精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
Two years ago, Shirley, wife, mother and doctor, found herself worn out.  She got up earlier, and went to bed later, just to meet everyday   ____, but lacked   ____   for the things that mattered most.
She and her husband, a lawyer, began searching for ways to   ___  their lives. “We had to decide what was really   ____,” says Shirley. They knew they wanted more time to   ____  with their three­year­old son, to exercise and eat right, and to develop friendship.
So the couple chose to live more simply, shopping with care for necessities and enjoying  inexpensive   ____  such as reading, cooking and going to the park.
Then Shirley   ____  her job and began working part time. She printed business cards that     ____  “At your service, buy  ____  a little time” and helped clients (客户) with personal tasks  like shopping, paying bills and   ____  parties. “I still work hard, but being able to control my  hours makes a   ____,” she says, “I can spare time to take my son to the   ____   or play  basketball with him. My stress and headaches are   ____.”
Shirley and her husband are   ____   alone in wanting to   ____  and live a satisfying life. A  survey found that 54 percent of parents say they have little time with their children, and  47 percent of married couples  ____  that they lack time together.   ____  does the time go?
For most people,  ____  and commuting (通勤) take up most of the day. Simplifying means  becoming   ____  of the ways we use money, time and energy, and finding ways to make things  easier. Then we have to gain   ____  over life and have time for the pleasures.
小题1:
A.activitiesB.services
C.demandsD.exercises
小题2:
A.timeB.strength
C.moneyD.ability
小题3:
A.leadB.simplify
C.adaptD.consider
小题4:
A.comfortableB.interesting
C.importantD.hard
小题5:
A.studyB.help
C.meetD.play
小题6:
A.pleasuresB.places
C.tasksD.goods
小题7:
A.foundB.received
C.tookD.quit
小题8:
A.readB.wrote
C.showedD.told
小题9:
A.usB.yourself
C.childrenD.herself
小题10:
A.attendingB.organizing
C.havingD.going
小题11:
A.lifeB.result
C.balanceD.difference
小题12:
A.officeB.hospital
C.parkD.school
小题13:
A.goneB.better
C.strongD.obvious
小题14:
A.a bitB.far from
C.much tooD.more than
小题15:.
A.keep paceB.settle down
C.take offD.slow down
小题16:
A.expectB.doubt
C.complainD.imagine
小题17:
A.HowB.When
C.WhereD.Why
小题18:
A.travelingB.reading
C.shoppingD.working
小题19:
A.awareB.afraid
C.proudD.sure
小题20:
A.valueB.control
C.successD.experience

