The United States is not part of the Kyoto Protocol.But since 2005 more than 1,000 mayors across the country have agreed to sign their own version of the protocol.
It is called the United States Conference of Mayors' Climate Protection Agreement.Local leaders have agreed to follow the suggestions of the Kyoto Protocol in their communities.They have also agreed to urge state and federal governments to follow these suggestions.One goal is to reduce air pollution to the 1990 levels by 2012.
A “green” city might work on several kinds of environmental goals and programs.These include air quality,reducing electricity use, green building, public health, the reuse of materials, water quality and clean transportation.
The Natural Resources Defense Council works to protect the environment through action, law and science.One of its online projects is called Smarter Cities, which lists some cities that have made important environmental steps.
Washington,D.C.is also a leading city for green roofs,with over 92,000 square meters of green rooftops.The city also launched a program called “Skip the Bag,Save the River.”Stores charge people a five?cent tax for using plastic or paper shopping bags instead of reusable bags.Money from the tax will be used to clean up a local river.
New York City is using water as a renewable energy source.For several years, the city has experimented with water in the East River to create energy.Officials operating the program recently asked for permission to put into place 30 river turbine devices.
The people of Portland, Oregon are among the top recyclers in the nation.People living there recycle over half of the waste they throw out.The city has also worked to provide green transportation by providing safe bike paths and free parking spaces where electric cars can get recharged.
In Oakland, California, you can ride on one of several public hydrogen?powered(氢气作燃料的) buses.These buses release zero pollution into the air.However,they cost about five times more than common buses.
1.The United States Conference of Mayors' Climate Protection Agreement is aimed at________.
A.reducing energy use
B.reducing air pollution
C.improving public health
D.reusing waste materials
2.Why are shoppers charged a five?cent tax for buying shopping bags?
A.To clean a local lake that has been polluted.
B.To get enough money for the green roof project.
C.To prevent shoppers from using reusable bags.
D.To collect money for an environmental project.
3.New York City is cited as an example of________.
A.building green rooftops
B.making transportation clean
C.being good at recycling waste
D.using renewable energy source
4.Which of the following cities encourage citizens to use bicycles?
A.Washington,D.C. B.New York.
C.Portland. D.Oakland.
5.One obvious disadvantage of adopting hydrogen?powered buses is________.
A.its high cost B.side effect
C.zero pollution D.large space
1.B
2.D
3.D
4.C
5.A
【解析】
1.
答案 B
2.2】解析 推理判断题。根据第五段的内容可知,华盛顿市向使用塑料袋和纸袋的购物者收5美分的税是为清理一条当地的河流筹款。
答案 D
3.3】解析 推理判断题。根据第六段的内容可知,纽约市利用河水发电,是充分利用了可再生能源的范例。
答案 D
4.4】解析 细节理解题。根据第七段的内容可知,美国Oregon州的Portland市鼓励市民骑自行车作为绿色出行的方式。
答案 C
5.5】解析 细节理解题。根据第八段的内容可知,美国加利福尼亚州的Oakland市使用用氢气作燃料的公交车,虽然它们对空气无污染,但是造价是普通公交车的五倍,可见这种新型的环保公交费用相当高。
答案 A
科目:高中英语 来源:2014高考名师指导分项拿分专训动词时态、语态+阅读理解英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
One might expect that the ever?growing demands of the tourist trade would bring nothing but good for the countries that receive the holiday?makers. Indeed, a rosy picture is painted for the long?term future of the holiday industry. Every month sees the building of a new hotel somewhere. And every month another rock?bound Pacific island is advertised as the ‘last paradise(天堂) on earth’.
However, the scale and speed of this growth seem set to destroy the very things tourists want to enjoy. In those countries where there was a rush to make quick money out of sea?side holidays, over?crowded beaches and the concrete jungles of endless hotels have begun to lose their appeal.
Those countries with little experience of tourism can suffer most. In recent years, Nepal set out to attract foreign visitors to fund developments in health and education. Its forests, full of wildlife and rare flowers, were offered to tourists as one more untouched paradise. In fact, the nature all too soon felt the effects of thousands of holiday?makers traveling through the forest land. Ancient tracks became major routes for the walkers, with the consequent exploitation of precious trees and plants.
Not only can the environment of a country suffer from the sudden growth of tourism. The people as well rapidly feel its effects. Farmland makes way for hotels, roads and airports; the old way of life goes. The one?time farmer is now the servant of some multi?national organization; he is no longer his own master. Once it was his back that bore the pain; now it is his smile that is exploited. No doubt he wonders whether he wasn't happier in his village working his own land.
Thankfully, the tourist industry is waking up to the responsibilities it has towards those countries that receive its customers. The protection of wildlife and the creation of national parks go hand in hand with tourist development and in fact obtain financial support from tourist companies. At the same time, tourists are being encouraged to respect not only the countryside they visit but also its people.
The way tourism is handled in the next ten years will decide its fate and that of the countries we all want to visit. Their needs and problems are more important than those of the tourist companies. Increased understanding in planning world?wide tourism can preserve the market for these companies. If not, in a few years' time the very things that attract tourists now may well have been destroyed.
1.What does the author indicate in the last sentence of Paragraph 1?
A.The Pacific island is a paradise.
B.The Pacific island is worth visiting.
C.The advertisement is not convincing.
D.The advertisement is not impressive.
2.The example of Nepal is used to suggest ________.
A.its natural resources are untouched
B.its forests are exploited for farmland
C.it develops well in health and education
D.it suffers from the heavy flow of tourists
3.What can we learn about the farmers from Paragraph 4?
A.They are happy to work their own lands.
B.They have to please the tourists for a living.
C.They have to struggle for their independence.
D.They are proud of working in multi?national organizations.
4.Which of the following determines the future of tourism?
A.The number of tourists.
B.The improvement of services.
C.The promotion of new products.
D.The management of tourism.
5.The author's attitude towards the development of the tourist industry is ________.
A.optimistic B.doubtful
C.objective D.negative
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:2014高考名师指导分项拿分专训代词、介词+阅读理解英语试卷(解析版) 题型:单项填空
(2013·安徽六校教育研究会测试)Before selecting the curtain for your newly decorated house, it's important to know what colors look great ________ the wallpaper.
A.on B.with C.in D.against
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:2014年高考限时训练(3)英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Although the increase in the present sum used for the research is________, a great breakthrough could still be achieved by the end of this year.
A.common B.sudden
C.enormous D.modest
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:2014年高考限时训练(3)英语试卷(解析版) 题型:单项填空
In those hard days, we could not leave behind________came to us for help.
A.who B.whomever
C.no matter who D.whoever
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:2014年高考限时训练(2)英语试卷(解析版) 题型:单项填空
You cannot tell________looking at someone whether or not he has HIV.
A.without B.by
C.for D.with
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:2014年高考限时训练(2)英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Sara enjoys amusing her friends by________stories.
A.keeping up B.making up
C.putting up D.taking up
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:2014年高考限时训练(1)英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Soon children in the camp had many new friends, ________they shared food, stories and projects.
A.for whom B.with whom
C.of whom D.to whom
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:2014年高考贯穿知识点看“线”(名师知识点总结训):定语从句英语试卷(解析版) 题型:单项填空
The man showed us such a heavy stone ________ no one could lift it.
A.that B.as C.which D.and
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com