精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
5.Friends and Buddies
This program is planned for teenagers who have special needs with the goal of meeting within a community with other peers(同龄人).The purpose of the grogram is that it will lead to a better understanding of friendships.Gym,Swim,Surprise Guest,and Pizza are included.Ages 12-18,numbers of members are limited.Contact:Gloria Bass.This program is held 2Fridays per month.Fees:﹩65/﹩85
Club Saturday Swim
This program is available to anyone aged 5-14who is challenged by mental,physical,or emotional trouble.The program will be held each Saturday afternoon,12:00-12:10pm or 12-30-1-00pm.Fees:﹩136/﹩260
Sibshops (Ages 10-13)
Sibshops is a program for siblings (兄弟姊妹) of children with challenges.It includes group activities and talk treatment ways with the locus on improving sibling relationships and whole family happiness.Location:Hope Church.Wilton CT.Wednesday:4:00-5:00pm.Fees:﹩50/﹩65
Banana Splits
Banana Splits is an educational support group for children in family trouble.Children aged 9-13will have the opportunity to meet other children whose parents have separated or divorced,learn to recognize feelings,think of healthy coping skills and have a place to share,their struggles through verbal(语言的),physical,and artistic experiences.Location:Hope Church.Wilton CT Tuesday:4:30-5:30pm.Fees:﹩50/﹩65

64.It you have free time only on Saturday,you can go toB.
A.Friends and Buddies                B.Club Saturday Swim
C.Sihshops(Ages 10-13)D.Banana Splits
65.Activities on how to lead to a better understanding of friendships are heldA.
A.2Fridays per month
B.12:00-12:30or 12:30-1:00,Saturday afternoon
C.4:00-5:00pm,Wednesday
D.4:30-5:30pm,Tuesday
66.If you go to Sibshops (Ages 10-13),you canC.
A.meet with other peers                  B.solve your mental problem
C.improve sibling relationships          D.think of healthy coping skills
67.Which of the following is TRUE according to the four passages?D
A.They are all in the same place.      B.They are all free of charge.
C.They all hold activities each week.  D.They are all intended for children.

分析 本文属于广告类阅读,作者通过这篇文章向我们介绍了几个针对孩子们而举办的俱乐部,详细介绍了这些俱乐部的主要内容,举办的时间以及费用,孩子们可以根据自己的喜好以及空闲时间选择适合自己的俱乐部.

解答 64.B  细节理解题,根据第二段The program will be held each Saturday afternoon,12:00-12:10pm or 12-30-1-00pm.Fees:﹩136/﹩260可知Club Saturday Swim是在周六活动的,因此如果你只有在周六有时间可以加入Club Saturday Swim,故选B.
65.A  细节理解题,根据第一段This program is planned for teenagers who have special needs with the goal of meeting within a community with other peers(同龄人).以及This program is held 2Fridays per month.可知关于如何更好地理解友谊的活动是在每月的第二个周五举行,故选A.
66.C  细节理解题,根据第三段Sibshops is a program for siblings (兄弟姊妹) of children with challenges.It includes group activities and talk treatment ways with the locus on improving sibling relationships and whole family happiness.可知sibshops是有关兄弟姐妹的挑战,它通过小组活动和谈话的方法来改善兄弟之间的关系,故选C.
67.D  推理判断题,根据文中This program is planned for teenagers …Club Saturday Swim This program is available to anyone aged 5-14 …Sibshops (Ages 10-13)Sibshops is a program for siblings(兄弟姊妹) of children …Banana Splits is an educational support group for children 可知这些活动都是针对孩子们的,故选D.

点评 考查学生的细节理解和推理判断能力.做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确选择.在做推理判断题时不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

15.即使有困难,他们依然会坚持做志愿者工作.(carry on)
Evenifthereisdifficulty,theywillstillcarryondoingvolunteerwork..

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

16.Good Luck Always Comes With Hard Work
It is hard work rather than luck that brings people success.Those(61)who are considered to have made great success must have been working hard(62)to achieve (achieve) their goal and their success can also benefit others.
Some people argue that one can't succeed(63)unless he works very hard.There are many examples to show that success(64)comes (come) from hard work.One example is (65)that Madam Curie had been working all day and all night(66)before she made the great discovery of radium.
Other people think that luck and opportunity are (67)more important (important) than hard work.They argue that even if one works hard,he can't succeed (68)without luck and opportunity.For example,the film star,Zhang Ziyi,could never be famous if she was not given a chance to play a role in the film.
I think that (69)both hard work and good luck are important.If one wants to be (70)successful (success ),he has to work hard on one hand and he has to seize the opportunity and luck on the other.These two factors are essential for one's success.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:完形填空

