精英家教网 > 高中英语 > 题目详情


 

阅读理解

A

           Children's films in the spotlight at TIFF Kids International Film Festival

    The adults had their fun at the 2013 Toronto International Film Festival and now it's time for the kids to enjoy films from around the world. The TIFF Kids International Film Festival returns to Toronto at the TIFF Bell Lightbox from April 8 to 21, 2014 with premieres(首次公演)of some of the best films for children aged 3 to 13.

   The festival opens with the Canadian premiere of Rio 2, an all-star sequel (续集)to the hit 2011 lively adventure set in the jungles of the Amazon.

    It reunites audiences with Blu and Jewel , voiced by Jesse Eisenberg and Anne Hathaway,

    This 3-D computer-animated sequel takes the lovebirds and their three young ones to the wilds of South America from the big city.

    Returning are favourite Rio characters with new voice actors including Kristin Chenoweth, Andy Garcia, Bruno Mars and Rita Moreno.

    Closing night features The House of Magic , an animated 3-D feature from Belgium about a young abandoned cat who finds a new home in a pleasant large house.

    Other films include Knight Rusty, an animated 3-D adventure that speaks to the importance of recycling. / Swan , an inspirational drama from China about animal protection? and The Contest, showing how young people can address and overcome cultural stereotypes(老套).

   In total, the festival features 112 films, with 28 features and 84 shorts, from 31 countries. Special guests will introduce films and answer questions, including Rio 2 director Carlos Saldanha and executive music producer Sergio Mendes.

Tickets cost $12, adults; $9.50, students/seniors; $8.50, 13 and younger; $80, family pack of 10 tickets. Opening night : $ 25 ; closing night: $15.

1.Which film will the 2014 TIFF Kids International Film Festival begin with?
 A. Blu and Jewel                          B. Rio 2

C. Knight Rusty           D. The House of Magic

2.What is the film / Swan from China about?

A. The importance of recycling. B. A young abandoned cat.

C. Animal protection. D. The jungles of the Amazon.

3.Who is the director of the film Rio 2?

A. Jesse Eisenberg       B. Anne Hathaway

C. Carlos Saldanha       D. Janelle Monae

4.How much should Mr Smith pay if he, with his wife and two children under 13, wants to see the film Rio 2 and The Contest

A.  $80.                 B. $82.

C.  $ 141.                D.  $ 200.

5. Which of the following about TIFF Kids Film Festival is TRUE?

A.The festival shows 112 films in all.

B.The films come from 35 countries.

C.All the films shown are all shorts.

D.The films are all 3-D adventures.

【能力提升】

1.B细节理解题。根据第三段首句"The festival opens with the Canadian premiere of Rio 2 ..."可知,答案为B项。

2.C 细节理解题。根据倒数第三段中的"JStmn, an in-spirational drama from China about animal protection…" 可知,答案为C项。

3.C细节理解题。根据倒数第二段中的"...including i?io 2 director Carlos Saldanha and executive music producer Sergio Mendes."可知,该题选C项。

4. C数字计算题。根据最后一段中的内容可知,Opening night: $25,故4 X 25 = 100;而由Tickets cost $12, adults; $9.50, students/seniors; $8.50, 13 and youn-ger;可知,看The Contest电影会花费:12 X 2 + 8. 50X2 = 24 + 17 = 41。故总共花费141美元。故选C项。

5. A 根据倒数第二段中的首句"In total, the festival fea?tures 112 films, with 28 features and 84 shorts, from 31 countries."可知,A项正确。

题目来源:全品作业本高中英语必修3新课标外研版 > Period One Introduction & Reading and Vocabulary

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:

4.不要把垃圾扔掉了,如果可能的话,回收利用。

Don't throw away the garbage, and, ______________________, recycle.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

8.Children's bad b ___________is often a reflection on their parents.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

5.Both admit that he gave her money, although they say it was an act of______________(kind) to help her.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

3.我们刚刚见过的那个人是一位著名的作家。
  The man _________________ is a famous writer.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

5.I've read all the books____you gave me.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

4.During the school holidays9 the children enjoyed their____ (自由).

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

9. All the above children who had food poisoning are now out of danger, which  is  under further     

A. investigation      B. control

C.   treatment      D. discussion

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

2.Studying Wendy's menu, I found that many of the items are similar to______________ of McDonald's.

查看答案和解析>>

同步练习册答案