精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
10.Discover:Newsmagazine of science devoted to the wonders and stories of modern science,written for the educated general reader.Published by Disney Magazine Publishing Co.Discover tells many of the same stories of professionals read in Scientific American.A truly delightful family science magazine,each issue(每期) brings to light new and newsworthy topics to make dinnertime and water cooler conversations interesting.
Cover Price:59.88           Price:19.95 (1.66/issue)
You Save:39.93(67%)         Issues:12issues/12months
Self:Published by Conde Nast Publications Inc.,Self is a handbook devoted to women's overall physical and mental health.Every issue contains usable articles such as"Style Lab",in which wearable clothes are mixed and matched on ordinary women and the"Eat right Road Map",with tips on how to eat properly.
Cover Price:35.86        Price:15.00(1.5/issue)
You Save:20.86(58%)         Issues:10issues/12months
Instyle:Instyle is a guide to the lives and lifestyles of the world's famous people.The magazine covers the choices people make about their homes,their clothes and their free time activities.With photos and articles,it opens the door to these people's homes,families,parties and weddings,offering ideas about beauty,fitness and in general,lifestyles.
Publisher:The Time Inc.Magazine Company
Cover Price:47.88          Price:23.88(2.38/issue)
You Save:24.00(50%)        Issues:10issues/12months
Wired:This magazine is designed for leaders in the field of information engineering including top managers and professionals in the computer,business,design and education industries.Published by Conde Nast Publications Inc.,Wired often carries articles on how technology changes people's lives.
Cover Price:59.40           Price:10.00(1.00/issue)
You Save:49.40(83%)        Issues:10issues/12months
21.Which of the following magazines is published monthly?A
A.Discover      
B.Self        
C.Instyle        
D.Wired.
22.Which two magazines are published by the same publisher?D
A.Wired and Instyle.
B.Discover and Instyle.
C.Self and Discover.
D.Self and Wired.
23.Which magazine offers the biggest price you save?B
A.Instyle.
B.Wired.
C.Discover.
D.Self.
24.The"Style Lab"in Self provides readers with articles whichA.
A.offer advice to ordinary women on clothes
B.show how a woman can become famous
C.introduce places with the best food       
D.discuss ways of training models.

分析 文章大意:文章提供了四份杂志的广告和杂志的价格等信息.

解答 21.A 细节理解题.本题考查学生对文章细节理解程度,从"Discover"一文中的Issues:12issues?12months可知正确答案为A.
22.D 细节理解题.本题同样考查学生对文章细节的理解能力,在"Self"和"Wired"两篇文章都提到出版商为"Conde Nast Publications Inc.",故选D.
23.B 细节理解题.通过阅读可知道"Wired"杂志的折扣最大,不难得出B为正确选项.
24.A 细节理解题.在"Self"一文中的"Self is a book…matched on non-models",说明该杂志提供妇女制造衣物的资料,可知道A为正确选项.

点评 本题考查广告布告类阅读理解.这类题材的阅读理解是高考常考的内容,难度适中,考生可以通读全文,了解大意,在此基础上再根据问题结合选项及语境做出正确的选择.

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:短文改错

20.假定英语课上老师要求同桌之问交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文.文中共有10处语言错误,每句中最多有两处.每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改.增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词.删除:把多余的词用斜线(\)划掉.修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词.注意:(1)每处错误及其修改均仅限一词;(2)只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分.
People used to communicate with each other through letters and public phones.So nowadays they use mobile phones and the Internet instead of.This change in communication have good effects on our works and life.Comparing with letters and public phones,mobile phones and the Internet are fast and much more convenient.If you missed your grandmother,you just take out your phone and say"hello"to him.And she will be happy to hear your voice.If you want to place order with a foreign company,you can e-mail the message.It'll be minutes after you get their reply.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

1.When having class,I heard two studentswhispering(低语) to each other.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

18.He had to find another job,for he had a large family to support(供养).

