B
Babysitter(保姆)Wanted
I am seeking a babysitter for my 6-month-old son. A few hours on Sat?urdays and Sundays to help me and then other time as needed. He or she should be over 18, responsible, loving, warm, and have some experience in caring for babies. The pay is $ 10 an hour.
If this sounds like a good job to you, please reply to rebecharv@aol. com or call 800-4964.
Office Manager Wanted
Our company is looking for a full-time experienced manager to run the business. Strong skills in organization and business management are re?quired for this position. Also, he or she should be familiar with computers.
Please reply to jim@californiaaquatics. com or call 800-6978 to apply.
Waiter/Waitress Wanted
A restaurant is looking for an experienced waiter/waitress. Knowledge of wines and experience in dining are necessary. He or she must work well under pressure and understand the basics of fine dining and customer service.
If you're interested, please contact us at job-tkupe-1329358152 @ craigvslist. org to apply.
This is a part-time job.
Office Cleaner Wanted
Looking for a part-time job? A position in the Mississauga area needs an office cleaner ! Part-time 4 hours a day from 10:00 am―2:00 pm. Some experience is necessary. Pay: $ 15 per hour. Reply to: job-p3b7u-1365632206@craigslist. org or call 800-8197.
5. Which of the following positions is a full-time job?
A. Babysitter. B. Office manager.
C. Waiter/Waitress. D. Office cleaner.
6. If you want to apply for the job as a babysitter? you should send an e-mail to_______ .
A.job-p3b7u-1365632206@craigslist. org
B. job-tkupe-1329358152@craigslist. org
C. jim@californiaaquatics. com
D. rebecharv@aol. com
7. What can we learn from the passage?
A. The office cleaner has to work three hours each day.
B. One can apply for a waiter or waitress by telephone.
C. Experience is necessary for all these four jobs.
D. A babysitter earns $ 5 more than an office cleaner per hour.
8. Which of the following is necessary for a waiter/waitress?
A. Being familiar with computers.
B. Having knowledge of wines.
C. Knowing more about menus.
D. Working well with others.
B
[文章大意]本文属于应用文,描述了四则招聘广告。
5. B细节理解题。由第二则广告可知,office manager是全职工作。
6. D细节理解题。由第一则广告可知,答案为D。
7. C细节理解题。四则广告均要求有一定经验的人,故选C。
8. B细节理解题。根据第三则广告可知,服务员要了解关于酒的知识,故选B。
题目来源:全品作业本高中英语必修3新课标外研版 > 综合能力测评(六)
科目:高中英语 来源: 题型:
W.短文改错(满分10分)
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(A),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
Dear Mr White,
I am writing tell you a piece of good news. Last week our school hold a Spoken English Competition. I stood out in the competition and won a first place. In my view, it is your kind help which has helped me gain the achievement. During your spare time, you often spent such much time help?ing me with your spoken English that I made rapid progress. In the competi?tion, I followed your advices on how to behave, which led to my success. I'm grateful to you for your help and decide that I will make up more efforts and try to make great progress in the future.
I'm looking forward to hear from you soon.
Yours sincerely, Li Hua
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
19. So small that they don't admit much light at all.
A. the window is B. is the window
C. the windows are D. are the windows
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
12. It was a small room, it afforded a fine view of the old city.
A. so B. for
C. or D. but
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
20. You and I could hardly work together, ?
A. could you B. couldn't I
C. couldn't we D. could we
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
7 happened to be no one in the building when the fire broke out.
A. It B. There
C. This D. That
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
13. ―Peter, you feed the gold fish and the two little tortoises, ?
--I did it in the morning; it's a routine for me now.
A. didn't you B. can you
C. don't you D. will you
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
7. She is a strong-willed woman and not once in to any difficulty in her life.
A. she has given B. did she give
C. she gave D. has she given
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
6. The visitors were a____________ the beautiful flowers when it started to rain.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com