13.I grew up in a community called Estepona.I was 16when one morning.Dad told me I could drive him into a (16)Cvillage called Mijas,on condition that I took the car in to be (17)Dat a nearby garage.I readily accepted.I drove Dad into Mijas,and (18)Dto pick him up at 4pm,then dropped off the car at the (19)C.With several hours to spare,I went to a theater. (20)A,when the last movie finished,it was six.I was two hours late!
I knew Dad would be angry if he (21)B I'd been watching movies.So I decided not to tell him the truth.When I (22)Dthere I apologized for being late,and told him I'd (23)D as quickly as I could,but that the car had needed some major repairs.I'll never forget the (24)C he gave me."I'm disappointed you (25)D  you have to lie to me,Jason."Dad looked at me again."When you didn't (26)A,I called the garage to ask if there were any (27)B,and they told me you hadn't yet picked up the car."I felt (28)A as I weakly told him the real reason.A (29)B passed through Dad as he listened attentively."I'm angry with (30)B.I  realize I've failed as a father.I'm going to walk home now and think seriously about (31)AI've gone wrong all these years.""But Dad,it's l8miles!"My protests and apologies were (32)B.Dad walked home that day.I drove behind him,(33)C him all the way,but he walked silently.
Seeing Dad in so much (34)A and emotional pain was my most painful experience.However,it was (35)A the most successful lesson.I have never lied since.

16.A.lonelyB.smallC.distantD.familiar
17.A.keptB.washedC.watchedD.serviced
18.A.agreedB.plannedC.determinedD.promised
19.A.villageB.communityC.garageD.theater
20.A.HoweverB.ThenC.ThereforeD.Still
21.A.realizedB.found outC.thoughtD.figured out
22.A.wentB.ranC.walkedD.hurried
23.A.startedB.1eftC.arrivedD.come
24.A.wordB.faceC.lookD.appearance
25.A.findB.decideC.believeD.feel
26.A.turn upB.drive outC.go awayD.come out
27.A.questionsB.problemsC.mistakesD.faults
28.A.ashamedB.frightenedC.nervousD.surprised
29.A.nervousnessB.sadnessC.silenceD.thought
30.A.youB.myselfC.meD.yourself
31.A.whereB.howC.whyD.when
32.A.meaninglessB.uselessC.helplessD.worthless
33.A.askingB.persuadingC.beggingD.following
34.A.physicalB.practicalC.personalD.natural
35.A.alsoB.alwaysC.indeedD.almost.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

20.There is a wonderful story about Jimmy Durante,one of great singers. (41)Asked(ask)to be a part of a show for some old World WarⅡsoldiers,he told them he was very busy and he could afford only a few minutes,(42)but he would come if they wouldn't mind his singing one short song and immediately leaving for his next appointment.Of course,the show's director agreed (43)happily (happy).
But when Jimmy got on stage,something surprising happened.He went through (44)the short song and then stayed.The applause grew louder and louder and he kept (45)staying (stay).Pretty soon,he had been on stage (46)for fifteen,twenty,and then thirty minutes.One of his (47)assistants (assist) behind the stage stopped him and said,"I thought you had to go after a few minutes.What happened?"
Jimmy answered,"I did have to go,but I can show you the reason why I stayed.You can see for (48)yourself (you) if you look at the front row."In the front row were two men,both of (49)whom  had lost an arm in the war.One had lost his right arm and the other had lost his left.Together,they were able to clap,and that was exactly what they (50)were doing (do),loudly and cheerfully.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:选择题

10.wander(  )
A.surfaceB.walletC.operateD.jacket

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:选择题

17.design(  )
A.confuseB.statisticC.sureD.usually

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

14.play a part in在…中起作用,在…中扮演某角色.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

14.Recently,I failed an exam.However,after I came out of my teacher's office,I told myself"smile!It's not so serious."
I smiled a big smile and (71)it worked a little,really.
Everyone gets frustrated sometimes.I used to be always influenced by pressure and I was often in low spirits.But one day I came (72)acrossa sentence in the Bible:"Do not be anxious about tomorrow,for tomorrow will be anxious for itself.Let the day's own trouble be sufficient for the day."It suddenly (73)struck (strike)me,"(74)Worrying(worry) about a problem doesn't help.Why not just give a big smile and face up to the trouble?"
Now every time I want to cry,I remind myself that (75)laughter(laugh) is better than tears and anger.I am (76)convinced(convince) that there'something magical about a smile.A smile helps me recover confidence and gives me (77)the courage to move on.
Remember,whenever you're faced with a setback (挫折),whenever you've been (78)unfairly(fair) treated,(79)what/all it takes is determination and you can feel happy again.Smile at life,(80)andit will shine on you.

查看答案和解析>>

同步练习册答案