分析 文章主要讲述了北京第一家自主花店,顾客自主挑选鲜花并通过手机微信或者支付宝支付,深受年轻人的欢迎.
解答 66.Through/Via mobile payment systems including WeChat and Alipay.细节理解题.根据文章内容"people can select flowers and pay via mobile payment systems including WeChat and Alipay."人可以选择花和支付通过移动支付系统包括微信和支付宝.故答案为Through/Via mobile payment systems including WeChat and Alipay.
67.Because it will not take up his time and people go to flower shops at any time.细节理解题.根据文章内容"the young man said he began the startup because it will not take up his time."People go to flower shops at any time,"he said"这个年轻人说他开始创业是因为这不会占用他的时间,人们在任何时候都去花店.故答案为Because it will not take up his time and people go to flower shops at any time.
68.They can find their answers through mobile apps/the Internet细节理解题.根据文章内容"adding that customers can have their questions answered about categories and names of flowers through mobile apps."可知,用户可以通过移动应用程序回答关于花卉种类和名称的问题.故答案为They can find their answers through mobile apps/the Internet.
69.occasionally/(every)now and then/once in a while 词义猜测题.根据文章内容Although he does not sell flowers in the shop in person,Wang said he would call at it at odd intervals every day.尽管他没有亲自卖花,但是每天他会时不时的去看一下花店的情况,故答案为occasionally/(every)now and then/once in a while
70.Good.Because it allows customers to select flowers freely,customers can enjoy the process of buying things.归纳题.根据整篇文章所表达的内容得出,自主花店的主意是非常棒的.充分考虑了顾客的需求.
点评 做这类题材阅读理解时要求考生对文章通读一遍,做题时结合原文和题目有针对性的找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断题也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确答案,切忌胡乱猜测,一定要做到有理有据.
科目:高中英语 来源: 题型:信息匹配
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:信息匹配
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | get closed to | B. | get close to | ||
| C. | getting close to | D. | getting closed to |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | accomplished | B. | to be accomplished | ||
| C. | accomplishing | D. | having accomplished |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:信息匹配
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:短文改错
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:完形填空
| 1.A.answers | B.reasons | C.suggestions | D.methods |
| 2.A.accepted | B.remembered | C.invited | D.seen |
| 3.A.family | B.college | C.band | D.group |
| 4.A.understand | B.identify | C.join | D.attract |
| 5.A.males | B.females | C.leaders | D.members |
| 6.A.strange | B.ugly | C.special | D.similar |
| 7.A.boring | B.bad | C.same | D.opposite |
| 8.A.popularity | B.use | C.discussion | D.advertisement |
| 9.A.images | B.receivers | C.reports | D.players |
| 10.A.stories | B.magazines | C.studios | D.gyms |
| 11.A.fashions | B.sports | C.jewels | D.tattoos |
| 12.A.use | B.beauty | C.design | D.symbol |
| 13.A.identity | B.wealth | C.success | D.fame |
| 14.A.colleagues | B.brothers | C.lovers | D.relatives |
| 15.A.important | B.urgent | C.beneficial | D.obvious |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com