精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
Years ago, I worked in an office in Halifax. We had large windows overlooking a busy street. I stood by one of them. When a woman in a passing car __36__and made eye contact, naturally, I __37__
It was the beginning of a year of window antics(古怪行径). When things were __38 _, I stood in the window and waved at the passengers who looked up. And this made me laugh- work __39__ was washed away.  It didn't __40__ long to attract the following - a man with a construction truck, the carpool crowd and the business lady with her children…. When waving became ___41___, I made signs: "Hi!", "Hello!", "Be Happy!" I ___42__ them in the window and waved. 
Christmas approached. Job cuts were announced. Several co-workers would ___43___their jobs. Stress reached a high point. Everyone was ___44__. We needed something to break the tension. While working a night __45 _, a red lab jacket __46_  my attention. I used my __47__ and turned it into a Santa’s costume. The next day my co-workers gathered around me and __48 _for the first time in weeks. Just then my boss walked through the door. He looked up, saw me, paused, __49__ his head, turned and left.
I __50_ trouble. The phone on the desk rang. It was my boss. "Mike, come to my office!"  Entering his office, I felt nervous. "Mike... "That was all he managed to say. Tears _51__  in his eyes, as I sat silent and confused. When he regained __52_ , he said, "Thanks, Mike! With the job cuts, it's been hard to enjoy the __53__season. Thanks for the laugh, I needed it.”
That evening, and every evening of the Christmas season, I stood __54__ in the window and waved to my __55_ . The bus crowd waved wildly, and the little children smiled at the strange Santa. My heart filled with joy. For a few minutes each day, we could forget the loss of jobs. 
小题1:
A.speeded upB.broke downC.looked up D.pulled though
小题2:
A.shouted B.hidC.leftD.waved
小题3:
A.slowB.badC.right D.important
小题4:
A.pleasureB.stressC.experienceD.challenge
小题5:
A.spendB.takeC.costD.pay
小题6:
A.encouragingB.embarrassingC.movingD.boring
小题7:
A.saw B.readC.postedD.painted
小题8:
A.loseB.seekC.finishD.take
小题9:
A.terrifiedB.satisfied C.depressed D.exhausted
小题10:
A.classB.shift C.clubD.party
小题11:
A.pulledB.attracted C.deservedD.attacked
小题12:
A.imaginationB.relationC.experienceD.strategy
小题13:
A.spokeB.laughedC.acted D.returned
小题14:
A.noddedB.shook C.raisedD.lower
小题15:
A.tookB.putC.fearedD.avoid
小题16:
A.fellB.formedC.dried D.disappeared
小题17:
A.confidenceB.balanceC.controlD.strength
小题18:
A.LaborB.Christmas C.ThanksgivingD.National
小题19:
A.luckily B.eagerlyC.proudlyD.naturally
小题20:
A.bossB.childrenC.co-workersD.fans

小题1:C
小题2:D
小题3:A
小题4:B
小题5:B
小题6:D
小题7:C
小题8:A
小题9:C
小题10:B
小题11:B
小题12:A
小题13:B
小题14:B
小题15:C
小题16:B
小题17:C
小题18:B
小题19:C
小题20:D

