分析 本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们描述了乐观可能有助于人们长寿,鼓励人们要保持乐观.
解答 63.B.细节理解题.根据第一段People who have an optimistic view on life are more likely to live longer,a US study said Wednesday可知研究表明乐观使人更健康;故选B.
64.B.细节理解题.根据第三段The researchers looked at participants'levels of optimism and other factors that might play a role in how optimism may affect mortality risk,such as race,high blood pressure,diet,and physical activity可知从最近的研究来看,乐观的女性疾病死亡率较低;故选B.
65.A.词义猜测题.根据文章While most medical and public health efforts today focus on reducing risk factors for diseases,evidence has been mounting that enhancing psychological resilience (弹性,复原力) may also make a difference可知虽然疾病降低风险因素大部分医疗和公共卫生的努力是今天的焦点,但不断有证据表明,提高心理弹性(弹性,复原力)也可以有所作为;意为提高;故选A.
66.C.细节理解题.根据最后一段Encouraging use of these interventions could be an innovative way to enhance health in the future,"Hagan said可知基姆和Hagan认为要鼓励人们变得乐观;故选C.
点评 考察学生的细节理解和推理判断能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:完形填空
| 41.A.and | B.yet | C.so | D.for |
| 42.A.opinion | B.impression | C.information | D.intention |
| 43.A.make | B.keep | C.handle | D.change |
| 44.A.anything | B.something | C.everything | D.nothing |
| 45.A.questions | B.comments | C.explanations | D.remarks |
| 46.A.hold | B.follow | C.evaluate | D.form |
| 47.A.happy | B.lively | C.reliable | D.punctual |
| 48.A.message | B.motto | C.saying | D.suggestion |
| 49.A.again | B.more | C.instead | D.later |
| 50.A.steps | B.control | C.charge | D.risks |
| 51.A.improved | B.acted | C.looked | D.reflected |
| 52.A.easily | B.carefully | C.confidently | D.proudly |
| 53.A.introduced | B.recognized | C.identified | D.considered |
| 54.A.confirmed | B.decided | C.realized | D.acknowledged |
| 55.A.with | B.below | C.of | D.by |
| 56.A.developed | B.discovered | C.took | D.fostered |
| 57.A.accept | B.care | C.judge | D.wonder |
| 58.A.bored | B.lazy | C.sad | D.afraid |
| 59.A.trust | B.patience | C.curiosity | D.interest |
| 60.A.accessible | B.enjoyable | C.possible | D.favorable |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| 1 | Hardback|Paperback ﹩26.88|﹩15.77 | And the Truth Shall Be Told Mia de Laire www.authorhouse.com The author Mia de Laire writes an interesting tale of a young woman's coming-of-age in the 1950s.Centered on the life of Lara Laughton,the tale follows her experiences in love,heartbreak and self-discovery. |
| 2 | Hardback|Paperback|E-book ﹩35.77|﹩25.77|﹩3.99 | Generations of Betrayal: Lies,lies,and more lies NSLeumas www.trafford.com An edition of hidden research and truths from authoritative sources tied together with commentary from author NSLeumas,exposing certain personal beliefs as the lies they truly are.His point of view is independent of a great many authors'opinions and freedom of speech backs his ability to so present his points. |
| 3 | Hardback|Paperback|E-book ﹩41.99|﹩31.99|﹩3.99 | The Tale of Tumeleng Ms.Ryke Leigh Douglas www.xlibris.com After waiting two years,elephants Ayanna and Jabari proudly introduce their newborn daughter Tumeleng to their friends.But Tumeleng's very curious nature could lead her into dangerous situations.Will she learn to take her parents'warnings seriously?Find out! |
| 4 | Hardback|Paperback ﹩26.99|﹩19.99 | The Alphabet of Love Natalie Wood www.authorhouse.com The Alphabet of Love is a book stressing the importance of positive acknowledgement of children through the eyes of an adult-whether it is the parent,grandparent or friend; a double-edged resource for affective learning. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com