分析 本文是一篇健康环保类阅读,随着全球化进程进一步加快,西方的饮食习惯也层层逼近世界的每一个角落,它是否对我们的饮食健康或者环境造成影响呢?这篇文章就此话题做了详细的介绍.
解答 28.答案:A.细节理解题.根据We are likely to have more greenhouse gas in the future from agriculture than that coming out of all forms of transportation right now.可知,我们将来更多的温室气体将会来自农业而不是现在的交通.故选A.
29.答案:C.细节理解题.根据He found that as nations industrialized,population increased and earnings rose,more people began to adopt(采纳) what has been called the Western diet.可知,他发现随着国家工业化的进程,人口的增加以及收入的提高,越来越多的人开始采纳所谓的西方饮食.故选C.
30.答案:D.推理判断题.根据Unfortunately when people become industrialized,if they adopt this Western diet,they are going to have these health problems,especially in developing countries in Asia可知,不幸的是,当人们变得工业化,如果他们采纳了西方饮食,他们将会产生健康问题,尤其是在亚洲的发展中国家.可以判断出随着工业化脚步的加快,西方饮食在不断侵入.故选D.
31.答案:B.主旨大意题.根据He says one possible settlement is leaving the Western diet behind.可以看出,本文是在警告我们西方事物的弊端.故选B.
点评 本文是一篇健康环保类阅读,题目涉及多道细节理解题,推理判断题,主旨大意题,做题时学生应仔细阅读原文,把握文章主要内容,联系文章上下文内容并结合所给选项含义,从中选出正确答案,一定要做到有理有据,切忌胡乱猜测.
科目:高中英语 来源: 题型:完形填空
| 41.A.expensive | B.priceless | C.excellent | D.used |
| 42.A.doubt | B.trust | C.regret | D.hate |
| 43.A.buying | B.selling | C.reading | D.appreciating |
| 44.A.What if | B.Now that | C.Even though | D.As if |
| 45.A.failure | B.success | C.loss | D.pain |
| 46.A.someone | B.nobody | C.anyone | D.none |
| 47.A.writer | B.boss | C.manager | D.assistant |
| 48.A.little | B.real | C.false | D.high |
| 49.A.Still | B.Besides | C.However | D.Therefore |
| 50.A.If | B.Because | C.As | D.But |
| 51.A.cleared | B.destroyed | C.hurt | D.struck |
| 52.A.writer | B.dancer | C.driver | D.assistant |
| 53.A.hurriedly | B.slowly | C.firmly | D.hesitantly |
| 54.A.pulled apart | B.pulled out | C.pulled down | D.pulled back |
| 55.A.plastic | B.paper | C.cloth | D.metal |
| 56.A.published | B.completed | C.written | D.punished |
| 57.A.poor | B.few | C.famous | D.great |
| 58.A.picked | B.searched | C.sought | D.found |
| 59.A.Outside | B.Below | C.Inside | D.Above |
| 60.A.reminded | B.called | C.described | D.pictured. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:短文改错
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| Brief introduction | ●Whether you are successful or not is (81)decidedby your habits. ●Positive habits (82)leadto success in the long term while having negative habits means the opposite. | |
| Supporting details | Why are habits so important? | ●(83)Though/Althoughyour life won't be changed by a single positive action,the same actions and behaviors repeated many times will (84)affectlife greatly. ●(85)Apartfrom finance,this principle can also be used in health,relationships,work,career,and school. |
| How to develop positive habits? | ●It's very(86)easyto develop positive habits. ●Habits are formed if they are(87)repeated. | |
| How to get rid of negative habits? | Only by(88)stoppingreinforcing negative habits can we get rid of them. | |
| You call do it! | ●It takes(89)courageand determination to change. ●(90)Actright now,for success is waiting for you! | |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | when | B. | where | C. | which | D. | in which |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com