Since the first Earth Day in 1970, Americans have gotten a lot “greener” toward the environment . “We didn’t know at that time that there even was an environment, let alone that there was a problem with it,” says Bruce Anderson, president of Earth Day USA.
But what began as nothing important in public affairs has grown into a social movement .Business people, political leaders, university professors, and especially millions of grass-roots Americans are taking part in the movement. “The understanding has increased many ,many times,” says Gaylord Nelson, the former governor from Wisconsin, who thought up the first Earth Day.
According to US government reports , emissions (排放)from cars and trucks have dropped from 10.3 million tons a year to 5.5 million tons .The number of cities producing CO beyond the standard has been reduced from 40 to 9.Although serious problems still remain and need to be dealt with , the world is a safer and healthier place .A kind of “Green thinking ” has become part of practices .
Great improvement has been achieved .In 1988 there were only 600 recycling programs ; today in 1995 there are about 6,600 . Advanced lights ,motors , and building designs have helped save a lot of energy and therefore prevented pollution .
Twenty –five years ago , there were hardly any education programs for environment .Today , it’s hard to find a public school , university , or law school that does not have such a kind of program .“Until we do that , nothing else will change! ” say Bruce Anderson .
1.According to Anderson , before 1970, Americans had little idea about ___
A. the social movement
B. recycling techniques
C. environmental problems
D. the importance of Earth Day
2.Where does the support for environmental protection mainly come from?
A. The grass –roots level
B. The business circle
C. Government officials
D. University professors
3.What have Americans achieved in environmental protection ?
A. They have cut car emissions to the lowest
B. They have settled their environmental problems
C. They have lowered their CO levels in forty cities.
D. They have reduced pollution through effective measures .
4. What is especially important for environmental protection according to the last paragraph ?
A. Education B. Planning
C. Green living D. CO reduction
1.C
2.A
3.D
4.A
【解析】
试题分析: 这篇文章讲述了介绍了自从1970年第一个地球日成立以来,美国的环境问题有了很大的改善。从科学家到大学教授到贫民百姓都有了环保意识,教育在这些变化方面也起着非常重要的作用。
1.C考查细节理解。根据文章第一段Anderson说的话“We didn’t know at that time there even was an environment, let alone that there was a problem with it,可知:根据Anderson所言在1970年以前美国人不知道环境问题。故选C。
2.A考查细节理解。根据文章第二段Business people, political leaders, university professors, and especially millions of grass-roots可知:保护环境的支持主要来自草根阶层而不是商人,政界领导,大学教授。故选A。
3.D考查细节理解。根据第四段的In 1988 there were only 600 recycling programs …… and building designs have helped save a lot of energy and therefore prevented pollution .可知:美国人在环境保护中达到了通过有效措施减少了污染。故选D。
4.A考查段落大意。四个选项内容对于保护环境都是重要的,但是作者在文章末段提到目前几乎每所学校都有关于环境保护的课程,而且通过最后Bruce Anderson说的话“Until we do that , nothing else will change! ”可知:教育在改变人们保护环境意识,改善环境问题方面至关重要。故选A。
考点:记叙文。
科目:高中英语 来源:2014-2015学年陕西西安临潼区华清中学高三自主命题摸拟1英语试卷(解析版) 题型:其他题
A. Why do people prefer to home schooling in the USA? B. The history of home schooling in the USA. C. Home schooling in the United States now is growing fast. D. There are many children who don’t go to school in America. E. Some people don’t believe in the public education system. F. Home schooling has had a good growth in America. |
1.
More than one million children in the United States do not go to school. Instead, they learn at home. Most often, their parents are their teachers. Educational companies, libraries and the Internet provide many families with teaching materials.
2.
Parents choose home schooling for several reasons. Some choose it because of their religious beliefs. Others say it provides more time for the family to be together. They say the home offers a better place for learning. Some parents believe home schooling avoids learning. Some parents believe home schooling avoids problems of national schools. Critics, however, say children need to attend school with other children.
