Dogs are wonderful companions, but there're some breeds(品种) more challenging to live with and to train. Some breeds are not the best choices for new trainers or owners.
However, if you compare the numerous breeds which are more difficult to train,you'll find differences of opinion, probably based on individual experiences with individual dogs. It's im?portant to remember differences in individual dogs. If you're a novice owner or trainer,talk to a good breeder or trainer. You may need to adjust your choice of dog or adjust your training meth?od. Here,re a few other points to consider:
High-energy dogs can be a training challenge, especially if they don't have sufficient op?portunity to burn off that energy before training sessions.
Don't assume that a dog is dumb just because they're a challenge to train. If you find the
right method and if you're realistic in setting your training goals, most dogs will be more than willing to learn,although it may take some longer to learn than others. Listing a particular breed as being difficult to train may lead owners to assume that their dog can't be trained or that their dog is somehow less intelligent.
Some breeds were bred to work independently,and may not be interested in a lot of inter?action with their owners.
Other breeds are so highly tuned into their particular skill that at times it's very hard for them to focus on anything else.
Dogs bred to be vocal―guard dogs,dachshunds or hunting hounds―will be more difficult to be taught that barking is unacceptable.
Finally,any dog breed can be a challenge to train if you are attempting to train for some?thing other than what they were bred to do or that they are physically able to do. Pugs and Bull?dogs probably won't do well with scent(嗅觉) work―their noses and brains aren't wired that way. Working dogs need jobs to do or you will never train them to stop destroying the house if you leave them for hours at a time. Don't adopt a dog simply because you like the breed;mak?ing sure your dog won't be a challenge to live with and to train is as much about selecting the right breed and the right individual for you,your lifestyle and training abilities.
( ) 5. This passage is mainly about .
A.how to train different dog breeds
B.some challenging dog breeds to train
C.details of different dog breeds
D.different kinds of famous dog breeds
( ) 6. Which of the following statements about training challenging dogs is right?
A.It's the same difficult with different trainers.
B.Trainers with different experiences all think it's really challenging.
C.It's not really so difficult for some trainers with proper methods.
D.Even experienced trainers can hardly train them well.
( ) 7. If a dog is bred to work independently, .
A.it hates being trained with its owner
B.it hates staying alone at home
C.it can work very well without its owner
D.it is pleased to stay with its owner
( ) 8. What can we learn about breeding and training dogs from this passage?
A.Trainers can never let any dog burn off its energy before it's trained.
B.If it's hard for you to train a dog,the dog is most probably dumb.
C.it's difficult to train dachshunds to not bark because they like barking nature.
D.All dogs will probably destroy the house if they have nothing to do.
5—8 BCAC
B驯养一般的犬只并不难,但要驯养具有挑战性的犬只就不那么容易了。作者认为,选择合适的犬种,以及采用恰当的方法(或可叫做"因狗施教") ,这是成功的两大关键。
5.B主旨大意题。本文涉及两个关键内容: challenging和驯狗。恰好B包含了这两个关键词,故是正确答案。
6.C细节理解题。第二段第二句说"要注意狗的个体差异";第四句说"你需要调节对狗的品种的选择,或者调整你的训练方法",由此可知,作者认为,只要方法得当,再有挑战性的狗都能被驯好。
7.A推理判断题。第六段说:有些品种的狗生性就是独立工作的,可能不愿与主人互动。由此可推知,当主人与它们一起训练时,它们会很讨厌。
8.C细节理解题。倒数第二段说达克斯猎狗天生爱叫唤,所以要训练它们明白叫唤是不受欢迎的很难。其余的可分别根据第三、四和最后一段知道,其说法是错误的。
题目来源:丢分题高中英语高二上 > 必修6
科目:高中英语 来源: 题型:
( ) 6. Many people seem to the basic fact: the major function of clothing is to keep us warm and comfortable.
A. overtake B. overlook C. overdo D. overdraw
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
2.1 don't often lose things, so I was quite surprised my wallet and found it wasn,t there.(reach)
我不常丢东西,所以当我拿钱包却发现钱包不在时,感到大吃一惊。
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
19. By the time he was fourteen,Einstein advanced mathematics all by himself.(learn)
爱因斯坦到十四岁时就自学完了高等数学。
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
26. The world is changing fast. I strongly believe that one will easily fall behind . (keep)
世界变化太快。我坚信一个人会很容易落后,除非他不ff地学习。
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
3.The masses whatever mode they see fit,legalizing illegal practices
as necessary, (adopt)
群众愿意采取哪种形式,就应该被允许采取哪种形式,让不合法的东西合法起来。
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
10. Las Vegas officials what caused a rooftop fire at the Monte Carlo Hotel & Casino. (figure)
拉斯维加斯州政府官员仍在努力弄清楚引起蒙特卡洛大酒店楼顶火灾的原因
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
They do it late at night when their parents are asleep. They do it in restaurants and while crossing busy streets. They do it in the classroom with their hands behind their back. They do it so much that their thumbs hurt.
Spurred(刺激) by the unlimited texting plans offered by carriers like AT&T Mobility and Verizon Wireless, American teenagers sent and received an average of 2,272 text messages per month, according to the Nielsen Company一almost 80 messages a day.
The phenomenon is beginning to worry physicians and psychologists. Dr. Martin Joffe, a pediatrician in Greenbrae,Calif.,recently surveyed students at two local high schools and said he found that many were routinely sending hundreds of texts every day.
The rise in texting is too recent to have produced any conclusive data on health effects. But Sherry Turkle, a psychologist who has studied texting among teenagers in the Boston area for three years,said it might be causing a shift in the way adolescents develop.
"Among the jobs of adolescence are to separate from your parents,and to find the peace and quiet to become the person you decide you want to be," she said. "Texting hits directly at both those jobs.”
Psychologists expect to see teenagers break free from their parents as they grow into autono- mous adults,Professor Turkle went on, " but if technology makes something like staying in touch very,very easy, that's harder to do;now you have adolescents who are texting their mothers 15 times a day,asking things like, * Should I get the red shoes or the blue shoes?'"
( ) 5. The purpose of the first paragraph is to tell us .
A.American teenagers are addicted to texting
B.texting can affect American teens in many ways
C.the great influence of texting on American society
D.the value of texting for American teenagers
( ) 6. According to psychologists, teenagers as they grow into autonomous a-
dults.
A.should keep in touch with their parents
B.should live without modern technology
C.need some freedom or independence
D.needn't be independent from their parents
( ) 7. Which of the following is TRUE according to the text?
A.American teenagers are not allowed to use mobile phones in school.
B.Texting can also affect American teenagers' studies.
C.Texting has no bad effects on American teenagers' health.
D.Parents are not worried about the effects of texting.
( ) 8. We can infer from the last paragraph that .
A.texting helps narrow the generation gap between parents and kids
B.technology can help teens to become more autonomous adults
C.it's necessary for teens to ask for their parents' advice
D.texting can play a .negative role in teenagers' becoming autonomous adults
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
10. sleep deprivation affects the immune system in detrimental ways.(suggest)
一些研究还提示睡眠的剥夺从多方面影响免疫系统。
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com