小题1:C
小题2:A
小题3:A
小题4:B
小题5:C
小题6:D
小题7:A
小题8:D
小题9:A
小题10:B
小题11:B
小题12:D
小题13:C
小题14:A
小题15:B
小题16:D
小题17:C
小题18:C
小题19:D
小题20:A
文章大意:本文是一篇夹叙夹议文。文章主要介绍了Shirley夫妇为了追求更简单的生活方式,辞掉工作做起了兼职,为私人购物、付款、组织聚会等。他们在自己享受生活的同时也给他人提供了便利。生活简单化就意味着我们要知道所花钱、时间和精力的方式,然后找到使事情变简单的方式。
小题1:C 考察名词辨析。A活动;B服务;C要求,需求;D运动;由语境可知,她早期晚睡是为了满足工作中的需要。Meet demands是固定搭配,语意为满足要求。与第四段第一句相呼应。故C正确。
小题2:A 考察名词辨析。根据第二段They knew they wanted more time to...可知辞掉工作之前她没有太多的时间去做最重要的事情。故A正确。
小题3:答案:A 考查名词辨析。根据第二段“They knew they wanted more time to...”可知,辞掉工作前她没有太多时间去做最重要的事情。故A项正确。
小题4:B 考察动词辨析。A导致,领导;B简化;C使…适应;D考虑;根据文章第三段中so the couple chose to live more simply可知,他们夫妇两人项部分使生活更简单一些。故B正确。
小题5:C 考察形容词辨析。A舒服的;B有趣的;C重要的;D艰难的;根据第一段中the things that mattered most以及下午with their three-year-old son可知Shirly认为他们应该判断什么才是重要的事情。故C正确。
小题6:答案:D 考查动词辨析。由语境可知,他们希望有更多的时间和三岁的儿子一起玩。play with sb.意为“和某人玩”,符合语境。故D项正确。
小题7:A 考察名词辨析。Reading, cooking and going to the park可知,他们享受这廉价的快乐(pleasure)。故A正确。
小题8:答案:D 考查动词辨析。find发现;receive接受;take拿;quit辞职。根据下文“... began working part time”可知,此处指她辞职了。故D项正确。
小题9:A 考察动词辨析。A阅读,读取;B写;C表明;D告诉;由语境可知此处指她在名片上写着为您服务。一般纸上所写内容使用动词read。故A正确。
小题10:B 考察代词辨析。根据下文中的helped clients wiyj personal tasks可知她再名片下面写着:为您服务,给你自己省点时间。故B正确。
小题11:B 考察动词辨析。由语境可知,她的工作是私人购物,付款,组织聚会等.B组织,C有;D去;A参加。根据句义说明B正确。
小题12:D 考察名词辨析。由语境可知辞掉工作以后Shirly有更多的时间做自己认为重要的事情,虽然仍旧需要努力工作,但现在能够控制自己的时间对Shirly来说意义重大。更多搭配make a difference有作用,有影响符合语境。
小题13:C 考察名词辨析。由语境可知,此处指能抽出时间来带儿子去公园和儿子一起打篮球。此处与play basketball为并列关系。故C正确。
小题14:A 考察形容词辨析。由语境可知,生活方式的改变让她的压力和头疼都消失了。Be gone消失了,不见了。符合语境。故A正确。
小题15:答案:B 考查短语辨析。a bit一点儿;far from远非;much too太,非常;more than多于。联系下文调查中“54 percent”和“47 percent”可知,并非只有Shirley夫妇想放慢生活的节奏,过一种更舒服的生活。故B项正确。
小题16:D 考察动词短语辨析。A并驾齐驱;B定居;C起飞;D减速;根据下文____does the time go?可知此处指放慢生活节奏。故D正确。
小题17:C 考察动词辨析。A期待;B怀疑;C抱怨;D想象;由语境可知百分之47的已婚夫妇抱怨他们在一起的时间太少。故C正确。
小题18:C 考察副词用法。联系语境可知,此处是问时间都去哪里了?故C正确。
小题19:D 考察动词辨析。由语境及大多数的人来说,工作和乘坐公交车上下班占用了一天中的大部分时间。故D正确。
小题20:A 考察形容词辨析。Arare知道的,意识到;B担心的;C自豪的;D确信的;句义:生活简单化就意味着我们要知道所花钱,时间和精力的方式。与下文中的and finding ways to为并列关系。故A正确。
小题1:B 考察名词辨析。A价值;B控制;C成功;D经历,经验;由语境可知,我们应该寻找一些方法来使事情更容易一些。然后我们就必须控制自己的生活以获取娱乐的时间,与上文第四段but being able to control相呼应。故B正确。
练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源:不详 题型:阅读理解

Alex Taw,a 21­year­old student from Wiltshire,England.He spent last summer like any other high school graduate—hanging out with friends,preparing for college,worrying about his university fees.While most of his peers gave up on their pipe dreams,he sat down with a notebook at home,and jotted down (草草记下) the question:How can I become a millionaire?
The result was the MillionDollarHomepage.com.Alex’s initial investment was 50 pounds to buy web space and a domain (领域) name.He divided the blank homepage into one million pixels (电脑上的像点),10,000 blocks of 100 pixels each.Each pixel was worth $1 with minimum purchase 100 pixels.Within a month Alex had earned some $37,000,enough for him to cover the entire cost of his forthcoming three years at university.In just a few months,he became a real millionaire.
How did he come up with the idea of the Million Dollar Homepage?
“Well,I was trying to think of a way to make some money before I started university,as I was about to take on a huge debt and I was already overdrawn (透支).Swift action was necessary!”He said.
He also added,“The important thing is that anything is possible—we are only limited by our imagination.I always had this belief that a good idea can be successful on its own.I think I’ve learnt that if we think deeper there are magical solutions hiding away for us to find.”
His personal philosophy around money is:Money is not everything,but it’s an essential part of the way we live.Having_some_removes_a_certain_amount_of_stress,but,unless_we_are_careful,it_can_create_a_new_type_of_stress.
He also said,“I still want to go to university.Aside from gaining knowledge about business,there are other reasons—exploring your interests,meeting new people,and being in a creative environment.”
Besides making contributions to society,he would try to encourage and inspire people to think of creative solutions to problems,whatever they are.
小题1:According to the passage,which of the following is NOT an important factor for being a millionaire?
A.Large imagination.B.Quick action.
C.Great ambition.D.Great investment.
小题2:Which of the following statements is TRUE?
A.Alex Taw is an American millionaire.
B.Alex Taw will graduate from university.
C.Alex Taw doesn’t work hard.
D.Alex Taw was not rich before.
小题3:What does the underlined sentence in Paragraph 6 mean?
A.The more money we have,the more stress we have.
B.Money can be of great help.
C.We should try our best to earn money.
D.Money is helpful in some way,but we should make full use of it.
小题4:What would be the best title for the passage?
A.Little Money Leads to Be a Millionaire
B.The Success Road to Be a Millionaire
C.Alex Taw:An Millionaire Boy
D.The MillionDollarHomepage.com