3.
All fifty American states and the District of Columbia permit home schooling. Some states do not require much preparation by parents or testing of children. Other states have more requirements for home schooling. Home schooling in the United States began when the country was established. In farm areas, people often lived far from school. Widespread home schooling took place until about the middle of the nineteenth century. Then, in 1852, the state of Massachusetts passed the first law requiring children to attend school.
4.
Over the years, the American public education system strengthened and grew. By the 1960s and 1970s, however, some Americans believed that traditional education was not helping their children. So a number of parents began home schooling.
5.
Home schooling expert Linda Dobson says many people have helped the movement grow. She says many kinds of people have joined the movement. These include rich people and poor people. They represent many races, religions and political beliefs. Ms. Dobson says the number of home-schooled children has increased by an estimate of fifteen to twenty percent each year during the last fifteen years.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:2014-2015学年陕西西安临潼区华清中学高三第一次模拟考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Some college students are seen doing _____work they can find to support themselves.
A.that B.which C.whatever D.no matter what
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:2014-2015学年宁夏银川市高三上12月月考英语试卷(解析版) 题型:短文改错
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处,每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:把缺词处加一个漏符号(∧),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;
2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
It is three years now since I graduate from Jixing High School. Last Sunday, the class that I was on held a get-together, which took us a long time prepare. It was indeed not easy to get in touch with everybody and set a properly time for all of us. We all enjoyed a precious day greatly, remember the time we spent together. It reminded us of the interesting stories and the people they were familiar with. It was a pity which some of us were not present as they had gone to abroad for further studies, but they called back or sent greeting card from different places
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:2014-2015学年宁夏银川市高三上12月月考英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
Searching for airfares(飞机票价) often seems like a game that passengers are bound to lose.
Prices change from day to day, even minute to minute. Looking through multiple websites for the best deal can be a big challenge. Even when you do book, there’s no guarantee that you are going to get the best price.
"You just don’t know when to pull the trigger. It’s not like buying anything else I can think of,” said George Hobica, founder of Airfarewatchdog.com.
Harriet Levy paid $179 for a recent round-trip flight on American Airlines between New York and Fort Lauderdale, Florida. Sitting just one row behind her, Shirley Harrison paid $215. A few rows back, Ellis and Dianne Traub paid $317 each.There were at least 12 fares on the flight, ranging from $169 to $360.
There’s no reason for it, Harrison said.
Fares can change significantly in just a few hours. One Delta flight from New York to Los Angeles jumped from $755 to $1,143 from a Friday to Saturday in late April, then fell to $718 0n Sunday.
The flight was one of a dozen the Associated Press followed over three months for a vacation between July 16 and 22. The number one finding: avoid booking tickets on weekends. It’s the most expensive time to buy.
There’s no way to guarantee the best fare. But before booking, travelers should pay attention to this additional advice:
Book on Tuesday, Wednesday and Thursday. That’s when airlines most often offer sales.
Buy in advance, but not too early. The best time is four to six weeks before traveling. In general, prices for any given flight are highest eight to ten weeks and two to three weeks in advance.
Make use of social media. Airlines are giving more benefits like exclusive(独有的 ) sales to travelers who interact with them on Twitter and Facebook. Those specials are often gone within hours.
The so-called discount airlines - JetBlue, Air-Tran, Southwest and Frontier-adjust their fares less frequently than other airlines, so you can feel more confident that the price will stay the same. But their prices aren’t always the lowest.Researching multiple airlines’ fares is the only way to get a good deal.
1.What can we infer from the first sentence of the text?
A.Passengers are unable to search for airfares.
B.Airlines often play games with passengers.
C.Airfares are set in different situations.
D.It’s difficult for passengers to get the best price.
2.The underlined phrase "pull the trigger" in Paragraph 3 probably means ________.
A.start searching B.get the highest price
C.make a purchase D.get on board the plane
3.By using a lot of figures, the author intends to ________.
