【题目】Most foodies (吃货) agree that eating healthy food is important. But sometimes making good food choices can be tough. Now, there are apps that can help people learn about the food they eat to improve their diets and their dining out experience.
Open Table
Open Table helps people choose restaurants when they want to go out to eat. Open Table users can also make restaurant reservations directly through the app or website. Open Table gives userspoints when they make reservations. The points can add up to discounts on restaurant visits.
Cheese & Wine Pairing app
Wine and cheese can be a great combination. But which wines go best with which cheeses? Max McCalman’s cheese and wine app can help. It provides information about hundreds of different cheeses and suggests wines to pair with each. Max McCalman’s Cheese & Wine Pairing app is free for iPhone and iPad.
Calorific app
What does 200 calories look like? It can be hard to picture. Calorific provides images of 200 calories worth of food. The pictures can help people on a diet and those who just want to eat healthier. The app is free for iPad and iPhone. There is also a version that provides more information for a price.
HappyCow app
Vegetarians do not eat animal meat. Vegans do not eat any animal products. The HappyCow app is made for both groups. Users can search for vegetarian-vegan restaurants and stores around the world. A free version of HappyCow is available for Android that has ads and requires an Internet connection.
LocalEats app
Restaurant chains, like McDonalds, can be found almost anywhere a person might travel. But sometimes travelers want to eat like locals. The website and app LocalEats is designed for that. It lists locally owned restaurants so users can try foods from that area. The app costs about a dollar.
【1】If people want to go on a diet, they need________.
A. Cheese & Wine Pairing app B. LocalEats app
C. Calorific app D. Open Table
【2】Which of the following apps is NOT free for iPhone or Android?
A. HappyCow app.
B. LocalEats app.
C. Calorific app.
D. Cheese & Wine Pairing app.
【3】 What is the main purpose of this article?
A. To show the differences in food apps.
B. To advertise the best apps for iPhones.
C. To introduce some healthy eating habits.
D. To inform foodies of some useful apps.
【答案】
【1】C
【2】B
【3】D
【解析】
试题分析:本文告诉人们一些有用的美食。
【1】C细节理解题。根据Calorific app中Calorific provides images of 200 calories worth of food. Calorific提供了价值200卡路里的食物的图像。The pictures can help people on a diet and those who just want to eat healthier.这些图像能帮助节食和只是想吃得更健康的人们。根据句意可知选C。
【2】B细节理解题。根据LocalEats app中the app costs about a dollar. the app大约值一美元。可知它不是免费的,故选B。
【3】D主旨大意题。根据第一段第二句there are apps that can help people learn about the food they eat to improve their diets and their dining out experience.可知是为了告诉人们一些有用的美食。故选D。
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
What do the world’s most successful people all have in common?
By examining the work habits of over 150 greatest writers and artists and scientists, the researchers including Standford Professor Jeffrey Preffer found that high achievers like Robert Moses turn out to be all alike:
Busy ! Busy!
【1】 In a study of general managers in industry, John Kotter reported that many of them worked 60 to 65 hours per week—which translates into at least six 10-hour days. The ability and willingness to work difficult and tiring hours has characterized many powerful figures. Energy and strength provide many advantages to those seeking to build power.
Just Say No!
The difference between successful people and very successful people is that very successful people say “no” to almost everything. And that’s what gives them the time to accomplish so much. 【2】 And focus means saying “no” to a lot of distractions(分神).
Know What You Are!
Ignore your weakness and keep improving your strengths. Don’t waste time exploring skill areas where you have little competence. Instead, focus on—and build on—your strengths. 【3】 .
Create Good Luck!
Luck is not magical—there is a science to it. Richard Wiseman studied lucky people for his book Luck Factor, and broke down what they do right. 【4】 By being more outgoing, open to new ideas, following the feeling that something is true, being optimistic, lucky people create possibilities.
Does applying these principles to your life actually work? Wiseman created a “luck school” to test the ideas—and it was a success. In total, 80 percent of people who attended Luck School said that their luck had increased. 【5】 .
A. Spend enough time to improve your weakness.
B. Achievement requires focus.
C. On average, these people reported that their luck had increased by more than 40 percent.
D. High achievers never stop working and they never lose a minute.
E. Busy people are more likely to be lucky.
F. This means knowing who you are, what you are and what you are good at.
G. Certain personality types are luckier because they behave in a way that offers the chance for good opportunities.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】下面是刊登在《中国日报》上的一则关于招聘销售经理的英文广告。请仔细阅读这则广告,写一篇150词左右的求职信。
We are looking for a person to fill in the position of Sales Manager.
Requirements:
College graduate majoring in Marketing Management.
Some experience in the marketing field.
Outgoing personality.
Able to communicate with people of different levels and communication skills in both English and Chinese.
Good knowledge in PC operation.
Interested in it, please contact Mr.Johnson at Johnson @sina.com.
注意:
1.使用恰当的人称;
2.内容要点可用不同方式表达;
3.紧扣主题,可适当发挥。
Dear Mr.Johnson,
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________
Yours faithfully,
Li Ming
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】
【1】All the classrooms in our school are e__________ with cameras for the convenience of supervision.
