分析 本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们描述了约翰逊在79岁高龄通过自己的努力获得了大学学位,并继续攻读.
解答 16.B.细节理解题.根据第一段Johnson,a 79-year-old grandmother,is graduating from the University of Maryland University College(UMUC) with a bachelor's degree in Human Resource Management可知约翰逊获得了大学学位在UMUC;故选B.
17.D.细节理解题.根据第三段They stayed there and completed their course there and that encouraged me,"Johnson said."I said I want to go back and do the same thing可知她的老同学完成了学业鼓励约翰逊重返校园;故选D.
18.A.推理判断题.根据最后一段What's next for this grandmother?She's not quite sure.However,UMUC has advised her to get her master's degree可知她是一个有决心的人;故选A.
点评 考察学生的细节理解和推理判断能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| Facts | The life of an average student is(71 )ruled completely by computers. | |
| Advantages | Making E-Learning (72 )accessible and affordable | •the best way to make knowledge and education accessible •making(73)everyone/peoplebenefiting from online education |
| Making knowledge (74)interesting | Making education change(75)for the betterand children more curious | |
| Being a source of knowledge | (76)The Internet is easier to access and a convenient and fairly reliable source of information. | |
| (77)Reducing paperwork | Resulting in procedures cost-effective and environment friendly | |
| (78)Disadvantages | Making it easier to cheat on students'homework | |
| Measures | Letting students use computers well and be(79)monitored and educated | |
| 80Conclusion | •Completely revolutionizing the way of education received,communicated and processed •The field of education to be further refined by more changes. | |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:完形填空
| 51.A.playing | B.walking | C.living | D.working |
| 52.A.came up | B.fell down | C.broken down | D.ended up |
| 53.A.ground | B.son | C.farmer | D.village |
| 54.A.supply | B.help | C.teach | D.move |
| 55.A.looking for | B.thanking for | C.asking for | D.waiting for |
| 56.A.club | B.group | C.army | D.government |
| 57.A.didn't | B.must | C.could | D.had to |
| 58.A.pleasure | B.success | C.fortune | D.fun |
| 59.A.or | B.nor | C.and | D.but |
| 60.A.only | B.next | C.same | D.first |
| 61.A.provided | B.rose | C.ran | D.returned |
| 62.A.watching | B.following | C.begging | D.crossing |
| 63.A.ones | B.others | C.those | D.another |
| 64.A.wise | B.confident | C.quick | D.honest |
| 65.A.what | B.which | C.that | D.when |
| 66.A.usual | B.strange | C.real | D.simple |
| 67.A.left | B.kept | C.surprised | D.cheated |
| 68.A.point | B.luck | C.chance | D.way |
| 69.A.always | B.never | C.often | D.seldom |
| 70.A.use | B.change | C.accept | D.enjoy |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:词汇应用
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:词汇应用
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com