分析 本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们描述了一些帮助动植物的行动,动物和植物都遇到了麻烦,人们正在设法帮助他们.
解答 36.B.推理判断题.根据后文Adopt an animal可知前面提出了但是你在日常生活中能做些什么呢的疑问;故选B.
37.F.推理判断题.根据前文Many zoos and wildlife organizations have programs that let kids donate money to help a specific endangered animal可知你的下一个生日,可以请你的朋友和家人帮助你收养;故选F.
38.A.推理判断题.根据后文Chances are,your pet is not native to where you live可知它似乎是种设置宠物自由-但它不是的;故选A.
39.C.推理判断题.根据后文Maybe if you offered to pull up the weeds instead,you could help people to use fewer poisons可知你可以拔杂草;故选C.
40.G.推理判断题.根据后文Take your lunch in a lunchbox or reusable bag可知面对污染你可以从家里带自己装的饮料;故选G.
点评 考察学生的推理判断能力和联系上下文的能力,在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.此类的填空题一定要联系上下文,根据上下文的内容加上自己的理解,再作出正确的判断.
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
| A.see your doctor for medical advice before exercising B.Gradually,exercise on most days of the week for 30-60minutes. C.Surround yourself with supportive people. D.That way,exercise will never seem boring. E.Try to make it a habit,but be flexible(灵活的). F.Be an active role model for your children. G.Here are some tips for exercise success. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:信息匹配
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:信息匹配
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| Brief introduction | People living in a particular area usually have the (71)sameskin colour and there are many different skin colours in the world. |
| Reasons for skin colour | The reasons for different skin colours mainly (72)lie/consist in biology and history. |
| Biological reasons | The amount of melanin,by which a person's skin colour is (73)determined,varies from people to people.The more melanin a person has,the (74)darkerhis or her skin will be. Vitamin D is another source (75)affectingskin colour.Vitamin D is necessary for humans to build bones.Sunlight contributes to vitamin D production in the skin. |
| (76)Historical reasons | The earliest people in Africa had dark skin with hair covering it because the sunlight is very strong.. When they moved to places where they could not get enough sunlight to (77)producevitamin D,their skin colour became lighter. Generally speaking,people in areas with strong sunlight,have darker skin (78)whilepeople in other areas have lighter skin. |
| (79)Conclusion/Summary | Melanin (80)playsan important role in our skin colour.With our living environment changing,melanin production is changed,which leads to the changes in our skin colour. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:完形填空
| 36.A.station | B.hotel | C.home | D.studio |
| 37.A.sleeping | B.sighing | C.begging | D.praying |
| 38.A.limited | B.accustomed | C.exposed | D.addicted |
| 39.A.feared | B.suspected | C.imagined | D.realized |
| 40.A.but | B.and | C.or | D.so |
| 41.A.get off | B.move on | C.turn back | D.pull over |
| 42.A.thought | B.talked | C.forgot | D.learned |
| 43.A.fled | B.left | C.entered | D.crowded |
| 44.A.lazily | B.freely | C.quietly | D.actively |
| 45.A.complaints | B.comments | C.apologies | D.greetings |
| 46.A.performing | B.working | C.feeling | D.coming |
| 47.A.shy | B.fortunate | C.sorry | D.happy |
| 48.A.blanket | B.cardboard | C.quilt | D.sheet |
| 49.A.concentrated | B.insisted | C.chewed | D.choked |
| 50.A.sympathy | B.respect | C.admiration | D.sorrow |
| 51.A.booklet | B.letter | C.poster | D.notice |
| 52.A.handing | B.returning | C.donating | D.sending |
| 53.A.note | B.illustration | C.description | D.caption |
| 54.A.greatest | B.smallest | C.wisest | D.funniest |
| 55.A.means | B.puts | C.makes | D.gets |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Out of the question | B. | Forget it | ||
| C. | That's all right | D. | I couldn't agree more |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com