精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
13.While you are online there are plenty of perfectly legal sites where you can listen to music for free.This gives you the chance to listen to music before buying it,discover new music,and create great online playlists that you can share with others.
The Sixty One
The Sixty One is devoted to showcasing obscure or unknown artists of all genres.There's a range of musical styles from classical to rock and roll,folk to jazz,and everything in between.Don't expect to find big name musicians on here; you're more likely to find the musicians playing at local coffee shops than bands you hear on the radio.You can find fantastic music that you never would have heard of otherwise.
Pow Wow
Pow Wows are the Native American people's way of meeting together,to join in dancing,singing,visiting,renewing old friendships,and making new ones.This is a time method to renew Native American culture and preserve the rich heritage of American Indians.PowWows.com has 2online radio stations that play Native American Music 24/7free!Here you can listen to your favorite artists and drum groups on your computer or mobile device and add your music to our station.
Playlist
Playlist has an enormous library,so you can create playlists with almost any musician you can think of.They have both some lesser known artists and big names,so you have a really good selection.The worst part:Due to licensing laws,many of the songs on Playlist are now restricted to certain countries.So unless you live inside the US,it is likely that you might not be able to find all of your favorite songs.
Pandora
Pandora is an intelligent Internet radio site.Basically,as you listen,you can give each song a thumbs up or thumbs down.You can create your own radio station that only plays music you like.The best part:It listens to your opinion,so that after a while it's only playing music you like,but the list is always changing and expanding.
My Space
Combine a major social networking site with thousands of artists around the world.Each musician has their own page,which normally has a playlist of several of their songs.But it has a huge range of musicians ranging from huge stars to the up-and-coming,and you can listen to the music and interact with the rest of the page.

28.If you enjoy listening to some new music,you can pay a visit toC.
A.Pow Wow   
B.Playlist    
C.The Sixty One    
D.Pandora
29.You can't listen to some music on Playlist possibly becauseA.
A.it is only open to those who are in theUnited States
B.you are not one of the members of the website
C.you don't have any playlist
D.the music is played only by the local people.
30.Which of the following would be the best title for the passage?A
A.Best Free Music Websites.
B.All Kinds of Music Online.
C.Create Your Own Playlist.
D.Listen to Music for free.

分析 本文属于广告类阅读,作者通过这篇文章向我们介绍了五个免费的音乐网站,主要介绍了这些网站的特点,满足读者不同的需求.

解答 28.C  细节理解题,根据第二段You can find fantastic music that you never would have heard of otherwise.可知你可以在六零一听到你可能在别处无法听到的音乐,因此喜欢新的音乐可以去六零一,故选C.
29.A    细节理解题,根据第四段 The worst part:Due to licensing laws,many of the songs on Playlist are now restricted to certain countries.So unless you live inside the US,it is likely that you might not be able to find all of your favorite songs.可知在播放列表中你可能不会听到一些音乐,因为它们只对美国人开放,故选A.
30.A  主旨大意题,通读全文可知本文主要向我们介绍了一些免费的音乐网站,故选A.

点评 考查学生的细节理解和推理判断能力.做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确选择.在做推理判断题时不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:短文改错

3.假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文.文中共有10处语言错误,每句中最多有两处.错误涉及一个单词的增加、删除或修改.
   增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词.
   删除:把多余的词用斜线(\)划掉.
   修改:在错的词下面划一横线,并在该词下面写出修改后的词.
   注意:1.每处错误及修改均仅限一词;
2.只允许修改10处,多者(从11处起)不计分;
     3.错误类型不涉及单词拼写.
Dear Brown,
Last summer I take a part-time job in the International Camp for children.I have been told one more worker will be needed this year and I think you are fit to it.How about join us?The camp is at the foot of a small hill close to a river.It is so a beautiful place!We can hear birds singing happy all around.Everybody sleeps in tents,that is very exciting.You usually work only five hours a day,so we will have plenty of spare time visit the area and have a fun.I am sure it will be an unforgettable experience.If you show much interests in it,reply to me soon.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

4.In our life,the fear of heights always(61)exists(exist) and it is a common feeling that is easy(62)to understand(understand).It is one of only two natural fears and(63)theother is the fear of loud noises.Actually,having a fear of heights is good because it protects us(64)from/against real danger.
    However,some people have an unreasonable and unhealthy fear of heights.They experience strong fears even inside a safe environment such as a tall building,(65)whichis not a common response and it is not helpful.(66)Fortunately(fortunate),this can(67)be treated(treat).There are many ways as follows.
    The most efficient way seems to make the people know(68)their(they) fear,for example,by encouraging them to go to the top of tall buildings.
Another way to overcome the fear is to learn to control the physical symptoms.When (69)faced(face) with a th reatening situation,one can take slow,deep breaths.If possible,a few minutes of deep thinking may be(70)effective(effect) in reducing tension.In a word,the fear of heights can be dealt with.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

