【题目】
Canada Apprentice (学徒) Loan Basics
![]()
The Canada Apprentice Loan is available to help registered Red Seal apprentices cover the cost of their training.
What you need to know
●The Government of Canada offers apprentices registered in a Red Seal Trade apprenticeship program up to $4,000 per period of technical training.
●You can get Canada Apprentice Loans for up to 5 periods of technical training.
●Your loan will be interest-free for up to 6 years as long as you are confirmed as being registered in a Red Seal Trade apprenticeship program.
●You do not have to make any loan payments as long as your loan is in interest-free status.
Eligibility(资格)
To be eligible, you must meet all of these criteria:
●be a Canadian Citizen, Permanent Resident, or Protected Person;
●be registered in a Red Seal Trade apprenticeship program that is designated by the province or territory where you are registered as an apprentice;
●be enrolled in block release technical training or the equivalent fulltime technical training with an approved technical training provider;
●pass a credit check (required if you are applying for the first time).
You are not eligible if you:
●are a high school student;
●are an apprentice registered in the province of Quebec;
●are receiving a Canada Student Loan for the same technical training;
●have been told that you are restricted from receiving a Canada Apprentice Loan or a Canada Student Loan;
●have already received funding for 5 periods of technical training;
●have already received 6 years of interest-free status.
【1】Who will fail to get Canada Apprentice Loans according to the passage?
A.An apprentice who used to study in the province of Quebec.
B.An apprentice who got the Canadian Citizenship three years ago.
C.An apprentice who is looking for an approved technical training provider.
D.An apprentice who has been funded for technical training three times.
【2】Which of the following statements is False according to the passage?
A.You can get the loan without paying the interest.
B.You can totally get the loan of $20,000 in 5 periods.
C.You should be registered in a Red Seal Trade apprenticeship program.
D.You have to make some loan payment even though your loan is in interest-free status.
【3】The purpose of the passage is intended to ____.
A.promote the business of Canadian banks
B.help students in need complete their studies
C.recruit more apprentices for Canadian companies
D.provide apprentices with fund to receive technical training
【答案】
【1】C
【2】D
【3】D
【解析】
本文是一篇应用文,介绍了加拿大学徒贷款的相关信息。
【1】细节理解题。根据You are not eligible if you:中的“●are receiving a Canada Student Loan for the same technical training;”可知,接受相同技术培训的贷款的学生不符合学徒贷款标准,也就是说正在寻找经过批准的技术培训机构的学徒不能获得加拿大学徒贷款,故C项正确。
【2】细节理解题。根据What you need to know中的“●You do not have to make any loan payments as long as your loan is in interest-free status.”可知,●只要你的贷款处于无息状态,您无需支付任何贷款,由此可知,“即使你的贷款是无息的,你也必须还贷”这一说法是错误的,故D项正确。
【3】推理判断题。根据图片下的“The Canada Apprentice Loan is available to help registered Red Seal apprentices cover the cost of their training.”可知,加拿大学徒贷款可用于帮助注册红印学徒支付培训费用,由此可知,本文的目的是为学徒提供接受技术培训的资金,故D项正确。
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】—Have you ________food?
—Yes,our food________,so we must buy some immediately.
A.run out of;has run out
B.run out;has run out of
C.run out;has run out
D.run out of;has been run out
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Not only ______us what had happened in the accident,but also _______us what they had done.
A.did they tell;they told
B.did they tell;did they tell
C.they told;did they tell
D.they told;were they told
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】 As a (an) ___________, working in The Sunday Times, Allen is in charge of the content of the newspaper, comments on stories and issues.
A. journalist B. editor C. critic D. cartoonist
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】It is obvious that the hopes,goals,fears and desires________widely between men and women,between the rich and the poor.
A.alter
B.shift
C.transfer
D.vary
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】It was the boy that ____________ for what the boy had done.
A. were to blame B. were to be blamed
C. was to blame D. was to be blamed
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Premier Li Keqiang urges that we should all seek to live in a world of multi-civilizations.
A. in vain B. in comfort
C. in harmony D. in defense
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】—Glad to see you again! I quite appreciate your new haircut.
— . Well, I like things that are in.
A. Of course B. Never mind C. Thank you D. Forget it
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】I can't bear________,so I hope you can come on time.
A.to keep waiting
B.to keep to wait
C.being kept waiting
D.being kept to wait
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com