【题目】Mr Smith made many tests (作试验) with different animals and the monkey was the cleverest of all the animals. One day Mr Smith put a monkey in a room. He also put some small boxes in it. In one of the boxes there was some food. " How long will it take the monkey to find the food? " Mr Smith said to himself. " Let me wait and see. " He left the room and waited outside. Three minutes later, he put his eye to the keyhole (钥匙眼). What did he see? He saw the eye of the monkey. The monkey was on the other side of the door and looked at Mr Smith through the keyhole.
【1】Mr Smith made tests with __________.
A. different animals B. the monkey only
C. all the monkeys D. all of the cleverest animals
【2】There was some food in _______ of the small boxes.
A. some B. none
C. one D. each
【3】Mr Smith put a monkey and some boxes in a room because he wanted to know___________.
A. how much food monkey could find
B. how many boxes the monkey could carry
C. how long it would take the monkey to put its eye to the keyhole
D. how long it would take the monkey to find the food
【4】What was the monkey doing when Mr Smith was putting his eye to the keyhole?
A. The monkey was eating food.
B. The monkey was looking for food.
C. The monkey was eating on the other side of the door.
D. The monkey was looking at Mr Smith through the keyhole.
【5】Mr Smith is a ________.
A. teacher B. scientist (科学家)
C. doctor D. farm worker
【答案】
【1】A
【2】C
【3】D
【4】D
【5】B
【解析】试题分析:文章主要讲述的是史密斯所做的科学研究。史密斯使用不同的动物做实验。其中,猴子是使用过的所有动物中最聪明的动物。
【1】细节理解题。根据第一段“Mr Smith made many tests (作试验) with different animals”可知,史密斯先生使用不同的动物做实验,故选A。
【2】细节理解题。根据第二段“In one of the boxes there was some food.”可知,其中一个小盒子里放有一些食物,故选C。
【3】细节理解题。根据“"How long will it take the monkey to find the food? " Mr Smith said to himself.”可知,史密斯这样做是为了想知道,猴子用多长时间能找到放在盒子里的食物,故选D。
【4】细节理解题。根据“He saw the eye of the monkey. ...and looked at Mr Smith through the keyhole.”可知,在史密斯通过钥匙孔往里看时,猴子也在看房间外面的史密斯先生,故选D。
【5】推理判断题。A教师;B科学家;C医生;D农场工作人员。根据文中提到的实验可知,史密斯想知道猴子花多长时间找到食物,并不是在动物身上做医学实验,排除C,A、D与题意无关。故选B。
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】The bank worker told me my check had run out. It 【1】 (take) me some minutes to understand her words. This year had brought me so much pain—a divorce, losing my house and the loss 【2】my iob. After 【3】 (leave) the bank, I wondered what I would do. 【4】 it was only 5:30 pm, it was already dark and cold outside. At one point, I stopped and cried out to God. With a 【5】 (break) spirit, I said aloud, "Lord, I really need help right now, today, not tomorrow and not the next day." 【6】 (final), when my tears dried up, I headed home. Approaching my home, I noticed 【7】 envelope. The envelope 【8】 (fill) with hundreds of dollars of gift cards 【9】 could meet my urgent needs! I was in shock and surprise. God heard those 【10】 (cry) from a cold, dark and lonely place and assured me that he did hear and would provide.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】When we learned that it was not ____we would go to a restaurant of luxury, we all felt on the top of the world because it was ______we last enjoyed ourselves.
A. long before; before long that B. long before; long before that
C. before long; not long before D. before long that; not long before
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】假设你是李华。你的外国笔友Jane打算于七月来中国,特来信了解中国人的社交习俗。请你用英语回一封信,从以下几个方面做具体介绍:
1.见面时的问候方式;
2.对赞美的回答方式;
3.接收礼物时的回应方式;
4.餐宴礼节。
注意:1.词数:150词左右。信的开头和结束语已为你写好(不计入总词数);
2.可根据内容要点适当增加细节,使行文连贯。
Dear Jane,
Glad to hear from you and you're welcome to China in July.______________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
_______________________________________________________________
I hope what's mentioned above might be helpful and wish you a good journey.
Yours sincerely,
Li Hua
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解。
Recommended Delft Hotels
Bridges House Hotel
Bridges House Hotel is a hotel in the centre of Delft and has shops and museums next door. There are many restaurants in the area where you can eat a lovely dinner in the evening. The market square is within easy walking distance. The comfortable rooms are all uniquely decorated and have a splendid bathroom.Air conditioning and free WiFi are available. There are extra long beds for your convenience.
Breakfast is served in the hotel lounge. In the evenings, guests can have a drink here as well.
Hotel Juliana
Just a 5minute walk from the centre of Delft, this friendly family hotel is close to everything and offers comfortable rooms at an affordable price. The main priority is to provide you with quality service through personal attention and by creating a pleasant atmosphere.
This hotel is also conveniently located near the Technical University of Delft. Other cultural spots and a series of bars and restaurants are just a stroll away.
Shanghai Hotel
This unique hotel features Chinesestyle decoration and an elegant bar. Shanghai Hotel is located next to the A13 highway, only a 10minute drive from Delft city centre. It offers free onsite parking.
Each of the rooms at Shanghai Hotel includes flatscreen cable TV, a desk and tea/coffee making facilities plus a refrigerator.The comfortable modern bathrooms have a shower, a hairdryer and free makeup.
