精英家教网 > 高中英语 > 题目详情

【题目】Summer Hours

June 15 - September 15

Saturday - Thursday: 8:00 am - 8:00 pm

Friday: 9:00 am - 9:00 pm

Regular Hours

January 1 - June 14 and September 16 - December 31

Saturday - Thursday: 8:00 am - 5:00 pm

Friday: 9:00 am - 9:00 pm

Individual Ticket Prices

Venues

Adult(12+)

Senior(60+)

Child(3 - 11)

Group(at least 3 persons)

Exhibit

Halls

Exhibit

Halls

Exhibit

Exhibits:

A Bird’s World

This exhibit includes a sample of every bird found in New England. It provides a lot of information about bird behavior, and New England birdwatchers will also find a useful bird “dictionary”. With this, you can learn how to understand the bird language you hear being chirped just outside your window at home.

◆Butterfly Garden

This garden offers a wonderful chance to get close to all kinds of living butterflies from New England and across the world. You can also look inside the “Emergence Box” to see hanging chrysalids(蝶蛹)change into adult butterflies. If you’re lucky, you might see a new butterfly crawl out of its casing.

◆Discovery Center

Designed for children under 8 and their parents, the Discovery Center offers lots of fun, hands - on activities that are designed to help them discover through playing. A perfect area for early learners, this educational environment emphasizes the use of real objects for exploring natural history, physical science, and technology topics.

◆Take a Closer kook

Explore the world around you using sight, hearing, touch and smell. Test yourself to see what you can discover when you pay attention to your senses, and learn how technology extends them.

【1】If you visit the exhibits on a Wednesday in August, you can stay there until ________.

A. 3 pm B. 8 pm C. 9 pm D. 5 pm

【2】A child at 5 and its parents will have to pay ________.

A. $60.00 B. $80.00

C. $20.00 D. $68.00

【3】People, who are interested in the human body, can visit ________.

A. Take a Closer Look B. Butterfly Garden

C. Discovery Center D. A Bird’s World

【4】The passage is an advertisement of _________.

A. a sight - seeing park B. a science park

C. a training center D. an art center

【答案】

【1】B

【2】D

【3】A

【4】B

【解析】

试题分析:本文是一篇说明文。介绍了展览馆开放的时间,票价政策,以及馆内三个主要的展厅。号召人们用心聆听、感受世界,发现世界的美。

【1】B细节判断题。根据第二、三行 June 15 - September 15 ;Saturday - Thursday: 8:00 am - 8:00 pm可知,答案为B。

【2】D细节判断题。根据Individual Ticket Prices这个表可知,a child at 5的票价为halls的票价,同时its parents也按halls的票价,故答案为D。

【3】A细节判断题。根据最后一段Explore the world around you using sight, hearing, touch and smell.可知答案为A。

【4】B主旨大意题。全文主要介绍了三个主要的展厅:A Bird’s World;Discovery Center;Take a Closer kook;其展览内容都是关于science,故答案为B。

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】短文改错(共10错误,每处1分,满分10分)

下面这篇短文共有10处语言错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。

增加:在缺词处加一个漏字符合(^),并在其下面写出该加的词。

删除:把多余的词用斜线(\)划掉。

修改:在错的词下划—横线,并在该词下面写出修改后的词。

注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;

2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

After watching the program “Where Are We Going, Dad ?”, I can’t help think of my parents. There’re also many unforgettable memory between us. One Sunday ten years later, my dad and I went camping. He prepared all the equipment and taught me how to put a tent, that for a boy of seven wasn’t easy. He guided me patient and thanked me for my work, making me to feel I was very helpful. That was what my pride and confidence came, As the program told us, parents play important role in the growth of children. I’m grateful to my parents for their devotion of accompanying me.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】We believe the time and hard work _______ in completing such an important project are worthwhile.

A. involved B. involving

C. to involve D. to be involved

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】Will you be able to attend the lecture __________ next week?

A giving B. given

C. to be given D. being given

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。

增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。

删除:把多余的词用斜线(\)划掉。

修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。

注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;

2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

2015 Spring Festival is coming now. I plan buy something for my parents. What I want to give them back is a VIP card for a health club but they need enough exercise. My father works hardly as a teacher, spent most of his time at school. My mother loves reading and often buried herself in her books. Therefore, all of them should exercise more from now on.

I want to give them this card to express my thank and love. I hope that they will be able to get relaxing in the health club and make more friends there. At the same time, I hope that they can take care with their health.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】He didn’t make _____ clear when and where the meeting would be held.

Athis Bthat Cit DThese

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】 there for some timeMr. Johnson knew the place quite well

AHaving lived BLiving

CTo live DLived

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】That cold January night, I was growing sick of my life in San FranciscoThere I was, walking home at one in the morning after a tiring practice at the theaterWith opening night only a week away, I was still learning my linesI was having trouble with my part-time job at the bank and my acting at night at the same timeAs I walked, I thought seriously about giving up both acting and San FranciscoCity life had become too much for me

As I walked down empty streets under tall buildings, I felt very small and coldI began running, both to keep warm and to keep away any possible robbersVery few people were still out except a few sad-looking homeless people under blankets.

About a block from my apartment, I heard a sound behind meI turned quickly, half expecting to see someone with a knife or a gunThe street was emptyAll I saw was a shining streetlightStill, the noise had made me nervous, so I started to run fasterNot until I reached my apartment building and unlocked the door did I realize what the noise had beenIt had been my wallet falling to the sidewalk.

Suddenly I wasn’t cold or tired anymoreI ran out of the door and back to where I’d heard the noiseAlthough I searched the sidewalk anxiously for fifteen minutes, my wallet was nowhere to be found.

Just as I was about to give up the search, I heard the garbage truck垃圾车 pull up to the sidewalk next to me.When a voice called from the inside, “Alisa Camacho?” I thought I was dreamingHow could this man know my name? The door opened, and out jumped a small red-haired man with an amused look in his eyes“Is this what you’re looking for?” he asked, holding up a small square shape.

It was nearly 3 a.mby the time I got into bedI wouldn’t get much sleep that night, but I had got my wallet backI also had got back some enjoyment of city lifeI realized that the city couldn’t be a bad place as long as people were willing to help each other.

【1】How did the writer feel when she was walking home after work?

ADisappointed and helpless BLucky and hopeful

CSatisfied and cheerful DCold and sick

【2】On her way home the writer_____.

Alost her wallet unknowingly

Bwas stopped by a garbage truck driver

Cwas robbed of her wallet by a man with a knife

Dfound some homeless people following her

【3】In the fifth paragraph, why did the writer say she was dreaming?

ASomeone offered to take her back home.

BA red-haired man came to see her.

CShe heard someone call her name.

DHer wallet was found in a garbage truck.

【4】From the text, we can infer that the writer_____.

Awould stop working at night

Bwould stay on in San Francisco

Cwould make friends with cleaners.

Dwould give up her job at the bank

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】-When on earth will the bus come? We have been waiting here for what seemed long ages.

-Look,__________.

A. there comes the bus B. there is the bus coming

C. there the bus comes D. there is coming the bus

查看答案和解析>>

同步练习册答案