试题分析:本文叙述了作者由于工作的地方靠着一条繁忙的街道,并且办公室又有一个大的窗子,所以作者可以通过窗子向下俯看,在不忙时,他就和下面的路人打招呼,在圣诞节的晚上作者用红色的夹克衫做成了一个圣诞老人的衣服,给过往的路人带来了快乐,自己也暂时忘掉了失去工作的痛苦。
小题1:考查动词短语及上下文的呼应。speed up加速; break down失败; look up仰望;    pull though度过。根据We had large windows overlooking a busy street.可知路人应该是仰望作者,故选C。
小题2:考查动词及上下文的呼应。shout呼叫; hide躲藏; leave离开; wave挥手。根据waved at the passengers who looked up可知很自然“我”挥了一下手,故选D。
小题3:考查副词及上下文的呼应。sow慢的; bad坏的; right正确的; important重要的。当工作慢下来的时候,故选A。
小题4:考查名词及上下文的呼应。   pleasure快乐; stress压力; experience经历; challenge挑战。这种笑使我的工作压力没有了,故选B。
小题5:考查动词及上下文的呼应。send花费,用于人做主语; take花费,不能用人做主语,用it或事情作主语; cost花费,用物作主语; pay花费,用于人做主语。这里是it作主语,故选B。
小题6:考查形容词及上下文的呼应。ecouraging令人鼓舞的; embarrassing令人尴尬的; moving动人的,活动的; boring令人厌烦的。当挥手令人厌烦的,“我”就做了一些标志,故选D。
小题7:考查动词及上下文的呼应。   see看见; read 读; post张贴,邮寄; paint刷油漆。“我”就把这些标志贴在窗子上,故选C。
小题8:考查动词及上下文的呼应。Lose失去; seek寻求; finish完成; take拿。根据Job cuts were announced.因为要裁员可知有几个同事要失去工作。故选A。
小题9:考查形容词及上下文的呼应。trrified恐惧的; satisfied 满意的; depressed沮丧的;      exhausted疲惫的。大家都很沮丧,故选C。
小题10:考查名词及上下文的呼应。class级; shift轮班,替换; club俱乐部; party聚会。当轮值晚上班时,故选B。
小题11:考查动词及上下文的呼应。pull拉;attract吸引; deserve值得; attack攻击。一件红色的实验室穿的夹克衫引起了“我”的注意,故选B。
小题12:考查名词及上下文的呼应。imagination想象;relation关系; experience经历;strategy战略。“我”用想象力把它变成了圣诞老人的衣服,故选A。
小题13:考查动词及上下文的呼应。speak说; laugh嘲笑; act行动; return回来。第二天“我”的同事嘲笑“我”,故选B。
小题14:考查动词及上下文的呼应。nod点头; shake摇动; raise提高; lower降低。根据turned and left可知老板摇了摇头,故选B。
小题15:考查动词及上下文的呼应。take拿; put 放; fear害怕; avoid避免。“我”害怕有麻烦,故选C。
小题16:考查动词及上下文的呼应。fall下降; form形成; dry弄干; disappeare消失。眼泪在眼里,故选B。
小题17:考查名词及上下文的呼应。confidence自信;balance平衡; control控制; strength体力。当他重新控制住自己的情绪,故选C。
小题18:考查名词及上下文的呼应。labor劳动; Christmas圣诞节; Thanksgiving感恩节;ntional国庆节。根据下文That evening, and every evening of the Christmas season可知应选B。
小题19:考查副词及上下文的呼应。luckily幸运地; eagerly渴望地; proudly自豪地; naturally自然地。“我” 自豪地站在窗子那里,故选C。
小题20:考查名词及上下文的呼应。boss老板; children 孩子; co-workers同事;fans粉丝。“我” 自豪地站在窗子那里,向粉丝挥手,故选D。
点评:完形故事这类文章一般描述的是某一件具体事情的发生发展或结局,有人物、时间、地点和事件。命题往往从故事的情节、人物或事件的之间的关系、作者的态度及意图、故事前因和后果的推测等方面着手,考查学生对细节的辨认能力以及推理判断能力。阅读这类材料时,同学们一定要根据主要情节掌握文章主旨大意,同时抓住每一个细节,设身处地根据文章内容揣摩作者的态度和意图,根据情节展开想象,即使是碰到深层理解题也可迎刃而解。
练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源:不详 题型:阅读理解

It was already dark when an old man came to a small town. He found an inn and wanted to stay there for the night. After he had gone to his room, the owner said to his wife, “Look at his bag, dear. I’m sure there are lots of valuable things in it. I want to steal it when he is asleep.”
“No, no,” said the woman. “He must look for his bag tomorrow morning. Then he’ll take you before the judge.” They thought and at last the woman had an idea. “We have forgetful grass,” said the woman, “Why not put some into his food? If he has the food, he will forget to take his bag away.” “How clever you are!” said the owner, “Don’t forget it when you prepare supper for him.”
The old man had the food with the forgetful grass and went to bed. The next morning, when the owner got up, he found the door was open and the old man had left with his bag. He woke his wife up and said angrily, “What a fool! Your forgetful grass isn’t useful at all.” “No, no,” said the woman. “I don’t think so. He must forget something.” “Oh, I’ve remembered!” The owner cried out suddenly, “He forgot…”
小题1:The old man came to the inn _______.
A.in the morningB.in the afternoon
C.in the eveningD.at night
小题2:The owner and his wife wanted to _______.
A.get the man’s bagB.steal the man’s money
C.make the man pay them moreD.hide the man’s bag
小题3:The owner and his wife put the forgetful grass into the food because _______.
A.the old man always forgot something
B.they wanted to make the food better
C.they hoped the old man would leave the bag in the inn
D.they wanted to know if the grass was useful
小题4:According to the passage the old man forgot _______.
A.to take his bag away
B.to tell the owner when he left
C.to close the door when he went to sleep
D.to pay them the inn money
小题5:Which of the following statements is TRUE according to the passage?
A.Both the owner and his wife were clever.
B.The owner of the inn got nothing from the old man.
C.The old man left the inn without his bag.
D.The woman forget to put the grass into the food.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:不详 题型:完形填空