Hotel de Koophandel
Located on the central Beesten Market, Hotel de Koophandel is surrounded by cafes and restaurants in the heart of Delft. In the breakfast room, you can enjoy various breads, toasts,cereals, eggs and fruits in the morning.
The comfortable and uniquely decorated rooms are equipped with a private bathroom and free WiFi. Coffee and tea facilities are available. Because of the perfect location, you can easily walk around the city centre and visit the main places of interest.
For more detailed information, please click here www.booking.com/hotel/nl.
【1】Which hotel is the best choice if someone is extremely tall?
A.Bridges House Hotel. B.Hotel Juliana.
C.Shanghai Hotel. D.Hotel de Koophandel.
【2】If someone chooses Shanghai Hotel, he ________.
A.can enjoy various breads and eggs
B.can go to the Technical University of Delft
C.may be interested in Chinesestyle decoration
D.may visit some parks for free
【3】What do all the hotels in the passage have in common?
A.They offer free WiFi.
B.They are at Delft city centre.
C.They offer free onsite parking.
D.They offer comfortable rooms.
【4】Where can you probably see the passage?
A.In a magazine. B.In a newspaper.
C.On the Internet. D.In a TV program.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解。
Since the 1970s, scientists have been searching for ways to link the brain with computers.Braincomputer interface (BCI) technology could help people with disabilities send commands to machines.
Recently, two researchers, Jose Millan and Michele Tavella from the Federal Polytechnic School in Lausanne, Switzerland, demonstrated(展示) a small robotic wheelchair directed by a person's thoughts.
In the laboratory, Tavella operated the wheelchair just by thinking about moving his left or right hand. He could even talk as he watched the vehicle and guided it with his thoughts.
“Our brain has billions of nerve cells. These send signals through the spinal cord(脊髓) to the muscles to give us the ability to move. But spinal cord injuries or other conditions can prevent these weak electrical signals from reaching the muscles.” Tavella says. “Our system allows disabled people to communicate with external world and also to control devices.”
The researchers designed a special cap for the user. This head cover picks up the signals from the scalp(头皮) and sends them to a computer. The computer interprets the signals and commands the motorized wheelchair.The wheelchair also has two cameras that identify objects in its path. They help the computer react to commands from the brain.
Prof. Millan, the team leader, says scientists keep improving the computer software that interprets brain signals and turns them into simple commands. “The practical possibilities that BCI technology offers to disabled people can be grouped in two categories:communication,and controlling devices.One example is this wheelchair.”
He says his team has set two goals. One is testing with real patients, so as to prove that this is a technology they can benefit from.And the other is to guarantee that they can use the technology over long periods of time.
【1】How did Tavella operate the wheelchair in the laboratory?
A.By controlling his muscles.
B.By talking to the machine.
C.By moving his hand.
D.By using his mind.
【2】Which of the following shows the path of the signals described in Paragraph 5?
A.scalp→computer→cap→wheelchair
B.computer→cap→scalp→wheelchair
C.scalp→cap→computer→wheelchair
D.cap→computer→scalp→wheelchair
【3】The team will test with real patients to________.
A.make profits from them
B.prove the technology useful to them
C.make them live longer
D.learn about their physical condition
【4】Which of the following would be the best title for the text?
A.Switzerland, the BCI Research Center
B.New Findings about How the Human Brain Works
C.BCI Could Mean More Freedom for the Disabled
D.Robotic Vehicles Could Help to Cure Brain Injuries
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】假如你是张可,你的好友王羽因不擅长与他人交流,感到非常苦恼。最近,他来
信向你求助。请你用英语给他写一封100词左右的回信。主要内容包括:
1.劝他不必为此事感到苦恼;
2.告诉他与别人有效地交流是很重要的;
3.就如何改变目前的状况给他提出几点建议。
(1)直接、真诚的与人交流 (2)清楚的表达自己的想法 (3) 学会倾听
注意:新的开头和结尾已经给出,但不计入总词数。
Dear Wang Yu,
I know you are feeling annoyed these days because you are not able to communicate with others effectively.
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________
I hope my advice will be of help to you.
All the best.
Yours,
Zhang Ke
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】“USA? Britain? Which country is【1】(good) to study in?” We often hear such discussion. As China opens its door, it is a dream for many Chinese students to study abroad. They want to learn about the outside world.
It’s true that studying abroad can help students develop【2】 (they). Their foreign language skills will【3】 (improve) and it may be easier to find jobs.
But there are problems【4】 should be considered. Language is the first. Students must spend a lot of time【5】 (learn) another language.
Students must also learn【6】 (live) without parents’ care and deal with all kinds of things they didn’t have to do before, like looking after themselves. There are 【7】 (report) about Chinese students abroad running into an ocean of difficulties 【8】 giving up in the end. When they have to take care 【9】 themselves, it is hard for students to study well.
Finally, studying abroad brings a heavy burden to the family. For most Chinese parents, the cost of studying abroad【10】 (be) very high. But is it worth it?
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】
【1】People of that time believed that it was his questioning the existence of the Greek gods that led to Socrates c____________ the young people of Athens.
【2】On 27 November 1941, US President Franklin Roosevelt d____________ war against Japan.
【3】Sweet dumplings are Chinese t____________ food which everyone likes.
【4】We have many cases where hard work as well as good communication skills has m____________ one’s chances of success in the past year.
【5】Also, we need to buy new keyboards, mouses and monitors, because many of keyboards have letters missing and some mouses and monitors are not f____________ properly.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com