12.NSE Summer School is suitable for those who are at,or are about to start university.It will begin accepting applications in July 2013.
Courses Accounting and Finance; Economic; Management; Law; International Relations; Government and Society.
Dates Session 1:7 July-25 July Session 2; 28 July-15 August
Rate Standard Rate One session:﹩1,400;Bothsession:﹩2,400 Reduced Student Rate One session:﹩1,000;Bothsessions:﹩1,875
The reduced student rate applies to full-time students registered at a university or college anywhere in the world.Accommodation is not included,and fees range from﹩500 to﹩1,000 for 20 nights.
Applicant requirements
If you have studied in the USA,then you do not need any additional English qualifications.Students from other countries will generally not require a visa to study at NSE Summer School; however,you will enter the USA as a"Student Visitor".You are permitted to change course before the start of the program and within the first three days of the session.
Contact hours and teaching methods
Summer School courses are full-time and normally consist of 48contact hours over the three-week period,taking the form of 36 hours of lectures and 12 hours of classes.Lectures,attended by all students,take place in either the morning or afternoon supplied by small one-hour classes,of approximately 15 students.
Assessment and examinations
Assessment for Summer School is based upon the results of either two written examinations,or a final written examination and assessment work.Everyone is required to take the examinations and no exception can be made for any reason.
Summer School lecture series
Famous economists-Tony Giddens and David Held-have agreed to give lectures to Summer School participants in July in 2013.If any questions,please click here to see our Frequently Asked Questions/Contact Us Page.
56.Form the passage,we can learn thatD.
A.the program is only designed for foreign students
B.students can change their course whenever they want to
C.a visa is required to study at NSE Summer School
D.NSE Summer School supplies university-level lessons
57.You will most probably find this passageA.
A.on a webpage B.in a guidebook C.in a newspaper D.in a magazine.
分析 本文是应用文.主要是介绍一个培训学校的招生信息
解答 56.D;细节理解题.根据Applicant requirements中的You are permitted to change courses before …and within…可知B项不正确;根据If you have studied in the UK…可知这个项目不仅仅是针对外国学生举办的,故A不正确;根据not require a visa可知英国之外的学生在报名时不是必须带有签证,故C不正确.由文章的首句NSE Summer School is suitable for those who are at,or are about to start university可知,这个项目是针对大学生的,D正确,故选D.
57.A;细节理解题.根据文中"If any questions,please click here to see our Frequently Asked Questions/Contact Us Page."(如有任何问题,请点击此处查看我们常问的问题/联系我们的网页),可知我们可能在在网页上找到这篇文章,故选A.
点评 尽管有些广告类阅读材料的内容难度很大,但试题设置并不难.因为广告类的文章主要要求考生读懂文中的关键信息.对此类题目的处理上,尽量不要在文章的阅读上花费太多时间.从题干出发,迅速到文章中找相应的答案.对照题目所含信息,找寻可作为解题依据的相应的段落或句子.