精英家教网 > 高中英语 > 题目详情

【题目】 The 2019 Beijing Horticultural Expo, the largest of its kind, has chosen the theme “Live Green, Live Better”. The expo, opened on April 29 in Yanqing District of Beijing, is scheduled to last for 162 days until October 7.

Tickets available

*Standard day ticket

*Designated day ticket

*Discounted ticket

*Group ticket

Designated days

*Labor Day holiday (May 1 — 4)

*Dragon Boat Festival holiday (June 7 — 9)

*Mid-Autumn Festival holiday (Sept 13 — 15)

*National Day holiday (Oct 1 — 7)

Tickets prices

*Standard day ticket 120 yuan

*Ordinary designated day ticket 160 yuan

*Discounted standard day ticket 80 yuan

*Discounted designated day ticket 120 yuan

Tickets are free for children under the age of six or shorter than 130 centimeters. Discounted tickets are available for those with disabilities, seniors (people aged at 60 or above), children, students and PLA soldiers.

Where to buy

Visitors can buy or book tickets from two online agents, seven travel agencies, or three event channels — the event WeChat account, the event app or Onsite ticket kiosks.

Opening hours

Opening at

Deadline for ticket sales

Deadline for admission

Closing at

8 am

6 pm

6:30 pm

9 pm

Requirements

Buying tickets for Expo 2019 Beijing requires real-name registration, and all visitors are required to input information from their ID cards (or valid passports, mainland travel permits for Hong Kong and Macao residents, and mainland travel permits for Taiwan residents) to buy or book tickets online.

1From the passage, what can we learn?

A. A resident from Macao can only book his ticket with his mainland travel permits.

B. Tickets cannot be booked through the event WeChat account.

C. One can be admitted in at any time with an unlimited entry pass.

D. Visitors must use their real names to buy tickets.

2If a PLA soldier takes his wife, his 64-year-old father and five-old-year son to the expo on June 7, how much will he pay for their tickets?

A. 360.B. 480.C. 400.D. 520.

3Where is the passage most probably taken from?

A. A notice board.B. A report.C. A magazine.D. A book review.

【答案】

1D

2C

3A

【解析】

本文是一则广告。文章介绍The 2019 Beijing Horticultural Expo的有关事宜。

1细节理解题。根据RequirementsBuying tickets for Expo 2019 Beijing requires real-name registration,可知,参观者必须使用真名购票。故选D

2计算题。根据Designated days*Dragon Boat Festival holiday (June 7 — 9)Tickets prices

*Ordinary designated day ticket 160 yuan*Discounted designated day ticket 120 yuan以及Tickets are free for children under the age of six or shorter than 130 centimeters. Discounted tickets are available for those with disabilities, seniors (people aged at 60 or above), children, students and PLA soldiers.可知,他们买的应该是指定的票,其中妻子是指定票160 yuan,士兵和父亲是折扣指定票120 yuan+120 yuan,孩子是免费票。故选C

3推理判断题。根据第一段The 2019 Beijing Horticultural Expo, the largest of its kind, has chosen the theme “Live Green, Live Better”. The expo, opened on April 29 in Yanqing District of Beijing, is scheduled to last for 162 days until October 7.可知,这是一个展览会,所以这篇文章来自公告栏。故选A

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】—Do remember me to your wife.

—________.

A.Yes, I do

B.No, I won't

C.Yes, I will

D.No, I don't

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】你校美国交换生 Clement很喜欢中华成语故事,看到下面的图片,想了解关于此图片的具体信息,请你用英语给他写一篇短文。内容包括:

1. 描述画面;

2. 概述其含义;

3. 谈谈个人感想。

注意:

1.词数100左右;

2.可以适当增加细节,以使行文连贯。

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】―What do you think of your new Pad?

―Good. I don’t think I can find a ______ one.

A. worst B. best C. worse D. better

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】It is lucky we booked a room,or we________nowhere to stay now.

A. had B. had had

C. would have D. would have had

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】 Broad Band: by Claire L. Evans. Portfolio2018 ($27)

Though often outnumbered by menwomen stayed in the booming field of computing. In this inspiring talewriter Evans records the contributions of some of the many women who aided the rise of the modern Internet.

Memorable characters include Elizabeth "Jake" Feinler, an information scientist who helped researchers navigate the Arpane and Stacy Hornwho started one of the first social networksEcho.

The Wizard and the Prophet: by Charles C. Mann. Knopf2018( $28.95) The human population is moving toward 10 billion --- some experts think we'll nearly hit that mark by 2050. How will the earth feedhouse and otherwise support such a crowd? Environmental thinkers usually fall into one of two camps: those who prefer conservation and controlling consumptionlike William Vogtand those who trust innovation to solve our problems, Norman Borlaug, for example. Writer Mann carefully records the lives and thought of the founders of these two philosophies.

A Lab of One's Own: by Patricia Fara. Oxford University Ptess2018( $24.95)

In World War I many women in the U.K. replaced their aprons with chemical suits and stepped into previously male-only fields of science, where they led war research efforts. Science historian Fara illustrates the lives of many of these forgotten women. Although the era marked a major step forward for women scientists, many worked for small wages in an environment of discrimination.

In the nearly 100 years since, women have come a long way, Fara writes, but the glass ceilings remain solid and the pipelines leaky.

Atom Land: by Jon Butterworth. The Experiment2018( $19.95)

Butterworth takes readers on an amusing journey through the unknown world of particle (粒子) physics. The first stop is "Atom Land" where Butterworth explains how electronsprotons and neutrons come together to build up everything we know. As the journey unfoldswe learn about lesser-known particles. Thankfully, our ship is equipped with tools such as mathematical equations(方程式)and a "laser light" that lights up the darkest of concepts.

1Who focuses on the future of our earth?

A. Claire L. Evans.B. Charles

C. Mann. C. Patricia Fara.D. Jon Butterworth.

2Which books will you probably read if you are interested in women's career?

A. Broad Band & Atom Land.

B. The Wizard and the Prophet & Atom Land.

C. Broad Band & A Lab of One's Own.

D. A Lab of One's Own & Atom Land.

3What's the purpose of writing the passages above?

A. To clarify some concepts.

B. To introduce some famous writers.

C. To make comments on some books.

D. To recommend some books.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】Jackson________to work in government office though he hated serving there.

A.wanted

B.was wanted

C.was wanting

D.had wanted

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】Compared with the price of that store,the price of this one sounds________—all the goods are good value.

A.considerable B.reasonable

C.available D.sensible

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】________you put your heart into your study, you'll feel________in it.

A.Once; interest

B.If; interested

C.Since; interested

D.When; interesting

查看答案和解析>>

同步练习册答案