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

5.I am gettingconfused(迷惑的)  by such a confusing problem.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

15.Things That May Make You Old
1.Your pillowcase (枕套)
Getting enough sleep is always a good thing.(36)G Experts say it can take moisture (水分) away from your body which,in turn,can age skin.What's worse,your pillowcase also can leave wrinkles on your face.To fight the problem,you should buy a silk pillow cover because they actually don't draw moisture from your face the way other pillowcases can.
2.Smiling
You may look nice with a smile on your face.(37)E Skin loses flexibility (柔性) as it ages and doesn't have the ability to spring back into place like it did when you were younger.
3.Central Air And Heating
Central heating and air conditioning can lead to dry skin.(38)F Best to warm or cool your body by putting on or taking off clothes rather than turning up the heat or air conditioner.
4.Drinking from bottles
It may be hard to believe but the process of drinking from a bottle can lead to wrinkles around the mouth.Face cream can help.(39)B
5.Watching TV
After the age of 25,every hour of TV you want shortens your life by 21.8minutes,says a 2011study by researchers in Australia.Indeed,those who watch six or more hours a day of TV apparently live 4.8years less than those who don't watch TV.(40)C

A.A pillowcase is a must when you are sleeping.
B.But it is better to avoid drinking in such a way.
C.Watching TV may also make you fat.
D.Drinking too much can age your skin.
E.However,that smile can create more wrinkles.
F.And dry skin makes wrinkles more obvious.
G.But that pillowcase of yours is a different story.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

2.A:-May I use your pen?B:By allmeans(当然可以).

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

19.A new exhibition will be held.Then a lot of new inventions will be on show.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

20.In her new book,"The Smartest Kids in the World,"Amanda Ripley,an investigative journalist,tells the story of Tom,a high-school student from Gettysburg,Pennsylvania,who decides to spend his senior year in Warsaw,Poland.Poland is a surprising educational success story:in the past decade,the country raised students'test scores from significantly below average to well above it.Polish kids have now outscored(超过…分数) American kids in math and science,even though Poland spends,on average,less than half as much per student as the United States does.One of the most striking differences between the high school Tom attended in Gettysburg and the one he ends up at in Warsaw is that the latter has no football team,or,for that matter,teams of any kind.
That American high schools waste more time and money on sports than on math is an old complaint.This is not a matter of how any given student who plays sports does in school,but of the culture and its priorities.This December,when the latest Program for International Student Assessment(PISA) results are announced,it's safe to predict that American high-school students will once again display their limited skills in math and reading,outscored not just by students in Poland but also by students in places like South Korea,Belgium,the Netherlands,Finland,Singapore,and Japan.Meanwhile,they will have played some very exciting football games,which will have been breathlessly written up in their hometown papers.
Why does this situation continue?Well,for one thing,kids like it.And for another,according to Ripley,parents seem to like the arrangement,too.She describes a tour she took of a school in Washington D.C.,which costs thirty thousand dollars a year.The tour leader-a mother with three children in the school-was asked about the school's flaws(暇疵).When she said that the math program was weak,none of the parents taking the tour reacted.When she said that the football program was weak,the parents suddenly became concerned."Really?"one of them asked worriedly,"What do you mean?"
One of the ironies(讽刺) of the situation is that sports reveal what is possible.American kids'performance on the field shows just how well they can do when expectations are high.It's too bad that their test scores show the same thing.
56.The purpose of this article is toC.
A.compare Polish schools with those in America
B.call on American schools to learn from the Polish model
C.draw public attention to a weakness in American school tradition
D.explain what is wrong with American schools and provide solutions
57.According to Paragraph 2,we know thatD.
A.PISA plays a very important role in America
B.little time is spent on sports in Japanese schools
C.American high schools complain about sports time
D.too much importance is placed on sports in America
58.The underlined sentence in the last paragraph meansB.
A.American students'academic performance worries their parents a lot
B.low expectations result in American students'poor PISA performance
C.high expectations push up American students'academic performance
D.lacking practice contributes to American students'average performance.

查看答案和解析>>

同步练习册答案