【2】Tropical rainforests face severe t__________ today, with much of their original extent depleted.
【3】In the US, most white people’s a__________ came to America from European countries.
【4】Australia’s forests are strikingly different from those of the rest world, r__________ from tropical rain forests to scrub.
【5】It is everybody’s duty to protect e__________ species, like the giant panda.
【6】The custom-made software proved to be reliable and __________(方便操作的).
【7】In fact, many food crops failed because of the __________(干旱).
【8】Mr. Zhang intended to __________(转移) some money to his son’s account via the Internet but failed.
【9】This hotel__________(结合) comfort with convenience and thus enjoys popularity.
【10】__________(核的) energy is nonrenewable but wind energy is renewable.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】假如你是新华中学高二学生李华,你所在的城市将于7月18日—7月20日举办首届国际单车马拉松比赛(marathon)。目前,市旅游局正面向社会招募100名志愿者,请写信给相关负责人申请该工作。
要点包括:
1. 基本情况;
2. 申请原因;
3. 如何确保出色完成任务?
注意:
1. 词数100左右;
2. 可以适当发挥,以使行文连贯。
Dear Sirs,
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
______________________________________________________________________
Yours sincerely
Li Hua
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Since the nineteen nineties, education has been required for all South Africans from age seven to fifteen. Last December, the government announced that seventy percent of students passed their final examination to finish high school. In 2008 the passage rate was about sixty-three percent. There have been increases each year since then.
Professor Shireen Motala at the University of Johannesburg says access to basic education is no longer the problem in South Africa. She says most children stay in school until they are about sixteen. The problem now, she says, is that large numbers of them leave without completing high school. Students take an examination known as the matric in grade twelve, their final or "matriculation" year. Professor Motala notes that less than half the children who started school in 2000 sat for the matric last year.
Educational researchers also point to another problem. They say South African schools do not produce enough students with the skills for higher education in math and science. Many schools are not well - equipped. They do not have libraries at school. Ninety - two percent of the schools do not have libraries.
Also, education specialists say in many cases, teachers and school principals do not have the skills or training to do their jobs. In other cases, they are simply not doing their duty to provide an education. Professor Motala says a number of teachers were poorly trained during the system of apartheid(种族隔离), or racial separation in South Africa. Apartheid ended in 1994.
Secondly, she says, teachers have been confused by the many educational reform efforts in the last fifteen years. And, finally, she thinks language differences in the classroom have not gotten as much attention as they should.
South Africa's minister of basic education promises a number of improvements.
【1】How was thepassage rate in 2008?
A. uncertain B. just so-so
C. high D. low
【2】What's the Motala's attitude towards the basic education for students in South Africa?
A. Confident. B. Hopeless.
C. Negative. D. Worried.
【3】From the passage we know the matric is ________.
A. an examination difficult for students to pass
B. an examination for students in grade twelve
C. the number of students leaving school
D. the number of students taking exams
【4】Students in South Africa find it hard to get improved in math and science because ________.
A. they drop out of school without finishing high school
B. teachers don't have the abilities to teach them
C. most schools can not provide enough equipment
D. there aren't such subjects in most schools
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】
【1】I went back home ____________(庆祝)my grandfather’s birthday last week.
【2】People usually begin_________ (为...准备)the celebration a week before the festival.
【3】I’m afraid I’ve__________(迷路).could you tell me where I am.
【4】Does this road __________(通向)the Great Wall?
【5】_________(在古代),when the enemy came,soldiers would make fires or smoke to send alarm signals from here.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】
【1】It is ________________ (acknowledge)that he is one of the greatest pianists.
【2】Thanks for your directions to the house; we wouldn’t have found it _________________(否则).
【3】____________ (die) for a cup of coffee, I entered the cafe.
【4】It is meaningful ______________ (donate) books to children in need.
【5】Each time he meets some homeless people, he will be bound to show sympathy______________ them.
【6】In her spare time she does ______________(志愿) work without any rewards.
【7】Clothes and blankets have been ______________ (distribute) among the survivors of the earthquake.
【8】He ______________ (占用) himself in preparing for the mid-term exams the other day.
【9】They celebrate their wedding anniversary ______________ (annual).
【10】The ______________ (政府) has insisted that confidence is needed before the economy can improve.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】A father was worried about his son , 【1】 was sixteen years old but had no courage at all. So his father decided to call on a Buddhist monk(禅师) to train his boy.
The Buddhist monk said 【2】 the boy’s father, “You should leave your son alone here. I’ll make him into a real man within three months. 【3】, you can’t come to see him during this period.”
Three months later, the boy’s father returned. The Buddhist monk arranged a boxing match between the boy and an【4】 (experience) boxer. Each time the fighter 【5】 (strike) the boy, he fell down, but at once the boy stood up; and each time the boy was knocked down, the boy stood up again. Several times later, the Buddhist monk asked, “【6】do you think of your child?” “What a shame!” the boy’s father said,“I never thought he would be so 【7】(easy) knocked down. I needn’t have him left here 【8】 longer.”
“I am sorry that is all you see. Don’t you see that each time he falls down, he stands up again instead of 【9】(cry)? That’s the kind of courage you wanted him【10】(have ).”
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com