精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
16.Aava Whistler Hotel
Star Ratings:★★★Location:Whistler
Rooms:192
Stay at the Aava Whistler Hotel (formerly Coast Whistler Hotel) and experience a great vacation.The Aava Whistler Hotel is within minutes from over a hundred shopping malls and restaurants.It also has a great number of recreational facilities,including swimming,diving and even skiing.Hotel services include 24-hour reception,laundry and room service.Guests can stay in cozy rooms equipped with air-conditioning,bathroom and television.From CN¥496 per night.
Best Western Cairn Croft Hotel
Star Ratings:★★★Location:East Lundy's Lane
Room:l66
Relax and unwind at the Best Western Cairn Hotel.This resort-style hotel is located just minutes from the airport.At the Best Western Cairn Croft,guests can enjoy a large number of recreational facilities,including children's activities,sightseeing and a swimming pool.Business travelers can also take advantage of spacious meeting and banqueting facilities for hosting corporate events.All rooms come with basic amenities(便利设施).From CN¥439 per night.
Clarion Hotel&Suites Downtown Montreal
Star Ratings:★★★Location:Montreal
Rooms:266
Conveniently located just 20minutes from the airport,the Clarion Hotel&Suite Downtown Montreal is a moderately-priced three-star hotel that provides services to both business and leisure travelers.The Clarion has spacious meeting facilities and modern business centers for business travelers.It also has a sauna and whirlpool where guest can relax.All rooms come with basic amenities,including cable TV and a kitchenette.From CN¥553 per night.
Delta Bow Valley Hotel
Star Ratings:★★★Location:Calgary
Rooms:398
The Delta Bow Valley Hotel is located a couple of blocks north of Olympic Plaza,east of James Short Park,and north-east of the Petro-Canada Centre.Apart from business and recreational services such as a business centre,fitness centre and restaurant,all rooms in the Delta come with a mini-bar and in-house movies.From CN¥l,227 per night.

21.What do all four of the hotels have in common?D
A.They all provide a room with a mini bar.
B.They all have the same number of rooms
C.They are all close to the airport.
D.They all have a three star ratings.
22.Which hotel offers facilities for children's activities?B
A.Clarion Hotel&Suites Downtown Montreal
B.Best Western Cairn Croft Hotel
C.Aava Whistler Hotel
D.Delta Bow Valley Hotel
23.If you want to check in to a hotel at three o'clock in the morning you can stay atD.
A.Delta Bow Valley Hotel
B.Best Western Cairn Croft Hotel
C.Clarion Hotel&Suites Downtown Montreal
D.Aava Whistler Hotel.

分析 文章介绍了四个旅店,包括旅店的特点,里面的设施和价格.

解答 21.D 细节理解题.根据文章的信息"Star Ratings:★★★"可知,这四家旅店都是三星级的.故选D.
22.B 细节理解题.根据第二家旅店的句子"At the Best Western Cairn Croft,guests can enjoy a large number of recreational facilities,including children's activities,sightseeing and a swimming pool."可知,Best Western Cairn Croft Hotel提供孩子活动的设施.故选B.
23.D 细节理解题.根据第一家旅店的句子"Hotel services include 24-hour reception,laundry and room service."可知,如果想在早上三点入住旅店,可以住Aava Whistler Hotel.故选D.

点评 本文考查细节题为主,细节题可以在文章中直接找到与答案有关的信息?或是其变体.搜查信息在阅读中非常重要它包括理解作者在叙述某事时使用的具体事实、数据、图表等细节信息.在一篇短文里大部分篇幅都属于这类围绕主体展开的细节.做这类题一般采用寻读法?即先读题,然后带着问题快速阅读短文,找出与问题有关的词语或句子,再对相关部分进行分析对比,找出答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:听力题

6.听第7段材料,回答第8、9题.
8.What is the man applying for?
A.A parking permit.    B.A lecture permit.    C.A transport permit.
9.Which part of the man's body was broken?
A.His right leg.    B.His left foot.    C.His hip (臀部).

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:听力题

7.听第6段材料,回答第6至7小题.
6.Which room does Jenny stay in?
A.Room 204              B.Room 205.      C.Room 210
7.What will Jenny do soon?
A.Go shopping.B.Go sightseeing.C.Go to the airport.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:词汇应用

4.She intended (打算) to catch the early train,but she didn't get up in time.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:词汇应用

11.The doctor was performing the operation at 4:00p.m.yesterday.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:词汇应用

1.Vancouer is one of the most popularcitiesin Canada(city).

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

8.It was my first time visiting the United States.Before(61)leaving(leave) for Washington D.C.,I downloaded some introductions about some tourist(62)attractions(attract) in the city.Therefore I knew something about this city before the trip.A lot of things happened during my trip to Washington D.C..However(63)whatimpressed me most is the International Spy Museum,which I visited on the(64)third(three) day of the trip.
In my spare time,I often watched movies about spies with my parents because I was(65)extremely(extreme) interested in spies.I acquired(66)agood knowledge of that after I read the descriptions in the museum.I learned that spies usually hid important letters in an umbrella,in a shoe,or even in a pair of ordinary(67)glasses(glass).When they thought they were probably found out,they could have their appearances(68)changed(change) in a few minutes.They put on fake hair,eyes or teeth.If they had an emergency,they even changed a smaller pair of shoes to change their walking styles in order not to(69)be recognized(recognize).
(70)Inconclusion,it was a nice trip.I had a good time in Washington D.C..I will remember this trip forever.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:词汇应用

5.If the money was not paid promptly,the gangsters would quickly put a man out of business by destroying his shop.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:选择题

4.He made the suggestion that we _____ by train.(  )
A.wentB.would have goneC.goD.had gone

查看答案和解析>>

同步练习册答案