On the border, a pack of wild dogs circled the soldiers for food. The leader of the pack was a gray- and-white dog called Nubs. He was   11  and hardly able to stand. Marine major Brian Dennis looked   12  and saw that there was a knife wound in his chest.
Dennis couldn't stand seeing the dog   13_He and his men immediately treated the wound, and  gave Nubs medicine.Nubs pulled through but was still in   14 .The next day, the team had to  15  . Ten days later, Dennis' unit was back, and so was Nubs. He was still   16 ,but the men fed him and  played with him.
Before long the unit once again left for the front 70 miles away. Nubs, slowly but 17  , followed them far into the trackless wasteland _ 18  the men lost sight of him.Two days later, beyond Dennis'   19  , he saw Nubs just outside the outpost(前哨).The dog had  20  him across 70 miles of frozen desert to meet with the friend who had   21 his life.From then on Nubs and the men   22 in the same place, and ran around in the same ruins(废墟).                          
Until an order came that they were not   23_ to have pets, Dennis decided to make sure the dog would  24 _ to live the good life.So he quickly raised $4,000 from his family and friends to 25 Nubs to America.
A year later, when Dennis and the dog were   26  in California, at first Nubs didn't   27  the guy.But within minutes, the dog jumped into Dennis' arms, jumping   28   again and again to lick his friend's face.
A little love and concern in the middle of   29 will not save a violent world. But small stories, like the story of a soldier and a clog, hold a  30  of a harmonious(和谐的)world.
小题1:
A.shakingB.waitingC.barkingD.resting
小题2:
A.lowerB.betterC.clearerD.closer
小题3:
A.worryB.sufferC.fearD.starve
小题4:
A.surpriseB.controlC.pain D.anger
小题5:
A.leaveB.drillC.fightD.walk
小题6:
A.dirtyB.weakC.thinD.tired
小题7:
A.suddenlyB.happilyC.easilyD.determinedly
小题8:
A.unlessB.sinceC.untilD.after
小题9:
A.imagination B.reachC.sight D.ability
小题10:
A.caught B.trackedC.guardedD.found
小题11:
A.lovedB.startedC.savedD.taken
小题12:
A.traveled B.metC.grewD.slept
小题13:
A.allowed B.expected C.neededD.required
小题14:
A.go B.like C.tryD.continue
小题15:
A.lead B.fly C.driveD.show
小题16:
A.reunitedB.interviewedC.watchedD.gathered
小题17:
A.notice B.believe C.recognizeD.bother
小题18:
A.out B.about C.aroundD.up
小题19:
A.time B.dangerC.war D.space
小题20:
A.way B.viewC.concernD.promise

