【题目】Hello. I'm Jan from Mrs. Lake's class. My class wants to work together to help the public. We think we have found a great way to do this. Last month we did a class project on the highways near our town. We learned about the Adopt-a-Highway Program. This program brings people together to pick up litter along the roads. We think it would be a great idea for all students in our school to join the program and adopt(收养) a highway.
Adopting a highway is not like adopting a pet. When a highway is adopted, only part of the highway is cared for by a group of people. The group agrees to work every week to keep its part of the highway clean. Each group gets its own sign that has the name of the group printed on it. The sign is put up at the side of the road. This sign lets drivers know who is keeping that area of the road clean.
The Adopt-a-Highway Program is a great way for people to help their environment look nicer. Also, the government does not have to send out as many road workers. This saves money. Finally, people may try harder to keep roads clean if they see people, especially teenagers like us, cleaning them up.
We will need helpers to care for our adopted highway. If you want to feel great and keep our roads clean,please come with your parents to the meeting next week. We will meet in Mrs. Lake's room on Wednesday at 6:00 P.M. At the meeting, we will talk about which roads are the dirtiest as a result of people's unkind acts. Then we'll try to pick an area to adopt and clean.
I look forward to seeing you at the meeting. Remember to keep our roads clean!
【1】What is the Adopt-a-Highway Program about?
A. Giving names to the highways.
B. Drawing pictures of highways.
C. Picking up litter along the roads.
D. Putting up signs near the roads.
【2】 What is the purpose of this speech?
A. To encourage students to join the program.
B. To introduce the traffic system.
C. To show drivers how to drive safely.
D. To tell a story about adopting a highway.
【3】Which of the following can be the best title for the passage?
A. Don’t miss the meeting
B. Volunteers on Roads
C. Ways to Protect the Environment
D. Adopt-a-Highway
【答案】
【1】C
【2】A
【3】D
【解析】
试题分析:文章是围绕“Adopt-a-Highway Program”展开的,倡议的目的是鼓励人们参加这项活动。
【1】C细节理解题。根据第一段中的This program brings people together to pick up litter along the roads.可知答案为C项。
【2】A推理判断题。第一段作者提出了“Adopt-a-Highway Program”这项活动,第二段介绍了参加这项活动的要求,第三段介绍了这项活动的意义,第四段通知有意加入者参加周三的会议。综合整篇文章可知此项倡议的目的是鼓励人们参加这项活动,故答案为A项。
【3】D 主旨大意题。文章是围绕“Adopt-a-Highway Program”展开的,故答案为D项。
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Opening in 1934, the Brookfield Zoo quickly received a worldwide reputation for its special displays and unique(独一无二的) exhibits.
Address: 1st Avenue between Ogden Avenue and 31st Street, Brookfield, Illinois
Phone: 708-688-8000
Getting to the Brookfield Zoo by Public Transportation:
The Metra Rail Burlington Northern line runs from Union Station downtown to the “Zoo Stop” (Hollywood Station) and from there it’s only a 2-block northeast walk to the zoo.
Driving from Downtown:
Drive along the Eisenhower Expressway west to First Avenue exit. Head south about 2.5 miles and follow the signs to the zoo entrance.
Parking at the Brookfield Zoo:
Parking fees are $9 for cars and $12 for buses.
The Brookfield Zoo Hours:
The Brookfield Zoo is open 365 days per year.
Monday-Saturday: 9:30 a.m. to 6:00 p.m.
Sunday: 9:30 a.m. to 7:30 p.m.
The Brookfield Zoo Tickets:
Adults(ages 12-64), $13.50;
Seniors(ages 65+), $9.50;
Children(ages 3-11), $9.50;
Children(ages 2 and under), free
The Brookfield Zoo Featured Exhibits:
Tropic World; WolfWoods; Living Coast; Seven Seas; Fragile Kingdom; Australia House; Havitat Africa.
About the Brookfield Zoo:
The Brookfield Zoo is located just 14 miles west of downtown Chicago. It’s home to a variety of animal species, and its use of natural barriers and moats(壕沟) is so much more relaxing and enjoyable than watching a lion pace back and forth in a cage. The absence of bars also makes for great wildlife photo opportunities. The Brookfield Zoo also focuses on education, with detailed displays about the animals being viewed and the interactive program that lets kids get some hands-on experience to learn what it takes to run a zoo as well as face painting and crafts.
For more information about the Brookfield Zoo, visit www. brookfieldzoo.org.
【1】Where is the entrance to the Brookfield Zoo?
A. At 31st Street.
B.At First Avenue.
C. At Ogden Avenue.
D.At the Hollywood Station.
【2】How much should a couple in their thirties and their 5-year-old twins pay if they want to visit the zoo?
A.$23. B.$32.5 C.$36.5 D.$46
【3】What make(s) the Brookfield Zoo more attractive and enjoyable?
