精英家教网 > 高中英语 > 题目详情

【题目】假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10

处语言错误,每句中最多有两处。错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。

增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。

删除:把多余的词用(\)划掉。

修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。

注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;

2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

Recently, our class have had a heated discussion concerning that whether the Beijing Zoo should be moved out of the city. Some of my classmates approved of the moving . They say large crowds of tourist to the zoo will result in traffic jams . They also say that once moving, animals will have more space and good living conditions in the suburbs. Therefore, other students against the idea. They say that the zoo has the history of 100 years, and is famous at home or abroad. Moreover, moving may cause the dead of some animals. So, it's a better choice to remain where it is.

【答案】

【解析】考查名词性从句根据从句可知用关系词whether。句意:我们班举行了一场关于北京动物园是否应该搬出城市的讨论。故将that去掉

考查时态根据文中时态可知,这里用一般现在时。句意:一些同学赞成搬迁。故将approved改为approve。

考查名词。名词tourist为可数名词,故用复数形式。句意:他们说大量到动物园的游客将会导致交通堵塞。故将tourist改为tourists。

考查非谓语动词句中逻辑主语animalsmove是被动关系,故用过去分词。句意:他们也说,一旦搬迁,动物将会有更大的空间。故将moving改为moved。

考查形容词比较级根据前面的more space可知,这里用形容词比较级。句意:生活条件会更好。故将good改为better。

考查副词根据句意可知,这里表示转折。句意:然而,其他同学反对这个想法。故将Therefore改为However

考查谓语动词。根据此句可知,句中缺少谓语动词,主语是other students,故用复数形式。句意:其他同学反对这个想法。故在students后加are。

考查冠词短语have a history of……历史。句意:他们说动物园有100年的历史。故将the改为a。

考查短语固定搭配在国内外at home and abroad。句意:在国内外都很出名。故将or改为and。

考查名词根据the … of可知,中级填名词。句意:搬迁会导致动物死亡。故将dead改为death。

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】请用方框中单词或短语完成句子,并将答案书写在相应位置。

1The mental strength that Jordan showed made him ___________.

2Soon she made friends and began to ___________ the city with them.

3Come and ___________ at a gym. Sweat your way to good health!

4Spending too much time online makes it difficult to ___________ other things in life.

5When I started studying German, it was a ___________. The words felt strange on my tongue.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】Your next car could have two seats, three wheels — two in front and one in the back and a top speed of more than 100 miles per hour. Elio Motors plans to make such a tiny car named the Elio. Its two seats sit front and back instead of side by side. The driver is positioned in the center with the passenger directly behind.

The starting price for the car is just $6,800. It has only one door, on the left side, which cuts a few hundred dollars off the manufacturing costs. Having three wheels also makes it cheaper. It has air conditioning, power windows and door locks and an AM/FM radio. More features can be ordered through Elio's long list of suppliers. Elio will also sell the cars directly through its own stores and not through franchised dealers (特约经销商).

Paul Elio dreamed as a kid that he would one day own a car company called Elio Motors. In 2008, tired of high gas prices, he started working on a car that burns gas in a more effective way. Equally important to him was creating U.S. manufacturing jobs and making the car inexpensive enough to attract buyers who might otherwise be stuck in their old, unreliable cars. “Whatever matters to you, this can move the needle on it,” he said.

Already, more than 27,000 people have reserved (预订) one. Paul hopes to make 250,000 cars a year by 2016. So far, reservation holders are those who will use the Elio as a second or third car for work. Finally, though, he believes the car will interest high school and college students as well as used-car drivers who want something newer and more reliable.

1Which of the following shows the design of the Elio?

(○ = wheel, □ = seat)

A. B. C. D.

2Paragraph 2 shows that the Elio ________.

A. will be available in most stores B. is sold at affordable prices

C. has a fixed temperature D. does no harm to the environment

3The underlined words “move the needle” in Paragraph 3 probably mean “________”.

A. take a chance B. stand in the way C. break into pieces D. make a difference

4What would be the best title for the text?