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:不详 题型:阅读理解

A long time ago, there was a seed and because he was only a seed, nobody noticed him. Thus, feeling inferior (低级的), the seed gave no importance to his existence (存在). Then one day, a wind picked him up and threw him on an open field in the sun. Later, he was given rain. Years later he saw a traveler sitting by his side. "Thank you God for this. I really need some rest," he heard the traveler say. "What are you talking about?" the seed quickly asked. He thought the man was making fun of him. No one ever spoke to him like that. "Who just spoke?" the shocked man asked. "It is me. A seed." "A seed?" The man looked at the big tree. "Are you joking? You are not a seed. You are a big tree!" "Really?" "Yes! Why else do you think people come here?" "What do they come here for?" "To feel your shade (树阴)! Don’t tell me you didn’t know you had grown over time." A moment passed before the traveler’s words brought him pride. The seed thought and smiled for the first time in his life. The years of torture (折磨) by the sun and the rain finally helped him grow up. "Oh! That means I’m not a little seed anymore! I was actually born to make people feel comfortable. Wow! That’s great!"
小题1:The seed didn’t realize the importance of his existence because __________.
A.nobody looked after him
B.he was thrown into the open air
C.he can’t not grow up
D.he didn’t believe in himself
小题2:The traveler sat by the seed’s side to _____________.
A.escape from the rain
B.thank God for offering him a tree
C.have a rest and enjoy the shade
D.talk with the big tree
小题3:How did the seed feel after hearing the traveler’s words at last?
A.Sad.B.Proud.C.Funny.D.Sorry.
小题4:The author’s purpose of writing the passage is to ________.
A.tell us a very interesting story
B.praise the seed for his strength
C.teach readers a lesson: don’t laugh at others
D.tell us that we should never lose hope
小题5:Where does the passage most probably come from?
A.A history book.B.A science book.C.A story book.D.A guide book.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:不详 题型:完形填空

It was a sunny day. A city man was driving along a country road with a new wagon(马车)and a beautiful pair of horses. He didn’t pay a lot of  1 to where he was going. Pretty soon he  2  that he was lost, but he  3 to drive, expecting to find his way or to  4 someone who could tell him how to get back to the  5 .
It was a long  6 road. For many hours he kept on driving. When it was almost   7 , he saw in a  8  a tall farmer ploughing the land. He stopped his  9 team of horses near the fence and called out, “Hello, farmer.”
“Hello, yourself,”  the farmer replied,  10 ploughing.
“Where does the horse   11 ? He asked without knowing his languages mistakes.
“I haven’t seen it go anywhere. It   12 stays right where it is,” said the farmer,   13     stopping his work.
“How far is it to the next town?” said the city man, speaking a little  14 .
“Don’t know. I never  15 it,” replied the farmer. By this time the city man was getting 16 . “What do you know? You’re the biggest fool I  17 saw.”
18  stopping, the farmer turned and looked for a long time  19 at the city man. Then he said, “Maybe I don’t know much.   20  I am a fool. But at least I’m not lost!”
小题1:
A.signsB.ordersC.attentionD.direction
小题2:
A.realizedB.recognized C.acceptedD.received
小题3:
A.stoppedB.usedC.wantedD.continued
小题4:
A.missB.meet C.lookD.lose
小题5:
A.townB.countryC.capitalD.village
小题6:
A.lonelyB.busyC.dirtyD.crowded
小题7:
A.at noonB.at nightC.rainingD.dark
小题8:
A.truckB.pileC.fieldD.store
小题9:
A.strongB.tiredC.weakD.tiring
小题10:
A.butB.went onC.stoppedD.still
小题11:
A.goB.lead upC.getD.show
小题12:
A.alwaysB.oftenC.sometimesD.seldom
小题13:
A.beganB.stillC.withoutD.already
小题14:
A.clearlyB.lowerC.more loudlyD.more politely
小题15:
A.judgedB.measuredC.sawD.studied
小题16:
A.sadB.lovely C.friendlyD.angry
小题17:
A.everB.often C.evenD.never
小题18:
A.StillB.NotC.WithD.Finally
小题19:
A.gladlyB.immediatelyC.in silenceD.excitedly
小题20:
A.ReallyB.PerhapsC.CertainlyD.Fortunately