A. Its cheap tickets.
B. Its various activities
C. Its cage-less displays.
D. Its geographical advantage.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】短文改错
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用(\)划掉。
修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;
2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
Beijing, that is our capital and also political center, is located in the north of our motherland. As we all know, it has so a long and interesting history. Therefore, my advice to your friend is that you should visit as many historical place as possible. For example, the Great Wall, the Forbidden City, the Ming Tombs and the Temple of Heaven is all fascinating places to visit to. My two piece of advice is that he should buy a bicycle as soon as he could. Bikes are great use and convenience for getting around Beijing as the traffic can sometime be a problem during rush hours.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达
请按下列提示,用英语写一篇短文。
假如你是某家英文报社的编辑,昨日收到一位中学生读者王丽的来信。请根据来信内容和所给的要点提示用英语写一封回信。词数100左右。
Dear Editor,
I am a hardworking girl and want to be the number one in my class. But in the exams, I always make mistakes that I should have avoided. I really worry about it. What can I do to improve my performance in exams?
Wang Li
提示:
1.不要压力太大;
2.如有问题,请教老师或同学;
3.考试时合理分配时间并尽量抽出几分钟检查。
注意:
1.可以适当增加细节以使行文连贯;
2.书信的开头和结尾已给出,但不计入总词数。
参考词汇:分配—distribute
Dear Wang Li,
It's good that you know what prevents you achieving satisfying scores in exams.
____________________________________________________________________
____________________________________________________________________
____________________________________________________________________
____________________________________________________________________
____________________________________________________________________
____________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】LIPITOR
ABOUT LIPITOR
Lipitor is a prescription medicine.Along with diet and exercise, it lowers “bad” Cholesterol (胆固醇) in your blood. It can also raise “good ”cholesterol.
Lipitor can lower the risk of heart attack in patients with several common risk factors, including family history of early heart disease, high blood pressure, age and smoking.
WHO IS LIPITOR FOR?
Who can take LIPITOR:
· People who cannot lower their cholesterol enough with diet and exercise.
· Adults and children over l0.
Who should NOT take LIPITOR:
· Women who are pregnant, may be pregnant, or may become pregnant.Lipitor may harm your unborn baby.
· Women who are breast-feeding.Lipitor can pass into your breast milk and may harm your baby.
· People with liver(肝脏)problems.
POSSIBLE SIDE EFFECTS OF LIPITOR
Serious side effects in a small number of people:
· Muscle(肌肉)problems that can lead to kidney(肾脏)problems, including kidney failure.
· Liver problems.Your doctor may do blood tests to check your liver before you start Lipitor and while you are taking it.
Call your doctor right away if you have:
· Unexplained muscle pain or weakness, especially if you have a fever or feel very tired.
· Swelling of the face, lips, tongue, or throat that may cause difficulty in breathing or Swallowing.
· Stomach pain.
Some common side effects of LIPITOR are:
· Muscle pain.
· Upset stomach.
· Changes in some blood tests.
HOW TO TAKE LIPITOR
Do:
· Take Lipitor as prescribed by your doctor.
· Try to eat heart-healthy foods while you take Lipitor.
· Take Lipitor at any time of day, with or without food.
· If you miss a dose (一剂), take it as soon as you remember. But if it has been more than
12 hours since you missed dose, wait, Take the next dose at your regular time.
Don’t:
· Do not change or stop your dose before talking to your doctor.
· Do not start new medicines before talking to your doctor.
【1】What is the major function of Lipitor?
A. To help quit smoking.
B. To lower "bad" cholesterol.
C. To improve unhealthy diet.
D. To control blood pressure.
【2】If it has been over 12 hours since you missed a dose, you should .
A. change the amount of your next dose
B. eat more when taking your next dose
C. have a dose as soon as you remember
D. take the next dose at your regular time
【3】What is the main purpose of the passage?
A. To teach patients ways for quick recovery.
B. To present a report on a scientific research.
C. To show the importance of a good lifestyle.
D. To give information about a kind of medicine.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下面材料,用不多于三个单词的正确形式填空
Having been occupied with her graduation exam for a month, Bonnie Rivers passed 【1】________finally. But unfortunately, though【2】_______(die)to get it on her own, she could not collect her certificate, because the building 【3】_________the graduation ceremony was being held was not wheelchair 【4】_______(access). So she had to 【5】__________(accompany) by her friend, who then came to Bonnie’s 【6】_________(assist) while she waited outside. 【7】________ situation would not have happened 【8】________ a qualified architect had designed a building with wheelchair access. 【9】_____is often the case, the rights of the 【10】_______(disable) are not taken seriously.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】MUMBAI – Indian commandos battled into the early hours of Friday to end a multiple hostage crisis in Mumbai after suspected Islamic militants killed 125 people across the city.
Officials said they had almost totally cleared the luxury Taj Mahal hotel where gunmen had been held up for more than 24 hours.
Indian security forces personnel released hostages from Nariman House in Mumbai.Thirty-nine people were rescued from the five-star Oberoi hotel, where "mopping up(清理火场)" operations were still underway, police said.
Indian Prime Minister Manmohan Singh said the militants had come from "outside the country.”
The Press Trust of India said one Pakistani militant had been arrested, although Pakistan's government fiercely denied any involvement.
