精英家教网 > 高中英语 > 题目详情

第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)

根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

Love is a telephone which always keeps silent when you are longing for a call, but rings when you are not ready for it. 12

Love is a telephone which is seldom programme-controlled or directly dialed. You cannot get an immediate answer by a mere "hello", let alone go deep into your lover's heart by one call. Usually it had to be relayed by an operator , 13

 14When you are ready to die for love, you only find, to your disap?pointment ,the line is already occupied by someone else, and you are greeted only by a busy line.

Love is a telephone which is not always associated with(与    有联系) happiness. 15

Love is a telephone which, when you use it for the first time, makes you so nervous and excited 16

A.When you pick up a phone, you never know whether it brings sweetness or bitterness.

B. and you have to be patient in waiting.

C. so everything can be done in a second.

D.As a result, we often miss the sweetness from the other end.

E. that you will hate to make another call.

F. Love is a telephone which is always busy.

G. that you either hold the receiver upside down or dial the wrong number.

第二节

12.D 根据"Love is a telephone which always keeps silent when you are longing for a call, but rings when you are not ready for it."可知,我们经常错过甜蜜,故选D。

13.B 根据"Love is a telephone which is seldom programme-con trolled or directly dialed. You cannot get an immediate answer by a mere * hello , , let alone go deep into your lover's heart by one call. Usually it had to be relayed by an operator...,, 可知,你必须要耐心等待,故与B吻合。

14.F 根据"When you are ready to die for love, you only find, to your disappoint?ment, the line is already occupied by someone else, and you are greeted only by a busy line."可知,爱是一部总是忙碌的电话,故选F。

15.A 根据"Love is a telephone which is not always associated with (与. 有联系)happiness."可知这里说的是当你拿起电话时,你永远不知道它会带来甜蜜还是苦涩,与答案A对应。

16. G 根据"Love is a telephone which, when you use it for the first time, makes you so nervous and excited"-"可知选G。

题目来源:全品作业本高中英语必修3新课标外研版 > 综合能力测评(三)

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:

7.    he said in the wedding ceremony moved  everyone present.

A. How   B. That

C. What  D. Which

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

17. He went home for lunch       the clock struck twelve.

A. while         B. immediately

C. right away      D.  at once

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

12. Such things     you described in the report seldom happen now.

A. that    B. who

C. as      D. which

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

17. Li Lei, for      English was once difficult, can speak English fluently as though he were a native speaker.

A. whom     B. whose

C. him     D. his

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

5. —Is it true that Mike refused an offer from Yale University yesterday?

―Yeah, but I have no idea    he did it; that's one of his favourite universities.

A. when     B. why

C that      D. how

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

10. She was such a proud person that she would die    she would admit she was wrong.

A. rather than    B. until

C. after        D. before

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

5. The moment   Leo will never forget is Mr Smith gave him a lot of valuable

advice on how to improve his writing.

A. that; when     B. that; that

C. when; that    D.  when; /

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

1.   the nurses want a pay increase, they want reduced hours as well.

A. Not do only       B.  Do not only

C. Only not do       D.  Not only do

查看答案和解析>>

同步练习册答案