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:不详 题型:阅读理解

Her frozen fingers touched the flame trying to feel alive. She could feel the warmth but it was a cold heat, as if the candle was rejecting her.
Her arms turned red because of the cold, her short sleeved shirt not giving her enough warmth. The winter air grabbed(抓住) at her arms, causing her pain, but she didn’t mind. She knew she should put her jacket on, it was winter in Connecticut, but that would be giving up. Up here, in this tree she felt safe.
She looked at the candle, surrounded by hardening wax(蜡). She placed her fingers gently on the warm green wax. This candle was a reminder of her life inside that house, a life she would have to return to eventually.
As a child, she had gotten this candle. She spent all she had on it. The beautiful crystal box (水晶盒)had caught her eye. Five whole nickels(五分币) had brought her that candle.
She gave it to her mother for Mother’s Day. Her mother had managed a smile and put it on a shelf. “It’s very pretty, honey! I will put it right here.” Since then that candle had never been moved, never been lighted, sitting dusty on a cluttered shelf that no one could see. Later on, her parents got divorced.
By now the candle was colder than the air and the darkness was complete. The snow on the ground made the night lighter and less satisfying than it had been before the first snowfall. She liked the darkness because she felt safe in it. From the glances of her friends who liked the girl she used to be. From the boys who could never figure out who she was. From her guidance counselor(顾问) whose endless worried looks never made her feel any better.
No one was outside at this time of night. She was alone in the world, just how she liked it. Just as she was about to lean back against the branch, she heard a sound.
She heard footsteps breaking the ice in the snow, heading toward her. He was making his way toward the white fence at the edge of the building, right against the road. Normally she would have ignored this person and stayed on her branch faraway from human contact, but this figure had something with him. He trudged(吃力地走) toward the white fence carrying a case. The figure reached the fence, opened the case and took out a shiny object.
She took her eyes off this figure only long enough to climb down the tree to get a better view of him. She reached the bottom and saw that the person had turned to face the street, sitting on the white fence that she and her friends once sat on. She stepped carefully on the ice, making her way toward him.
And then a beautiful sound of music came from the shiny object. She stopped and listened to it. She started walking towards the guy again. Just as she was about to step onto the snow banks, she slipped on the ice crashing to the ground. The figure turned around in surprise and a sudden recognition fell upon them both.
小题1:The girl was hiding in the tree at deep night to ______.
A.keep herself from the coldB.wait for the boy to come
C.want to be left aloneD.seek safety from any hurt
小题2:From the story, we can learn that ______.
A.the girl suffered a lot in her life
B.the girl’s parents divorced because of her
C.teachers and friends treated the girl badly
D.the girl used to stay in the tree when feeling sad
小题3:The underlined word “it” in the story refers to ______.
A.leaning back against the branchB.being alone in the world
C.not being disturbed at nightD.it being dark with snow around
小题4:From the end of the story, it can be known that the girl _______.
A.knew the personB.knew what the object was
C.realized her wishesD.would never feel alone any more

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:不详 题型:阅读理解

In his lowest days when few people bought his records, Taiwan singer Steve Chou lived alone in Canada and did little. One day, he passed by a local CD store and heard a song that greatly attracted him.
“My heart tells me that music is the thing I truly want to do, not for fame or money,” Chou said. That’s how we luckily have such a music genius, who has since then composed lots of hits for the pop music charts (排行榜). 
“Sometimes we need to get close to nature to look deeply into our souls and see what we really want to follow,” he said.
Recently he has made public his latest work Lovers Genesis. In this album he explores human relationships in the Internet age.“Technology itself is a good thing, but it depends on how you’re going to use it,”is Chou’s advice to teenagers.
Chou often gets his music ideas from trips. He has traveled to many places around the world and believes that learning a country’s language is the fastest way of experiencing the culture behind it.
Chou has worked hard on learning English to push forward his music career. He has flown to the UK to attend months-long English training schools three times. There he lives with local families and practices daily conversations.
“So I could easily read the English instructions on recording machines and communicate with the local music producers,” said Chou, “The music reviews of the US or British singers that I appreciate could help me learn and grow with them.”
小题1:Which of the following about Steve Chou is the correct order?
a. He made public his work Lovers Genesis.
b. He passed by a local CD store and heard a song that greatly attracted him.
c. He composed lots of hits for the pop music charts.
d. Few people bought his records.
A.abcdB.dbcaC.acbdD.dacb
小题2:Why has Chou flown to the UK to learn English?
A.Because he wants to live in the UK.
B.Because his record company asks him to.
C.Because he wants to sell his album in the UK.
D.Because he thinks it will be helpful for his music career.
小题3:Steve Chou may agree with the following except that __________.
A.taking trips gives him some ideas of music
B.what we really want to follow is the most important
C.music is a thing that can bring him fame and money
D.in International age, technology itself is not a bad thing
小题4:What is Steve Chou like according to the passage?
A.Kind and helpful.B.Proud and confident.
C.Active and hard-working.D.Calm and disappointed.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:不详 题型:完形填空

