1】The above table and passage is mainly_______.
A. an advertisement to persuade people to buy the book
B. a comparison between the five elements and TCM
C. an introduction to the author writing this book
D. an introduction to the book on five elements
【2】People who read the book may find it visually appealing in that_______.
A. it is published in traditional Chinese
B. the book has the advantage of two colors in printing
C. overall revisions keep the material in this book up-to-date
D. Practice Member Price is lower than Regular Price
【3】Supposing Jack is an AAMA Practice Member and he has bought ten books, how much has he saved compared with Regular Price?
A. 215 dollars B. 105 dollars
C. 195 dollars D. 150 dollars
【答案】
【1】 A
【2】 B
【3】 B
【解析】
这是一篇广告。介绍了“Five Element Constitutional Acupuncture(针灸)”这本书的具体信息和亮点。
【1】推理判断题。本文为广告,有这本书的总体介绍和亮点说明,目的是说服人们去购买此书籍。故A选项正确。
【2】细节理解题。根据文章最后“Two-color format makes the text visually appealing”可知,读了这本书的人会觉得它在视觉上很吸引人,因为这本书在印刷方面有两种颜色。故B选项正确。
【3】细节理解题。由“Regular Price:$69.95 AAMA Practice Member Price:$59.45”可知,Jack以会员价买了10本书的价格为:$59.45×10=$594.5。如果以正常价买了10本书的价格为:$69.95×10=$699.5。价格差为:$699.5-$594.5=$105。故B选项正确。
根据短文的体裁是推理判断题的重要解题方法之一。通读短文可知,短文为广告,广告的目的就是激发需求,增加销售。所以我们判断出短文主要的目的就是为了说服人们去购买书籍。故A选项为小题1的正确选项。
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Jane’s grandmother had wanted to write children’s book for many years, but one thing or another always got in way.
A. a;不填B. the;the
C. 不填;the D. a;the
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】单句改错
Mozi is considered being one of the greatest thinkers in ancient China.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】The plan was that the two parties should first reach an agreement on the basic ________,the details to be worked but later.
A. standards
B. practice
C. habits
D. principle
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Mr Brown is__________ respected by his colleagues.
A. very
B. much
C. rather
D. extremely
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】
![]()
【1】How much time do you need to babysit Mary's two boys each week?
A. 5 hours. B. 10 hours.
C. 14 hours. D. 40 hours.
【2】Which ad requires the job-hunters to work on Monday mornings?
A. Ad A. B. Ad B.
C. Ad C. D. Ad D.
【3】What is a necessity for people to get these jobs?
A. They should look after Mary's two young boys on weekends.
B. They are supposed to work full-time just on Saturdays in the Munchies Café.
C. They should have your own bike to take this long-time newspaper delivery work.
D. They need to communicate in a certain foreign language when working for the City Museum shop.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】– Do you mind if I smoke?
– Well, I’d rather you ______.
A. don’t B. didn’t C. won’t D. aren’t
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】—Is that the small town you often refer to?
—Right, just the one________you know I used to work for years.
A.that B.which C.where D.what
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】 —Please don’t make a noise.
—______________. I’ll be as quiet as a mouse.
A. Yes, I won’t B. No, I won’t
C. No, I will D. Yes, I will
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com