精英家教网 > 高中英语 > 题目详情

【题目】

1What is the advantage of Fineways’ new food labels?

A. They provide extra nutritional information.

B. They warn customers about unhealthy foods.

C. They show different customers’ nutritional needs.

D. They remind customers of the harm of unbalanced nutrition.

2According to the passage, the new labelling system can help to ______.

A. reduce the amount of food you take

B. follow GDAs by mixing various foods

C. make your choice of more delicious food

D. satisfy the growing demands for nutrition

3Where is the passage most probably taken from?

A. A dinner menu.

B. A research report.

C. A fashion magazine.

D. An advice brochure.

【答案】

1A

2B

3D

【解析】

本文属于应用文,介绍Fineway公司推出的新的食物标签,方便顾客了解食物的含量以及热量,以及每日摄入量的百分比。

1推理判断题。根据第三段可知,该标签方式可以让顾客看到食物中糖、脂肪以及盐的含量,以及热量,还有每日摄入量的百分比,故可知,该标签提供了额外的信息,故选A

2推理判断题。根据倒数第二段Knowingtheinformationabouteachproduct youbuy meansthatyou canmix healthyfoods withlesshealthytreats,whilestillkeeping withintherecommendeddailyamounts.可知,知道每个产品的信息,就可以把健康食物搭配不那么健康的食物,同时保持不超过规定摄入的含量和热量,故可知,该标签可以满足人们新的需求,故选B

3推理判断题。本文介绍Fineway公司推出的新的食物标签,方便顾客了解食物的含量以及热量,以及每日摄入量的百分比,故可知是对新的标签进行广告宣传,故选D

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】-I don't like the way __________ he speaks to you.

-I share the idea with you.

A. which B. in that

C. in which D. by which

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】假段定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号( ),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用(\)划掉。
修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1)每处错误及其修改均仅限一词;
2)只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
As it is known to us, fewer and fewer students do sports regularly, what makes them weak and easily tiring. There are many reasons about this. First of all, some of the students complained that they have too many homework, resulting in less time to take exercise. Beside, some of them think that it is very difficulty for them to keep doing exercise, because it is a very hard thing. Because lack of physical activities, many students are in poorly health. I suggested that our school must take measures to encourage more students to take part in sports. For us students, no matter what busy we are, it is necessary to spare any time to do exercise.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】

If you can’t seem to catch enough Z’s during the week, you’re not alone. But bad things happen to your body when you’re sleep-deprived, not least of which is weight gain. Well, here’s some good news: Sleeping in on the weekend to make up for sleep lost during the week is 1 with lower body mass index (BMI), according to a study published in the Oxford University Press journal Sleep.

The researchers, a collaboration of scientists based in Boston, Massachusetts, and the Republic of Korean, sought to determine if what they refer to as “catch-up sleep”2 body mass index (BMI) in the general population. To do so, they conducted face-to-face interviews of a random sampling of 2,156 adults, comparing their sleep habits with their BMI scores. The 932 participants who slept in – “catch-up sleepers” (people who sleep longer on the weekend than on weekdays by approximately two hours) had a(n)3lower BMI than the other subjects. What’s more, every additional hour of catch-up sleep was linked with a decrease in BMI.

As to why sleeping in on weekends can lead to weight loss, one of the study co-authors, Robert Thomas, MD, MMSc, of the Division of Pulmonary, Critical Care and Sleep Medicine, Department of Medicine at the Beth Israel Deaconess Medical Center in Boston,4 Reader’s Digest of the “substantial(大量的) experimental and epidemiological(流行病学的) data that short sleep contributes to weight gain.” He notes, “our best 5as researchers are that there are balances to be kept, and the body can adjust and 6 within reason. Catch-up sleep allows the basic balance to be maintained.”

Although the study showed significant differences in BMI with the 7of two or more hours of catch-up sleep, Dr. Thomas points out that there are “substantial individual differences,” such that the benefit we get from those extra hours will vary 8 on how much sleep each of us generally needs. “To determine your optional sleep, you can track the time spent sleeping on nights when there is no need to wake up to an alarm,” suggests Liza Baker, a health coach at Simply Health Coaching. That tells you about how many hours of sleep your body likes to get, since it 9greatly across the population, from just 4 to 5 hours to 9 to 10 hours.

So can you actually lost weight by sleeping in on the weekend? Only if you’re paying off a sleep 10from the week, according to the result of this study. It helps if you’re also eating less, Dr. Thomas adds.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】Directions: Complete the following sentences by using the proper form of the words or expressions given in the frame. Each one can only be used once.

There’s a Museum for Everyone

What comes to mind when you think of a museum? Perhaps you 1 an imposing building in a rather conventional(传统的)design made of high-quality stone? Perhaps you imagine a classic 2, such as the museum of natural history, the museum of fine art, or the national museum -- its exhibits displayed in a time - 3 style and falling in line with tradition.

Some people might consider these customary institutions the best way to 4 the future of typical educational topics. A museum of old breadboards, they may say, does not make up an orthodox(正统的)exhibition. But according to the Museum Association, a museum is defined as a place enabling “... people to 5 collections for inspiration, learning and enjoyment.” And so of the 2500 estimated museum in the UK, a few are bound to be considered a little unconventional.

What about Neil Cole’s Adventures in Science Fiction? This odd museum of classic science fiction was opened by the 6 Neil Cole. “Science fiction has become more mainstream so I thought people might want to see this,” says Mr Cole.

If clocks are more to your 7, why not visit the Cuckoo-land Museum? Set up by brothers Roman and Maz Piekarski, this collection of over 600 cuckoo(布谷鸟)clocks is considered to be the largest of its kind in the world -- and all from the Black Forest region in Germany.

Finally, you could visit the Victor Wynd Museum of Curiosities in London. This 8 institution reverses the trend of educating visitors through 9 explanations alongside its exhibits. Instead, it displays all of its 10 treasures, which include dodo bones, shrunken heads and a collection of McDonald’s Happy Meal toys, with no explanation at all.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】_________ he met with the difficulty did he realize the importance of our help.

A. Even though B. Never until

C. Only before D. Ever since

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】Drawing and Creativity for Big Little Artists

Those between 6 and 100 years old who want to improve as artists, parents who want creative activities to do as a family, and teachers and educators who need to add new dynamics to their classes.

What you need

To carry out this course you will not need to know how to draw or any other special ability. All the advised material is only a suggestion. If you do not find any of the materials, dare to experiment with what you have at home. Sometimes you can use coins and glasses instead of a ruler of circles, or markers instead of ink.

1How many parts is the course made up of?

A.4.B.5.C.10.D.14.

2The course is not suitable for__________.

A.Annie, who is a famous painter

B.Edwin, who teaches in a primary school

C.Joana, who has a five-year-old daughter

D.Mike, who is a retired worker and loves arts

3Where can you possibly find this advertisement?

A.In a handbook.

B.In a newspaper.

C.In a painting book.

D.In an e-magazine.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】I didn’t want to drive all the way to Shanghai by myself, so I ______ Henry, my American friend, to ride with me.

A. confirmed B. consulted

C. persuaded D. permitted

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】 The accident was my fault, so I had to pay for the damage ______ the other car.

A. of B. for C. on D. to

查看答案和解析>>

同步练习册答案