精英家教网 > 高中英语 > 题目详情

Magdalen Nabb,a British author who wrote interesting crime novels about a smart Italian detective (侦探).has passed away. She was 60 years old. On Saturday Ms. Nabb died of a stroke in Florence, Italy, where she had lived and worked since 1975 ,said Diogenes Verlag AG,her publisher.

Ms. Nabb's most popular novels featured the Sicilian-born police detective Marshal Salvatore Guarnaccia, described by Publishers Weekly as an unusual main character for a crime novel.

She published 13 books in the series,the most recent being The Innocent in 2005. Her publisher said she had recently presented the 14th book titled Vita Nuova,which is to be published next year.

Ms. Nabb said she started writing when the Belgian author Georges Simenon stopped writing his wonderful novels about a French detective Jules Maigret in 1972. She wanted to continue his dream. They kept on writing to each other until Georges Simenon died in 1989. Ms. Nabb、s publisher said the first copy of each of her books went to him,and "she couldn't write as fast as Simenon read" because he asked her after each new novel where the next one was.

Ms. Nabb,born in a village in northwest England, studied art and pottery(陶艺)and later taught at an English art school. She came up with the idea for the character Marshal Guarnaccia while working in a pottery studio in Italy. Ms. Nabb also published 13 books for children and young adults.

(   ) 8. Why did Magdalen Nabb begin to write detective novels in 1972?

A.  She got tired of teaching.

B.  Her favorite detective novel writer asked her to do that.

C.  She was short of money.

D.  Her favorite detective novel writer stopped writing.

(   ) 9. According to the underlined part in the fourth paragraph,we can infer that .

A.   Simenon was good at speed reading

B.   Simenon liked Ms. Nabb's detective stories very much

C.   Simenon was not satisfied with Nabb's new stories

D.   Simenon didn't read novels carefully

(   ) 10, Most of Ms. Nabb's popular novels are about        .

A. children    B. young adults C. a detective    D. pottery lovers

(   ) 11. When Ms. Nabb first created the character Marshal Salvatore Guarnaccia,she was

working in a( n)        .

A. pottery studio in Italy    B. English art school as a teacher

C. village in northwest England    D. publishing house in Italy as an editor

(   ) 12. Which of the following is true according to this passage?

A.   Georges Simenon helped Magdalen Nabb publish her books.

B.   Georges Simenon stopped writing when he noticed Magdalen Nabb's great talent for writing.

C.   Magdalen Nabb had published altogether 13 books about a Sicilian-born police detective by 2005.

D.   Magdalen Nabb published 28 novels in total before she died.

8. D细节理解题、,从"She wanted to continue his dream."这句可知她是由于心爱的作家停止了写 作才开始写侦探小说的 

9. B逻辑推理题,因为Ms. Nabb的小说写得特别好,Simenon才会迫不及待地看完。

10.C细节理解题o从"Ms. Nab' s most popular novels featured the Sicilian-born police detective Marshal Salvatore Guarnaccia,described by Publishers Weekly as an unusual main character for a crime novel."这句可知Ms. Nabb的大部分小说都是关于一个叫Marshal Salvatore Guarnaccia的侦探的 

11.A细节理解题。从"She came up with the idea for the character Marshal Guarnaccia while working in a pottery studio inItaly"这句可知答案为C。

12.C逻辑推理题。从"She published 13 books in the series, the most recent being The Innocent in 2005."这句可知C正确.

题目来源:高考丢分题英语 > Unit 5 Canada-

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:

10. ―How was your trip to Tibet?

―I have never had         before!  (interesting)

——你的西藏之行如何?——这是最有趣的一次旅行!

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

6. Your duty can be different,               what department you are in. (depend)

你的职责不同,取决于你在哪个部门。

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

1. It's the cheerfulness and lack of hesitation        that their parents mean by what they say. (impress)

是兴奋和亳不犹豫的语气让孩子们意识到父母是说真的,不是开玩笑的。

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

8. The news that you told me the other day needs             (confirm)

前几天你告诉我的新闻需要证实。

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

5.                   is sure to change as one puts it into practice. (whatever)

任何计划了的事在执行过程中都一定会有改变。

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

12. The fact                     came into light. (steal)

他愉了朋友的电脑的事实大白于天下了。

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

29. We all find it important          a quick decision about this matter. (make)

我们都认为对这件事立刻做出决定很重要。

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

7. Based on the ad,the chance will go to the one        adequate computer knowledge. (equip)

根据招聘广告,掌握了足够电脑知识的人将获得那个机会。

查看答案和解析>>

同步练习册答案