I never thought about the dangers of growing up during the war because I was only six then. My parents were  36  and both were busy with their work at a hospital. I was often left in the care of my grandmother. Grandma gave Aunt Tracy and I the  37  of taking lunch to my grandfather, her estranged (分居的) husband, who lived  38  in an apartment at the other side of the village.
  As usual,  39  we left, Grandma repeated, "There may be war at any time, so stay on the side of the road. Be  40  not to spill (溢出) the food." Aunt Tracy and I  41  the lunch box and hurried to Grandpa’s place.
  "Keep down and take cover!" Tracy cried out as we heard some  42 . As we squatted (蹲) at the roadside, I started to feel  43 . Grandpa preferred his food served  44 . If we couldn’t get there on time, his lunch would turn cold! Not wanting the war to slow us down, I said, "Let’s just run for it!"
  We tried all the ways we could think of to cross the road, but  45  seemed to work. Suddenly Tracy said, "Bullets travel in a straight line, so we can run in a zigzag (之字形)."Taking a deep breath, we set off again and ran wildly back and forth across the road.,  46 we managed to reach Grandpa’s apartment.
  As an adult, I now know what my young mind couldn’t understand then: it’s impossible to go through life without  47 . We may come across difficulties in our life, but we need to be brave, face the problem and carry on.
小题1:
A.workers B.soldiers C.doctors D.patients
小题2:
A.project B.trouble C.job D.career
小题3:
A.sadlyB.madly C.aloneD.abroad
小题4:
A.until B.beforeC.after D.since
小题5:
A.careful B.still C.proudD.Valuable
小题6:
A.rose B.lifted C.touched D.prepared
小题7:
A.noises B.ShotsC.VoicesD.Cries
小题8:
A.disappointedB.scaredC.encouragedD.worried
小题9:
A.safe B.niceC.hot D.quick
小题10:
A.somethingB.anything C.nothing D.everything
小题11:
A.Suddenly B.Finally C.ActuallyD.Gradually
小题12:
A.illnessesB.failuresC.struggles D.changes

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:不详 题型:阅读理解

A few years ago, an Englishman called Roy Jones went on holiday to a small seaside town in the west of England. He was swimming in the sea one day when, as he opened his mouth, his false teeth fell out and floated away. The following year, Mr. Jones returned to the same town. As he was having dinner in a local café one evening, he mentioned the story of his lost teeth to the manager. The manager looked surprised. He explained that he had found a set of false teeth on the beach last month. Then he asked Roy Jones if he wanted to try them on. “OK”, said Mr. Jones. “I suppose it won’t do any harm.” When the manager brought him the teeth, Mr. Jones put them into his mouth, and laughed and laughed. They were his.
In 1987, an American couple called Jane and Robert Bentley went for a picnic on a beach in California. When they returned home, Mrs. Bentley realized that she had lost her wedding ring. It wasn’t a lot of money but it was valuable to Jane Bentley. The Bentleys drove straight back to the beach, and searched for the ring for three hours, but could not find it. A few months later, Mr. Bentley went fishing off the same beach. As he pulled a large crab out of the sea, he noticed that there was something attached to one of its claws. It was his wife’s wedding ring!
At the end of the 19th century, a young woman called Rose Harcourt was on her honeymoon in Barmouth, North Wales, when she lost a gold bracelet her husband had given her as a wedding gift. Feeling very upset, she went straight to the police stations and asked if anyone had found her bracelet. Unfortunately, no one had. Twenty-five years later, the Harcourts returned to Barmouth to celebrate their wedding anniversary. They were sitting on the beach one day when Mrs. Harcourt noticed something gold in the sand by the edge of the sea. She walked down to see what it was, and discovered her gold bracelet that had been missing for 25 years.
小题1:Roy Jones lost his false teeth __________ .
A.when he opened his mouth to have some food
B.when he opened his mouth as he was swimming
C.The moment he got into the sea to start swimming
D.when he was having his holiday at the sea side
小题2:Jane Bentley’s wedding ring was missing for __________ before it was found.
A.three hoursB.almost a yearC.several monthsD.25 years
小题3:From the story of the Harcourts we may understand the underlined “to celebrate their wedding anniversary” may be close in meaning to __________ .
A.having a wedding againB.experiencing their honeymoon feelings again
C.having a honeymoon againD.joining in the local celebrations

查看答案和解析>>