A.show there is standard price for every single airline
B.discover the rules behind airfares
C.guarantee passengers a low price
D.prove airfares can vary widely
4.Passengers are advised to book flights ________.
A.in the middle of the week
B.on special websites
C.several months before traveling
D.with airlines which are famous for offering discount prices
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:2014-2015学年浙江乐清白象中学高二12月第三次月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
The driver will be stopped at once if he or she is found _______ over the limited speed.
A. drive B. driving
C. to drive D. driven
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:2014-2015学年浙江乐清白象中学高二12月第三次月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
The plan to be carried out next month needs________among the members of the labor union before________.
A.to discuss;carrying out
B.to be discussed;carried out
C.discussing;being carried out
D.discussed;to be carried out
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:2014-2015学年浙江富阳镇第二中学高一上第三次质检英语试卷(解析版) 题型:单项填空
To their disappointment, they found the lecture given by the professor difficult__________.
A. to be understood B. to understand
C. understanding D. understood
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:2014-2015学年浙江重点中学协作体高三上第二次适应性测试英语试卷(解析版) 题型:信息匹配
A. My name’s Marta and I’ m from Mexico City, but I moved to Los Angeles, California, five years ago, now I am living in an apartment at No.3178 SE Timmer Broadway.I am 28, single.I am a customer service representative for a large financial company.I am an outgoing person.I love to laugh and have fun! I enjoy cooking, dancing and listening to music.I don’t like watching or playing sports.You should be an outgoing, considerate lady with a good sense of humor, to share the apartment.Are you the one? Email and let’s have further talk.
B. My name’s Mark, and I’m from Hollywood, California.I’m a fitness instructor in Los Angeles.I am a friendly and easy-going person; I love playing sports-especially football and working out at the gym.I also play the guitar.My best friend David, who often has sports with me, went to Mexico last month.To avoid loneliness, I’d like very much to own a new friend who would share the fun of sports with me.I am longing.
C. My name’s Park Jun Seo, but you can call me Jun.I moved from Seoul Korea to Los Angeles two years ago.I am a graphic designer and I am looking for my younger brother, Lean Ban Seo, who might be in this city.As the story is too long, I just hope to find him and have my family reunited.He is lame at the right leg, 19 years old, 1.79 meters tall, with very big eyes and fair curly hair.With his picture of two years ago enclosed, I would be very appreciated if you have any information about that.Telephone me at 818-5789.
D. My name is Don and I am a programmer at a computer company.I have designed several pieces of software that can help students learn better, especially suitable for primary students who have some language disability to learn words and help them pronounce more correctly.If you think you need one, please fax to 857-4693.You can purchase by post.
E. My name is Mauricio, and I’m a computer programmer working in the Los Angeles area.I am kind of shy, but maybe you can help me to be more outgoing.I like cooking, playing computer games, and chatting with friends online.If you think you are the proper one to be my E-pal, let’s chat!
F. My name’s Judy and I’m from Quebec, Canada.I am a sales woman in one of the women underwear stores in Montreal.I’d like to have more visitors to my shop.And you can bargain for a reduction of 10% to 30%, if you purchase in package.Let’s be friends.
请阅读以下网站回复的信息,然后匹配回复的信息和网站原登出的博客信息:
1.I am a professional sportsman and work in the same city.I am so glad that I will have a good friend who can be the opponent to improve my techniques.E-mail me at bitter flower @yah -oo.com.
2.As a shop owner, I might drop in when I go downtown.But may I know your exact address? When is it convenient for a visit? Thank you!
3.God bless you! I’m a journalist and happened to read your brief story.A neighbor of mine looks exactly the same as the man in the picture you uploaded.This might be a chance in a million.Telephone me at 818-5690.
4.As a new comer and a freshman, I am looking for a room as close to my university as possible.I would like to have some friends, too.I think your place might be the right choice for me.But can I know how much the rent is?
5.I am a salesman from Paris.My first difficulty working in this city is language.I would appreciate it if you could help me learn English through the Keyboard.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com