精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
18.Thank you for your interest in helping animals!Volunteering is a wonderful way to learn,have fun and give back to your community (社区).There are many ways to care for the animals at PAWS.
Youth Work Party
If you are ten years or older,you can join the Youth Work Party Team with a parent to work on different projects around PAWS in Lynnwood,Washington.For example,you can build boxes for frightened,injured wildlife to hide in.Ask your parent to sign up to join a work party.If you are eighteen years or older,you can join the Youth Work Party Team independently.
PAWSwalk
PAWSwalk is our biggest fundraising (筹款) event of the year,held at the end of the summer to raise money to care for the animals.You can collect money with the help of your family,friends and school,and then walk in the event.
Cookie Sale
Selling homemade dog cookies is a wonderful way to help the animals.PAWS can provide brochures (小册子) to give out when you sell the cookies prepared by you and your parents,so people can learn about PAWS at the same time.You can find homemade dog cookie cooking instructions on the Internet or by checking out cookbooks for dogs at the library.
Movie Night
Invite friends,family,neighbors and classmates to watch your favorite animal movie,like Babe or Charlotte's Web.Ask them to bring an"entrance fee"of donations or supplies for the animals.
Thanks again for your interest in PAWS and helping animals.Share your ideas with your parents and invite a few friends to join you in helping make a difference for animals.If you have any questions,call 4257872500261.
24.Who may work in the Youth Work Party Team by himself/herself?D
A.A tenyearold student.
B.A thirteenyearold student.
C.A sixteenyearold student.
D.A nineteenyearold student.
25.If a child wants to take part in Cookie Sale,he/she needs toB.
A.sell cookbooks for dogs                   
B.cook and sell dog cookies
C.sell cookies made by PAWS                
D.offer brochures about cookies
26.Which of the following takes place in the summer?B
A.Youth Work Party.
B.PAWSwalk.
C.Cookie Sale.     
D.Movie Night.

分析 本文为广告应用文,讲述了一个动物保护组织的系列活动.

解答 24.D.细节题.根据第二段最后一行If you are eighteen years or older.可知年龄要求18岁或以上.D符合要求.
25.B.细节题.根据第四段内容Selling homemade dog cookies is a wonderful way to help the animals.可知,成员需要销售自己在家制作的狗饼干.故选B.
26.B.细节题.根据第三段1,2行PAWSwalk is our biggest fundraising(筹款)event of the year,held at the end of the summer to raise money to care for the animals.可知,PAWSwalk这个活动在夏末举行.故选B.

点评 本文是一个广告布告类阅读理解,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对性的找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断题也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确答案,切忌胡乱猜测,一定要做到有理有据.

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

8.Helicopters arrived soonrescuing(营救)nearly 20 people from the roof of the burning building.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:选择题

9.Anything special about this device?
Well,it can ______ between the cancerous and the normal cells under certain conditions.(  )
A.concludeB.excludeC.discriminateD.undergo

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

6.I've ordered some pizza,so weneed not worry about cooking when we get home tired.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

13.人们认为这些运动不再那么流行了,必须为一些更受欢迎的、新的运动项目让路.
These spots were judged to have become less popular,and had tomake way for new sports which are more popular.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

3.不幸的是他的父亲去世了,使得他的家境更加贫穷.
Unfortunately his father died,leaving the family evenworseoff.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:选择题

10.In ancient Egypt,green represented hope and spring,________ is the time of year ________ things in nature start to grow after a long winter.(  )
A.when; whichB.what; whenC.which; whenD.which; that

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:选择题

7.The First World War ________ in 1914.(  )
A.break outB.breaks outC.broke outD.will break out

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:书面表达

8.假如你叫李华,你的美国朋友Peter想了解目前你校中学生吸烟的问题,请根据下面给的要点提示,以smoking为话题,写一篇短文.
1.大部分中学生认为吸烟很酷
2.吸烟有害健康,特别对是对肺的伤害,能导致很多疾病.
3.为了自己和他人的健康,请戒烟
注意:
1.字数:100 左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯.
There are many students smoking in senior high school.The reason may be that they think they look cool or appear to be more mature while having a cigarette at hand.(高分句型一)But there are a lot of reasons not to smoke.Smoking does harm to our health.It is dangerous to our heart and lung.A lot of diseases are caused by cigarettes.Cigarettes also have terrible smell.The secondhand smoke can also be dangerous to the others who stand around you.(高分句型二)Therefore,no smoking in public is a strict regulation in many countries.And the most important thing is that once you come into addictive,it's hard to get rid of it.(高分句型三)So,we must keep far from the cigarette--for everybody's health..

查看答案和解析>>

同步练习册答案