【题目】Inspiring young minds!
TOKNOW Magazine is a big hit in the world of children’s publishing, bringing a unique combination of challenging ideas and good fun to young fans every month.
![]()
![]()
Sounds too good to be true?
Take a look online—evidence shows that thousands of teachers and parents know a good thing when they see it and recommend TOKNOW to their friends.
Happy Birthday All Year!
What could be more fun than a gift that keeps coming through the letterbox every month? The first magazine with your gift message will arrive in time for the special day.
SUBSCRIBE NOW
□Annual Subscription
Europe 55 Rest of World 65
□Annual Subscription with Gift Pack
Includes a Mammoth Map, a passport Puzzle Booklet, and Subscription
Europe 60 Rest of World 70
Refund Policy—the subscription can be cancelled within 28 days and you can get your money back.
【1】Why is TOKNOW a special magazine?
A. It entertains young parents.
B. It provides serious advertisements.
C. It publishes popular science fictions.
D. It combines fun with complex concepts.
【2】What does TOKNOW offer its readers?
A. Online courses.
B. Articles on new topics.
C. Lectures on a balanced life.
D. Reports on scientific discoveries.
【3】How much should you pay if you make a 12-mouth subscription to TOKNOW with gift pack from China?
A. 55. B. 60. C. 65. D. 70.
【4】Subscribers of TOKNOW would get .
A. free birthday presents
B. full refund within 28 days
C. membership of the TOKNOW club
D. chances to meet the experts in person
【答案】
【1】D
【2】B
【3】D
【4】B
【解析】试题分析:文章介绍了一本杂志TOKNOW Magazine。
【1】细节理解题。根据第一个方框内TOKNOW makes complex ideas attractive and accessible to children,可知TOKNOW杂志让那些复杂的观点变得非常的有吸引力并且孩子们可以接受,有吸引力的东西肯定有趣,故可知答案为D。
【2】细节理解题。根据第二个方框内Every month the magazine introduces a fresh new topic with articles, experiments and creative things to make可知杂志每个月都会引入一个新观点,并配有文章,实验等,所以答案为B。
【3】细节理解题。根据Annual Subscription with Gift Pack所在部Includes a Mammoth Map, a passport Puzzle Booklet, and Subscription Europe 60 Rest of World 70,中国属于Rest of World,故是70,答案为D。
【4】细节理解题。根据最后一句话Refund Policy—the subscription can be cancelled within 28 days and you can get your money back.可知订阅可在28天内取消,且全额退款,故答案为B。
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】- Was she badly hurt?
- Yes, each time she moved her leg, she a cry.
A. broke out B. took out C. let out D. kept out
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】腾讯公司(Tencent Company)就微信用户的阅读偏好做了一项调查,调查结果如下图。请你仔细观察这张图片,然后谈谈这张图片反映出的现象或问题,并向微信用户提出你的建议。
提示:
WeChat: 微信
Moments: 朋友圈
Respondents: 受访者
Text: 微信朋友圈文章
Articles: 微信公众号文章
![]()
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】 In today’s fiercely competitive society,; people only care about what achievements you _______, not your efforts.
A. had made B. will make
C. would make D. have made
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】The maker refers to people who start their own small business devoted to ______and selling self-made products.
A. creating B. managing
C. sharing D. adapting
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】I'll come to pay a visit to you if ________ this weekend.
A.you're convenient
B.it is convenient for you
C.you feel convenient
D.it is convenient with you
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】 “Neal,listen,”she said,looking straight at him.“I ask you not to get________in this kind of matter.It's none of your business.”
A.caught
B.involved
C.attached
D.connected
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】短文改错
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(
),并在其下面写出改加的词。
删除:把多余的词用(\)划掉。
修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;
2. 只允许修改10处,多者(从 第11处起)不计分。
I always have a dream to be a fluency speaker. Therefore, I am too shy to say a word in public. What is just beyond my wildest imagination is fortune should bless me with a chance to realize my dream. One day, my English teacher asked me to go to her office and told us that I was given an opportunity to participate in an English speaking competition. Hear this, I could hardly hide my excitement. When making preparation for the competition, I write my speech heart and soul. After I finished the composition, I discussed it with my teacher and got many advice on how to improve it. Under the help of my English teacher, I made a great progress.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】To the public’s delight, a large number of government officials who _______ their power have been well punished.
A. ignored B. abused C. obtained D. countered
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com