分析 本文是一篇社会文化类阅读,主要讲述了一个餐厅原本食物便宜且好吃,但是人很少,后来,餐厅改变了他们的菜单,给男士的菜单是价格便宜的,给女士的菜单是价格贵的,因此吸引了很多人,因为女士喜欢她们的男朋友更慷慨.
解答 64.答案:A.细节理解题.根据"The food in its restaurant was cheap and good"可知,这个餐厅的食物便宜而且好吃.故选A.
65.答案:D.细节理解题.根据"The menu that the waiter gave to the men gave the correct price for each dish and each bottle of wine,while the menu that he gave to the lady gave a much higher price"可知,之所以吸引很多人的原因是给男士和女士不同的菜单.故选D.
66.答案:B.推理判断题.根据"The menu that the waiter gave to the men gave the correct price for each dish and each bottle of wine,while the menu that he gave to the lady gave a much higher price"可推测出,一般都是男士付钱.故选B.
67.答案:A.推理判断题.根据"So when the man calmly ordered dish after dish and wine after wine,the lady thought he was much more generous than he really was"可推测出,女人喜欢她们的男朋友慷慨.故选A.
点评 本文是一篇社会文化类阅读,主要考查学生对文章内容的理解能力及信息提取能力,做题时应仔细阅读原文,并联系上下文内容找出相关内容,从而得出正确答案,切忌胡乱猜测,一定要做到有理有据.
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| Theme | Friendship,which has a positive (91)effect/impact/influenceon people's life,is a very important human relationship. |
| (92) Tips/Suggestions/Adviceon making and keeping friends | Be (93)associated/connected/linkedwith people by going to public places.Take an active part in activities to create (94) chancesfor others to know you. |
| Wear a smile all the time to make others willing to get(95)closeto you. | |
| Try to have a conversation with others (96)whateverthe environment is. | |
| Contact your friends in some ways,(97)including/likeSMS,phone calls and online social networking. | |
| Choose friends whose interests are (98)similarto yours,which will bring you pleasant experiences when you do things together. | |
| (99)Avoidcalling or visiting friends too frequently and leave friendships grow naturally. | |
| Remember not to find fault with or (100)changeyour friends,and make them as what they are. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| Outline | Supporting details |
| An approach to learning | (71)Introducing students in seventh and eighth grades to newspapers can be helpful in learning English. |
| Newspaper (72)activities | ●Ask students to read the first paragraphs of a news story and write down the important and (73)basic facts to see if they can understand them. ●Have students read an article and list different parts of speech to improve their understanding of (74)grammar. ●Select an ad and ask students to find the persuasive expressions (75)used in it,and then create their own ad for a product they dislike. ●Select an editorial and have students (76)distinguish between facts and opinions.After that encourage them to write a (77)response/reply to an editorial. ●Ask students to write a few synonyms and compare them with the (78)original headlines to help them with their vocabulary expansion. |
| Possible results | ●It may (79)indicate/show that a child is poor at reading if he or she has (80)difficulty/trouble with these activities. ●These activities,designed for special graders,can not be used as a major reading challenge. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
Possible meanings and the author's opinions | ?The words"Never give up"can (56)encourage others or oneself and express one's determination. ?A person who wants to (57)succeed should have the quality.So we should never give up. |
The (58)reasons | ?If we give up too easily,maybe we will achieve (59)nothing,so when we fail in our first attempt at something new,we should not(60)disappoint ourselves but try again. ?Always giving up means that we will not be able to (61)make any progress. ?Never giving up will make us learn from the mistakes we've made before and learn the (62)lesson so as not to make the same mistakes. ?To reach our goals and develop the confidence which can help us (63)improveourselves,we must not give up but challenge ourselves. |
(64)Conclusion | If you give up,you will have no (65)chance/opportunityof reaching your goals.Never give up and you will attain your goals sooner or later. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| Paragraph outline | Supporting details |
| Introduction | •A person is (71)poisoned by lead when it is presented in high levels in the blood. •Lead poisoning is not a(n) (72)uncommon medical problem in children. |
Causes | •Children may put harmful things in their mouth. •Children from poor families are more likely to have (73)access to lead. •Lead can be contained in old water pipes,food and juice cans |
| (74)Symptoms | Headaches,stomach pain,hair loss,muscle weakness,weight loss,ect. |
(75)Effects | •It can lead to several kinds of diseases. •It can (76)cause mental retardation and low I.Q.level. |
Treatment | •Children below six should receive (77)regularcheck to know the lead level. •Children take oral medicines or receive an injection to (78)reducethe lead level. •Children with high level of lead should be(79)treatedfor a long time and have a special diet. |
Prevention | •Clean the house and remove shoes at the door after coming from outside. •Give children a(80)variety of healthy food. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | tradition | B. | convenience | C. | habit | D. | leisure |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | can | B. | must | C. | need. | D. | might |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com