分析 本文写了Stuart发现食物浪费以后,组织了一个运动叫Feeding the 5000,号召人们节约食物供给饥饿的人们、
解答 24.A 细节理解题.根据句子While millions of poor children go to sleep every night with an empty stomach,there are countries which dump(倾倒)40% of their unconsumed food当数百万贫穷的孩子每天晚上饿着肚子去睡觉的时候,有很多的国家倒掉40%的剩余的食物.almost one third of the world's food supply is rejected due to small blemishes(瑕疵)like improper shape or spots三分之一的食物因为一点瑕疵被拒绝,由此可见世界食物的浪费是非常严重的.
25.D细节理解题.根据第三段句子 He soon realized that most of the leftover food was actually fit for human consumption.He also began noticing supermarket garbage bins filled with fresh food.他很快意识到大部分剩余的食物实际上是适合人类食用的,他也开始注意到超市里装满新鲜食物的垃圾箱.可见是他在养猪的过程中发现食物的浪费的,所以答案选D.
26.C.细节理解题.根据句子It was a consciousness raising campaign where 5000 people in London were given a free lunch created entirely of food that would otherwise be wasted.这是一次提高意识运动,在伦敦有5000人得到免费的午餐,这些食物完全是浪费的食物.并不是在伦敦为饥饿的人们提供食物的,所以C选项的说法是错误的,答案选C.
27.B推理判断题.根据他在文章最后一段的话:在英国,家庭食物垃圾已经减少了25%.通过上升,我们可以使世界粮食系统每天可持续.让食物进入空的胃而不是倒进垃圾箱.可见他是在鼓励人们加入到他的运动中.所以答案选B.
点评 本文考查细节题为主,细节题可以在文章中直接找到与答案有关的信息?或是其变体.搜查信息在阅读中非常重要它包括理解作者在叙述某事时使用的具体事实、数据、图表等细节信息.在一篇短文里大部分篇幅都属于这类围绕主体展开的细节.做这类题一般采用寻读法?即先读题,然后带着问题快速阅读短文,找出与问题有关的词语或句子,再对相关部分进行分析对比,找出答案.
科目:高中英语 来源: 题型:词汇应用
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:书面表达
| 1.Hold fast to dreams For if dreams die life is a broken-winded bird That can never fly. Hold fast to dreams For when dreams go Life is a barren field From only with snow | 2.Strong belief is everything in wishing.If you don't believe in your own power to make your wish come true,your wish will fly away,never to be seen again.If you're wishing for something possible,then it may be possible for you to do whatever you need to make it come true.The ultimate magic is not wishing,but doing. |
| 3.Once a teacher received a paper from a boy where he described the dream of owning a 200-acrc horse ranch and a large house.He graded it with a red F,thinking it was an unrealistic dream.Though asked to change it (he boy stated,"You can keep the F and I'll keep my dream."Many years later,the boy made it a reality. | ■85% have a dream ■78% have a dream but give up ■7% have a dream and realize it |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:短文改错
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | treating; to | B. | treated; as | C. | treated; to | D. | treating; as |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
| Title:Your Attitude Decides Everything | |
| What do you know about attitude? | Attitude is a way that you think or feel about something. |
| We express our attitude by (71)speaking/talkingand behaving. | |
| Why is attitude (72)important/vital/significant? | You can reach your full potential in life by monitoring your attitude and its influence. |
| Attitude determines (73)howyou and the world perceive each other. | |
| What affects your attitude? | The way that you chose to (74)react/respondto such problems as physical and emotional pain. |
| Your inner dialogue,which should be filled with only (75)positiveinformation. | |
| Your own inner voice,which gives you the greatest(76)influence/impact. | |
| The roots of a harmful attitude that you should get (77)ridof. | |
| How can you improve your attitude? | Having enthsiasm,which(78)enables/allows/helpsyou to apply your talents more effectively. |
| Filling your life with humor and laughter,which will do (79)goodto your health. | |
| (80)Workingout regularly,which will keep you motivated. | |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | similar to,in | B. | similar with,in | C. | similar with,by | D. | similar to,by |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com