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:不详 题型:阅读理解

His name is James,but people call him Rocky.The name fits.He’s big,over six feet tall,and he’s tough when he needs to  be.James “Rocky” Robinson lives and works in New York City’s Bedford­Stuyvesant district,one of the poorest and most dangerous neighborhoods in the United States.Yet it is here in Bed­Stuy that he is saving lives and reviving a community.
In 1966,when Rocky was twenty­six years old,his seven­year­old niece was struck by a car on the street of Bed­Stuy.Had someone at the scene known first aid or CPR,she might have lived.But by the time she reached a hospital,she was dead.
His niece’s unnecessary death was one reason why Rocky became a paramedic (护理人员).Working for the Emergency Medical Service of New York City,he realized that more than half the city’s emergency calls came from high­crime areas.According to Rocky,residents of crime­plagued minority neighborhoods like Bed­Stuy sometimes had to wait as long as 26 minutes after calling 911 for an ambulance while calls in richer white communities were answered in_a_fraction_of_the_time.
Rocky decided to find out more about the problem.His research showed that the richer communities had organized their own ambulance corps (特殊部队) to improve city services because the city was overwhelmed with calls.“If that’s the key to success,”he told his friend and EMT (Emergency Medical Technician) colleague,Joe Perez,“we’ll start our own corps in Bed­Stuy!”
In 1988,Rocky had no idea that he and Joe would be attempting to establish the first minority­run ambulance service in the country,or just how creative he would have to be to overcome the difficulty.The pair’s first challenge was to find a location for the headquarters.They took over an abandoned building that was commonly used by drug dealers.Because there was no electricity or running water (except for the leaks in the roof),the two men worked during daylight hours.They used a two­way radio to receive emergency calls.
Although they could make do with their new headquarters,Rocky and Joe still lacked the most important component of an ambulance service:an ambulance.An old Chevrolet (雪佛兰) got them to the scenes of accidents,fires,shootings,and stabbings.But the car didn’t always start.At times,they were forced to strap (用带捆绑) their trauma kits and oxygen tanks to their backs and run on foot to the emergencies.Everyone laughed,except the victims who were still alive when  Rocky and Joe arrived.
小题1:The author believes the name “Rocky” fits James because________.
A.he is a tall and tough man
B.he is tall and does something big
C.he is living in a tough community
D.he leads a tough community
小题2:James’ seven­year­old niece would have been saved if________.
A.she had been sent to a better hospital
B.she had got first aid and arrived in hospital earlier
C.James had been at the spot
D.emergency calls had been available in the area
小题3:The underlined phrase in Paragraph 3 means________.
A.in a short time
B.over a long time
C.in the near future
D.from time to time
小题4:We can infer from Paragraph 4 that________.
A.ambulance corps were only allowed in rich white communities
B.James found white communities made more emergency calls
C.city services were not enough to meet people’s need
D.it was easy to establish the minority­run ambulance service