A. The history of Elio Motors B. Cool car or stupid vehicle?

C. Paul Elio: a kid with big dreams D. What car to choose: new or used?

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】假如你是李华,你的英国笔友Peter对于中国粉丝给国外明星取昵称的行为非常感兴趣,比如说“卷福”、“霉霉”、“小李子”、“寡姐”等。请你给他写一封邮件,介绍一个你认为最喜欢的中文昵称。内容包括:1. 中文昵称的含义;2. 中英文名字在含义或发音等方面的关联;3. 粉丝起该昵称的原因。

注意:1. 该昵称可用中文或拼音表示;2. 邮件词数在80词左右。

Benedict Cumberbatch

Taylor Swift

Leonardo DiCaprio

Scarlett Johansson

卷福

霉霉

小李子

寡姐

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】Directions: Complete the following passage by using the words in the box. Each word can only be used once. Note that there is one word more than you need.

Among the note-taking forms in today’s US schools, the Cornell method is widely recommended. Providing a form for concentrating and organizing notes, the Cornell method sets up a system to direct students to 1 the paper into two columns. The note-taking column, which is usually on the right, is twice the size of the key word column on the left. The student should leave five to seven lines blank, at the bottom of the page.

Notes from a lecture or teaching occupy the note-taking column which 2 contain the main ideas of the textbook or lecture. Most 3 ideas and long sentences are avoided while 4 or abbreviations (缩写) are preferred instead. To assist with future reviews, 5 thoughts or questions should be noted down as soon as possible so that the students may 6 to these points for reflection or further research. The key-word column is a(n) 7 place to note down these ideas. These ideas may later turn into potential research results as students are always encouraged to reflect on the notes 8 or go deep into the questions further.

Within 24 hours after the note-taking, the student must revise and then produce a short summary in the bottom space. Such move helps him to 9 the topic better. When preparing for a test, the student has 10 to a brief but detailed record of the previous classes.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】假如你是高三学生李华,请根据下面四幅图的先后顺序,写一篇英文周记,记录你用扎染给奶奶制作一条围巾,并送给她当作生日礼物的过程。
参考词汇:扎染tie-dye

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】假如你是李华,请给你的美国笔友Mike写一封信,介绍一下中牟县最近发生的巨大变化。(下图仅供参考)

12018108日广惠街跨陇海铁路大桥和广惠街跨贾鲁河大桥建成通车,郑开大道直达万洪路。

220181116日机西高速二期(连霍高速至商登高速段)开始通车,中牟环城高速正式形成。

参考词汇:高速公路 expressway 环城高速 circular expressway

注意:1.字数100词左右。

2.可以适当增加细节,以使行文连贯。

Dear Mike,

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Yours,

Li hua

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】

When you throw something in the trash, soon a garbage truck will come to take it away. Then where does it go? That depends on where you live. Different towns deal with trash in different ways.

Recycling

A recycling truck picks up paper, cardboard, metal, plastic and glass. These go to the recycling plant to be sorted and made into new things.

Incinerator

An incinerator is a huge stove that burns trash to make heat and electricity. The ash that’s left gets buried in a landfill. Trash ash can be poisonous, so it has to be stored carefully. But is takes up a lot less room than just plain trash.

Compost

Food waste might go to a composter. In a compost heap (堆肥堆), bacteria and worms break down dead plants and old food. They turn it in into good, rich oil. Some people keep compost heaps in their gardens. Big commercial composters handle waste from restaurants and farms.

Landfills

Some trash gets buried in landfills. A landfill starts as a big hole. Trucks dump trash. Big earth movers push it into place and crush it down. They cover the trash with dirt to keep scavengers (食腐动物) away. The bottom of a landfills is lined with a barrier to keep bad things from leaking into the ground. Pipes drain away liquid. When the landfill is full, it’s covered with earth. It might become a park or lawn.

1What can we learn from the passage?

A.Recycling helps to generate energy.

B.Bacteria and worms helps handle food waste.

C.The landfill is used to drive scavengers away.

D.Trash ash is carefully handled to save room.

2What’s the purpose of the passage?

A.To inform us of trash treatment.

B.To appeal for trash classification.

C.To discuss solutions to trash pollution.

D.To raise awareness of the harm of trash.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】

1This passage is mainly intended to _______.

A.Advertise a university programmeB.promote a newly built school

C.Provide suggestions for summer tripsD.introduce a well-known college

2All of the following are the features of Imperial Global Summer School EXCEPT that _______.

A.it is ideally situated

B.it offers scholarships

C.it has excellent teachers

D.it enrolls international students

3Which of the following statements is true of Imperial Global Summer School?

A.It gives just one session every year.

B.Most of its students thought highly of it.

C.It is intended for students interested in city life.

D.Its students need to find accommodation by themselves.

查看答案和解析>>

同步练习册答案