1.How Americans Began to Eat Tomatoes
People have strange ideas about food.For example,the tomato is a kind of very delicious vegetable.It is one of useful plants that can be prepared in many ways.It has rich nutrition and vitamin in it.But in the 18th century,Americans never ate tomatoes.They grew them in their gardens because tomato plants are so pretty.But they thought the vegetable was poisonous (有毒的).They called tomatoes"poison apples."
President Thomas Jefferson,however,knew that tomatoes were good to eat.He was a learned man.He had been to Paris,where he learned to love the taste of tomatoes.He grew many kinds of tomatoes in his garden.The President taught his cook a way for a cream of tomato soup.This beautiful pink soup was served at the President's party.The guests thought the soup tasted really good.They never thought their president would serve his honored guests poison apples.Jefferson never spoke to his honored guests about the fact.
28.After you read the passage,which of the following do you think is true?B
A.Americans never ate tomatoes after they began to plant them.
B.Americans didn't eat tomatoes before 19th century.
C.Even now Americans don't eat tomatoes.
D.In the 18th century Americans ate a lot of tomatoes.
29.The passage tells us that Jefferson was a president who learned to love the taste of tomatoesA.
A.while he was in Paris              
B.when he was a little boy
C.because his parents told him so             
D.from books
30.According to the text,Cmade the beautiful pink soup served at the President's party?
A.the President himself                    B.a French cook
C.the President's cook                    D.the President's wife
31.From the passage we know all the honored guests invited by Jefferson wereC.
A.people from other countries        
B.from France
C.people of his own country          
D.men only.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:信息匹配

8.Use phones respectfully
You probably spend more time with your smart phone than any other possession.You take it everywhere-to school,to meals,and even to the bathroom,(36)E But we have to learn to use our phones respectfully or at least without offending(冒犯) others around us.Here are some tips for smart phone usage.Take a look.
Use"do not disturb"instead of"vibrate(振动)"
Loud vibrations in your trousers are disturbing.People can hear your phone vibrate,depending on how severely it vibrates.(37)B
Tell others what you're doing
Sometimes,you will be in a situation in which you need to use your smart phone.(38)G If you don't,people will think that you're either communicating with someone else or just getting bored.
(39)A
Respect others'privacy(隐私) as text and e-mail senders by not letting what they type appear on the home screen of your phone when you receive a new message.While you're at it,use a password to make sure the information you share with others stays between you.
Ask permission to swipe(滑动)
When someone hands you their phone to look at a photo,this doesn't mean you can swipe through all of their photo albums.(40)D

A.Don't use the text preview feature(以…为主要内容) on your home screen.
B.It is difficult to ignore and distracts(使分散注意力) people from whatever they are doing.
C.You should use your smart phone secretly.
D.They probably want you to see the one photo they hand to you,not every photo they have taken.
E.Of course,a smart phone is a great way to keep in touch and share life events.
F.So it's thrilling to look through all their photos.
G.Just tell people what you're doing and why you're doing it.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

18.Jo worked at a bush school (76)whose classrooms were made of bamboo and roofs of grass.There is no electricity or water there.Many of the students walked a long way to get to school.Jo hoped to make some difference to the children's lives by (77)teaching (teach) them.The other day,Jo visited Tombe's home.When they arrived at the village,Tombe's mother who had been working in her garden,started crying"ieee ieee".Tombe's father led them to his house,(78)a low bamboo hut with grass (79)sticking ( stick ) out of the roof,where he could only see a few tin plates and cups and a couple of pots.What they ate were sweet potatoes and corn and greens.
That night Jo and Jenny (80)slept (sleep ) on a newly made platform.They left the village the next morning after many goodbyes and firm handshakes.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

5.The polluted water and air areharmful (有害) to people's health.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

2.Will it matter if you don't take your breakfast?Recently a test was given in the United States.Those tested included people of different ages,from 12 to 83.During the experiment,these people were given all kinds of breakfasts,and sometimes they got no breakfast at all.Special tests were set up to see how well their bodies worked when they had eaten a certain kind of breakfast.The results show that if a person eats a proper breakfast,he or she will work with better effect than if he or she has no breakfast.This fact appears to be especially true if a person works with his brains.If a student eats fruit,eggs,bread and milk before going to school,he will learn more quickly and listen with more attention to class.
Opposite to what many people believe,if you don't eat breakfast,you will not lose weight.This is because people become so hungry at noon that they eat too much for lunch,and end up gaining weight instead of losing.You will probably lose more weight if you reduce your other meals.
5.During the test,those who were tested were givenD.
A.no breakfast at all            
B.very rich breakfast
C.little food for breakfast      
D.different breakfast or none
6.The results of the test show thatA.
A.breakfast has great effect on work and studies
B.breakfast has little to do with a  person's work
C.a person will work better if he has a simple breakfast
D.those working with brains should have much for breakfast
7.The passage mentions that many people believe that if you don't eat breakfast,you willA.
A.lose weight                   
B.not lose weight
C.be healthier                  
D.gain a lot of weight
8.Which of the following is not true according to the passage?C
A.Poor breakfasts affect those who work with brains.
B.Morning diet may cause one to get fatter.
C.Reducing lunch and supper is of less value in weight losing.
D.Eating less in lunch and supper may help to lose weight.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:书面表达

20.假定你是班长李华,你打算组织你班同学参观一次 画展.请根据以下表格内容向同学们宣布一则口头通知,告知本次活动的内容和注意事项.
时间本周六下午3点到6点
地点文化中心(the Culture Centre)
内容1.参观徐悲鸿的作品;
2.讨论他的绘画风格;
3.开展相关知识竞赛.
注意1.下午2:00校门口集合,乘校车出发;
2.下午6:10开始集合乘车返回;
3.自带笔和本子.
注意:1.词数:100左右;2.可适当增加细节,以使行文连贯.

查看答案和解析>>

同步练习册答案