阅读理解
A
These fast food restaurants constantly remind us of the American fondness for hamburgers?chips and pizzas. But America's reputation as the home of fast food is under threat from the British,according to a research carried out by the BBC in 13 nations among 9 ,000 people.
Despite fears over obesity,the study found the British are more obsessed with junk food than any other nation.
Almost half of British respondents(参与调查者)said they enjoyed fast food too much to give it up. About 44 per cent in the US claimed they would be unable to stop eating hamburgers,pizzas and chicken wings,making the country second in the world's junk food league. The third place went to the United Arab Emirates, where 35 per cent are junk food lover.s.
The research also found that attitudes to food and weight vary wildly around the world. Those in the UK and the US believed lack of self-discipline was the main factor behind growing waistlines(腰围).They can't deny them?selves that hamburger or extra piece of pizza, but "make themselves feel better by washing it down with a Diet Coke" , the study suggested.
The French on the other hand?seem to keep a watch?ful eye on their weight. They get on the scales every day. Only 19 per cent of the French surveyed admitted a fond?ness for fast food.
Thierry Pailleux,of France,from the market research firm that conducting the poll, said the French valued the combination of good food and company. Sharing classic food and time with loved ones is the key to the French sen?sibility. "French people take care of their images as a mat?ter of course. Being thin is part of our culture and a point of pride. We are known for it,,, said Pailleux. "On top of this,there is increasing awareness of the devastation(伤害)that obesity can cause one's health problems."
16. What's the main idea of the passage?
A. A study of different attitudes towards fast food.
B. How popular fast food is in foreign countries.
C. Different countries' attitudes towards food and body weight.
D. A study of how popular fast food is in foreign countries.
1 7. The research shows that ______ .
A. Americans are proud of the fast food they eat
B. those British who love fast food do not care about their body weight
C. the British would like to think that eating occa?sional fast food makes up for other food they eat
D. most Americans believe the enjoyment of food is more important than its possible effect on their waist?lines
18. What's the meaning of the underlined word " ob?sessed" in the second paragraph?
A. Crazy. B. Obese.
C. Opposed. D. Neutral.
19. Why are, according to Thierry Pailleux, the French less obsessed with fast food than the British and Americans?
A. Because they value their images.
B. Because they have better foods than other coun?tries.
C. Because they value self-discipline.
D. Because they are afraid of having an unhealthy diet.
阅读理解
A
[文章大意]本文介绍了一项由BBC组织的调查的结果,说明了各国迷恋快餐的人口比例及原因,最后还说明了法国人不太喜欢快餐的原因。
16. D主旨大意题。本文围绕BBC进行的调查的结果展开, 调査结果说明了各国迷恋快餐的人口比例及原因。
17. C细节理解题。文章开始说了美国是快餐的发源地,但并没表明美国人因吃快餐而感到很自豪,所以A项错误;根据第二段可排除B项;根据第四段中的"They can't deny themselves that hamburger or extra piece of pizza, but 'make themselves feel better by washing it down with a Diet Coke' , the study suggested."可知C项是正确的;文章只是说美国人觉得缺乏自律是导致肥胖的主要原因,但并没有说觉得吃快餐得到的快乐比它们对体重的影响更重要,所以D项错误。
18. A词义猜测题。从本段的前半部分并联系上下文内容可知该词意为"着迷的"。
19. A 细节理解题。从最后一段中的"'French people take care of their images as a matter of course."'可知答案。
题目来源:全品作业本高中英语必修3新课标人教版 > 单元检测(二)
科目:高中英语 来源: 题型:
用所给词的适当形式填空
1. ―In this day and age, women can have children and jobs as well. ―I can't agree more. It's great to have the two __________(combine).
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
3. the employees' working efficiency, the manager will allow them to have a coffee break.
A. Improving B, To improve
C. Improved D. Having improved
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
6. It is a "myth" that regularly eating ___ (fry) foods causes heart attacks, researchers have found.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
16. ―Mary, would you come to the beach with us?
―No, thanks. I don't think I any fun. I? can't swim.
A. was having B. will have
C. had D. have had
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
20. ―Your sister looks upset.
―Yes, I'd rather I her the bad news.
A. didn't tell B. don't tell
C. hadn't told D. wouldn't tell
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
6. ―I saw your uncle take a taxi to the airport. Why didn't you drive him there?
―I , but my car .
A. would ; was fixed
B. would have; was fixed
C. would have; was being fixed
D. did; was being fixed
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
Bl短文改错[2015 .广西桂林市第十八中学高一期中]
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文屮共有10处语言错误, 每句屮多有两处。毎处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺^处加一个漏字符号(A),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下W—横线,并在该词下面写出修改
后的词。
注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
The teacher I loved her most was my English teacher in my senior high school. She was one of those strict teacher but she was very patiently with us and cared about each one of us. However, we guys all respected her. She told us many stories about English history and spent a lot of time teach us literature and how to write. She always writes helpful comments and suggestions for writing, or?ganizing and presented better work. She encouraged us read and write for pleasure, that gave us confidence. She always made us feel happy in his class.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
2. Rose was born in Hong Kong but____________________ (抚养)in the USA, because her parents went there to work for some reason.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com