第I卷(选择题共62分)
I.阅读理解(共两节,满分32分)
第一节(共11小题;每小题2分,满分22分)
A
Football, to me, is more than just a game. I have probably learned more than valuable lessons from it than from school.
When I joined the team freshman year, I didn't realize what I was get?ting into. Even though I had been playing since fourth grade and knew it was hard work, nothing would prepare me for the effort I would put into football that year. We worked all summer in the weight room and ran on the track to get in physical and mental shape before the season.
See, football is more of a mental(脑力的)sport than anything else, so running on the track wasn't only about getting in shape. We would push our minds by running as hard as we could even if we felt like we were going to pass out. At the beginning, I was immature(幼稚的)and only thought of myself, sometimes even giving up when I was tired or hurting. Then after the third game I had a season-ending injury. Imagine working all summer and then only being able to play three games! I needed an operation on my arm and at least five months to recover.
After freshman year I decided that I would always give my best effort. Playing football in the college has taught me so much more than just what my tasks are on a particular play or how to block. I have learned to think about others first, and realized how important working hard is. Being with all my friends, even sweating and bleeding with them,really made us unite as a group of hard-working young men, who will succeed in life.
1.What is the text mainly about?
A.How the author dislikes the game of football.
B. When the author began to play football.
C. How the author has changed his attitude to football.
D. What sport the author likes best.
2. The author thinks football is______ .
A. just a game B.of a mental sport
C. hard to be out-of-date , D.not worth his effort
3. From the text we can infer_______ .
A. the author joined the football team with a clear aim
B. football only brought the author certain tasks
C.the author worked all summer to get ready for the season
D.the author never lost heart when he met with difficulties
4.In the second paragraph, the phrase "get in... shape" probably means
A. become physically fit B.design the playground
C. lose weight D. measure the track
综合能力测评(四)
.第一节
A
1.C主旨大意题。通读全文可知,作者通过参加足球队的训练并进行比赛,逐渐改变了对足球的认识和看法,由幼稚到深刻,他从足球中学到很多,对足球的态度也改变了 ,因此选C。
2.B 细节理解题。从第三段的"See, football is more of a mental(脑力的)sport than anything else* so running on the track wasn't only about getting in shape.,'可知,作者认为足球更是一种脑力运动。
3.C 推理判断题。从第二段最后一句话"We worked all summer in the weight room and ran on the track to get in physical and mental shape before the season." 可知C正确。
4. A词义猜测题。从短语所在的句子以及上下文可知,在跑道上练跑不仅仅是为了锻炼好身体,故A是正确选项。
题目来源:全品作业本高中英语必修3新课标外研版 > 综合能力测评(四)
科目:高中英语 来源: 题型:
7. The course about Chinese food attracts over 100 students per year, up to half are from overseas.
A. in which B. of whom
C. with which D. for whom
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
16. —When will the visas be ready,sir?
― everything goes well, you should get them in 14 workdays.
A. Although B. As far as
C. Unless D. As long as
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
11. Mary is a humorous and warm-hearted woman and that is she is a most popular person in her community.
A. why B. because
C. how D. whether
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
18. It was the training he had at school made him a good jumper.
A. what; what B. that; that
C. what; that D. that; had
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
6. they looked, they saw nothing but ruins after the terrible earthquake.
A. Whichever B. Whatever
C. Wherever D. However
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
12. Yes, is difficult to find a job nowadays, but is more difficult is to
try to find such a job with a high salary but little work to do.
A. it; it B. what; what
C. it; what D. what; it
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
5. ―How did you manage to succeed?
―It is only after we've lost everything we're free to do anything.
A. when B. that C. which D. what
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
20. Wealth is important but as a matter (of fact, I think, is health that counts.
A. which B. what
C. there D. it
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com