精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
6.•American Malinois (玛伦牧羊犬)
We have extra large,strong and healthy puppies born on May 29,2014and raised on 2.5acres fenced in Williston Highlands by American Malinois Foundation.
They are not caged or home-raised Malinois.They have taken swimming training and full exercise routine with their parents to make sure they know how to guard themselves and other things this breed can do.I work specifically on the ones which have service dog qualities.
My ideal buyer would be a disabled person in need of a mobile or medical alert service dog.The American Malinois is a working dog and is most content to bond with one person and only follow this person's orders.Potential owners should be familiar or experienced with this breed.
My fee represents the cost of feeding,grooming,boarding,training,medical and registration with the CKC(Continental Kennel Club).Puppies will have health certificates from vets.
To see videos of the puppies and their parents,go to YouTube and search:American Malinois Foundation.
•Mini Schnauzers(雪纳瑞犬)
We have 4males and 4females.Our puppies come with a health guarantee.They are trained and all of them have great personalities and would be a great addition to any home.These puppies are for pets only.To keep our bloodlines pure,we do not allow our puppies to be bred.We have been breeding for over 13years and we only breed Mini Schnauzers.They are the best dogs.They are very smart.We will not ship our puppies.We have had people drive over 1500miles to purchase our babies.
Tel:805-216-2753

21.From Paragraph 3,we can infer that the American Malinois isD.
A.lonely            B.active
C.experienced       D.loyal
22.Which of the following can be used to describe Mini Schnauzers?C
A.Socialized and cute.
B.Clever and brave.
C.Healthy and clever.
D.Professional and strong.
23.What is the author's purpose in writing this passage?B
A.To show two kinds of dogs he loves.
B.To advertise two kinds of dogs on sale.
C.To show that dogs are our best friends.
D.To prove that dogs are well-trained.

分析 本文主要讲述了美国牧羊犬和德国的雪纳瑞犬这二种狗狗,他们各有特点,适合不同的人群.

解答 21.D 细节理解题.根据文章第三段内容The American Malinois is a working dog and is most content to bond with one person and only follow this person's orders美国牧羊犬是与它的主人联系在一起的,只听从主人的命令,结合选项,故选D,美国牧羊犬是忠诚的.
22.C 细节理解题.根据文章最后一段"Our puppies come with a health guarantee","They are very smart"可知雪纳瑞犬是很健康和很聪明的狗,结合选项故选C.
23.B 细节理解题.根据文章的描述作者讲述了两种狗的特点等,为两种狗的销售做广告.故选B.

点评 本文是一个广告布告类阅读理解,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对性的找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断题也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确答案,切忌胡乱猜测,一定要做到有理有据.

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:选择题

16.---To be a promising student is not an easy job.It takes time.
---I can't agree more.____________.There is no short cut.(  )
A.All roads lead to Rome.B.Slow but sure wins the race.
C.Practice makes perfect.D.Rome is not built in a day.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

17.The boy looked at his father hopefully because he thought his father had brought him a present.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

14.That the weather will not clear up until next week is bad new for us.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

1.To our great surprise,the player signed his name on the paper withouthesitation(犹豫).

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:短文改错

11.假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文.文中共有10处错误,每句中最多有两处.错误涉及一个单词的增加、删除或修改.
增加:在缺词处加一个漏词符号(∧),并在其下面写出该加的词.
删除:把多余的词用斜线(\)划掉.
修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词.
注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分.
Today our class have an outing to Dayan Mountain but we really had a wonderful time.
We set off by bikes from our school on time at 6:00in the morning,but it was foggy.We arrived to the foot of the mountain at about 7.After a short rest,we began to climb the mountain,that took us about two hours.By the time we made it to the top,the fog has already cleared.So we had a great fun enjoying the beautiful scenery,take photos,and exploring wild plants.
The outing provided us a good chance to build up our health and get closely to nature.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

18.According to a recent survey,violence did (71)exist(existence) in schools.Students showed their fear and parents and teachers also expressed their great concern about it.(72)Obviously(obvious),it's time for the whole society to pay more attention to the mental health of adolescents (青少年).
Nowadays,school violence is (73)ahot issue.I think this is a phenomenon (现象) (74)which/thatcalls for our great concern.We should try every effort to prevent violence from (75)happening(happen) at school,for more and more students would drop out of school (76)iftheir personal safety could not be ensured.In fact,violence can (77)be learned/learnt(learn).Children learn violent behavior from adults or from (78)whatthey see on television or on the Internet.
If I meet with school violence,I will not answer violence (79)with violence,for it will result in more fighting.I will tell my teachers or parents about it.I think they will help me deal with it well and they will protect me from the bad guys.
All in all,every student (80)should/ought to/must behave himself and keep away from violence.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

15.Heapologized/apologised(道歉) to me for stepping on my foot when we were dancing in the party.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:选择题

16.Now that you are a middle school student,you should learn to be _____ of your parents'help.(  )
A.energeticB.obviousC.independentD.religious

查看答案和解析>>

同步练习册答案