Indian media reports said between six and nine foreign nationals were among the dead in Mumbai -- including a Japanese businessman, an Australian, a Briton , a German and an Italian.
At least five gunmen had been shot dead and one captured, police said.Fourteen security personnel were also killed, including the head of Mumbai's anti-terror squad.
To draw maximum international attention, the militants used small groups to attack a total of about a dozen targets in India's financial hub , including the main railway station, a hospital and a restaurant popular with tourists.
An unknown group calling itself the Deccan Mujahedeen claimed responsibility, with one gunman telling an Indian TV channel by phone that the outfit(装备)was of Indian origin and motivated by the treatment of Indian Muslims.
Up to 327 people were reported wounded.
The main Bombay Stock Exchange was closed until further notice, as were shops, schools and businesses.
Prime Minister Singh said the aim had clearly been to spread panic by choosing high profile(知名度高的)targets and "indiscriminately(随心所欲地)killing foreigners."
Witnesses said the gunmen had been very particular in their choice of hotel hostages."They said they wanted anyone with British and American passports," said one British guest at the Taj Mahal hotel.
【1】The following statements are NOT true except ________.
A. thirty-nine hostages were rescued from the Taj Mahal Hotel
B. fourteen gunmen were killed in Nariman House
C. the target of the attack was obviously on Britons and Americans
D. an American was among the killed foreigners
【2】The best title of this passage can be _______.
A. Hostages Released by Indian Commandos
B. Mumbai Under Terrorist Attack
C. Islamic Militants Attacking Westerners in Mumbai
D. Unfortunate Britons and Americans in Mumbai
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容,将选项中的5个句子还原到文中56-60题的空白处,使短文完整连贯。
Are your children liked by their teachers? All parents want their children to impress their teachers and succeed in school. You can get your children to impress their teachers by following these easy steps.
【1】_____
Teachers are impressed by children coming to school prepared to learn. Make sure they have everything they need:pencils,textbooks,erasers and so on.
【2】_____
Teach them to ask teachers questions when they don’t understand something. Some children think teachers are bothered by questions,but most teachers are impressed when children take the initiative(主动)to ask.They should take part in class discussions,giving their opinions politely.
Keep your children healthy.
If your children are tired and hungry,they won’t be ready to learn.Children need at least 8 to 10 hours of sleep per night. 【3】____Provide them with fruit and other healthy foods—apples or bananas are better for them than cookies.
Make sure that your children do their homework.
If they really don’t understand it,discuss it with them patiently. 【4】___Teachers can always tell who is doing the work.
Teach your children good manners and habits.
Children need to arrive at school on time,and be polite to their teachers and classmates. 【5】_____Nothing is sweeter than children who say “please” and “thank you” and these are children their teachers are certain to love.
A.Require them to be active in class.
B.Don’t do their homework for them.
C.Parents need to teach these skills at home.
D.Feed your children a solid breakfast and prepare a healthy lunch.
E.Make sure they’re prepared.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解。
Specialists say it is not easy to get used to life in a new culture.“Culture shock”is the term these specialists use when talking about the feelings that people have in a new environment.There are three stages of culture shock, say the specialists.In the first stage, the newcomers like their new environment.Then, when the fresh experience dies, they begin to hate the city, the country, the people, and everything else.In the last stage, the newcomers begin to adjust to their surrounding and, as a result, enjoy their life more.
There are some obvious factors(因素)in culture shock.The weather may be unpleasant.The customs may be different.The public service systems-the telephones, post office, or transportation-may be difficult to work out.The simplest things seem to be big problems.The language may be difficult.
Who feels culture shock? Everyone does in this way or that.But culture shock surprises most people.Very often the people having the worst culture shock are those who never had any difficulties in their community.Coming to a new country, these people find they do not have the same established positions.They find themselves without any identify(身份).They have to build a new self-image.
Culture shock gives rise to a feeling of disorientation(迷失方向).This feeling may be homesickness.When homesick, people feel like staying inside all the time.They want to protect themselves from the strange environment, and create an escape inside their room for a sense of security(安全).This escape does solve the problem of culture shock for the short time, but it does nothing to make the person familiar with the culture.Getting to know the new environment and gaining experience-these are the long-term solutions to the problem of culture shock.
【1】When people move to a new country, they _________.
A.will never be familiar with culture of the country
B.have well prepared for the new surroundings
C.will get used to the culture of the country quickly
D.will get used to their new surroundings with difficulty
【2】According to the passage, the more successful you are at home, ________.
A.the fewer difficulties you may have abroad
B.the more difficulties you may have abroad
C.the more money you will earn abroad
D.the less homesick you may feel abroad
【3】According to the passage, factors that give rise to culture shock include all of the following except __________.
A.language communication
B.weather conditions and customs
C.public service systems
D.homesickness
【4】The writer tells us that the best way to overcome culture shock is to _______.
A.get familiar with new culture
B.develop a strange sense of self-protection
C.protect ourselves from unfamiliar environment
D.return to our own country
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com