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:不详 题型:阅读理解

If you are ever planning to buy a telescope and want to get yourself involved in astronomy it is always a good idea to know a bit of the sky.Get acquainted with a few constellations(星座) so that it will be easier for you to spot the constellations when you are using your telescope.
It’s a good idea to buy a few magazines on astronomy to help you to get familiar with the constellations in the sky and also read a few reviews on the different types of telescopes in the market.This will help you gather all the information that is out there regarding telescopes and what people have to say about them.
It’s advisable to go in for a pair of binoculars(双筒望远镜) before you buy your first telescope so that you can get used to spotting constellations before your view of the sky is narrowed down.This will also help you know if you really want to get involved in astronomy.Many people buy a costly telescope and then discover that they’re not actually interested in astronomy.
Experience has no substitute,and there certainly is nothing better than using different telescopes before you buy one.This will help you to get the feel of all the types of telescopes and you will know which one is easier for you to use.A large aperture(光圈) refractor(折射) may give you an excellent image but you may not be able to keep a steady hand while using it resulting in a blurry image.
There are three types of telescopes that are available in the market.If you want a more elegant looking telescope you can always choose to buy a fine brass telescope.It’s good to become acquainted with each type before going for the plunge of a first telescope.The first type of telescope is the refractor telescope,which uses lenses to gather light to a focus at the eye piece.The use of lenses helps the telescope have a superior image.A refracting telescope is not as portable as the other two types of telescopes and so you will have to buy one with a small aperture.
The second type of telescope is the Reflector.Made by Sir Isaac Newton,this telescope functions by focusing the light back at the front of the tube,which is where the eyepiece sits,by using parabolic(抛物线的) mirrors and another smaller mirror to deflect the light.There is no added color in the image caused by refraction of light since this telescope does not use lenses.These are the cheapest of all telescopes and are more portable than refractors.
小题1:According to the text,a telescope is intended to be bought for ________.
A.getting experience
B.watching stars
C.studying the climate
D.learning about a bit of the sky
小题2:What can we learn from Paragraph 2?
A.One must know something about astronomy and telescopes.
B.One can’t buy a telescope without buying several astronomy magazines.
C.One should check the telescopes in the market and try to find a better one.
D.One must be familiar with new information of astronomy and space instruments.
小题3:Why does the author advise buying a pair of binoculars first?
A.The telescope is too expensive.
B.The binoculars are easier to use.
C.You may gain plenty of experience in astronomy.
D.Your view will be narrow by using a pair of binoculars.
小题4:What do we know about the refracting telescope?
A.It looks very elegant.
B.It refracts light by an eye piece.
C.It has clear images without any lenses.
D.It is not convenient to take along for its size.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:不详 题型:阅读理解

People in cities all over the world shop in supermarkets. Who decides what you buy in the supermarket? Do you decide? Does the supermarket decide?
When you enter the supermarket, you see shelves full of food. You walk in the aisles (走道) between the shelves. You push a shopping cart and put your food in it.
You probably hear soft, slow music as you walk along the aisles. This may be an attempt to please you, so you will enjoy shopping. Some supermarkets want to increase their profits by playing soft and slow music, because the slow music makes you walk slowly and you have more time to buy things.
Fresh fruit and vegetables are usually put near the entrance. When you arrive at the supermarket, you think about the kinds of fruit and vegetables you need first. Once you’ve got that out of the way, you can relax and do the rest of the shopping without any hurry. Besides, if you see fresh goods first, it gives you a “feel good” impression of freshness, so you can not help spending your money.
Maybe you go to the meat department then. There is some meat on sale, and you want to find it. The manager of the supermarket knows where customers enter the meat department. The cheaper meat is at the other end of the meat department, away from where the customers enter. You have to walk past all the expensive meat before you find the cheaper meat. Maybe you will buy some of the expensive meat instead of the meat on sale.
Most of the food in supermarkets is very attractive. It all says “Buy me quickly!” to the customers. The fresh fruit and vegetables say “Buy me quickly!” as you walk by. The expensive meat says “Buy me quickly!” The supermarket tells you what to buy.
小题1:Some supermarkets play soft, slow music because it ______.
A.makes customers walk slowly and buy more
B.can help customers get the things they want
C.can make customers relaxed and happy
D.can tell customers exactly where to go
小题2:The manager knows ______.
A.where customers come from
B.which customers like slow music
C.where fresh meat should be put
D.which customers like cheap meat
小题3:When walking past the expensive meat, the customers will ______.
A.pay no attention to itB.possibly buy some
C.look for some cheap meatD.feel uncomfortable
小题4:If you see fresh goods first in the supermarket, ______.
A.you know where to get things
B.it brings you good luck
C.it makes you spend less money
D.you’ll get a fresh impression
小题5:Supermarket managers make the food attractive so that ______.
A.the customers will buy moreB.it looks very expensive
C.the customers come oftenD.it seems cheap and fine

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:不详 题型:阅读理解

Some people will do just about anything to save money.And I am one of them.Take my family's last vacation.It was my six-year-old son's winter break from school,and we were heading home from Fort Lauderdale after a weeklong trip.The flight was overbooked,and Delta,the airline,offered us $400 per person in credits to give up our seats and leave the next day.I had meetings in New York,so I had to get back.But that didn't mean my husband and my son couldn't stay.I took my nine-month-old and took off for home.
The next day,my husband and son were offered more credits to take an even later flight.Yes,I encouraged—okay,ordered—them to wait it out at the airport to “earn” more Delta Dollars.Our total take:$1,600.Not bad,huh?
Now some people may think I'm a bad mother and not such a great wife either.But as a big-time bargain hunter,I know the value of a dollar.And these days,a good deal is something few of us can afford to pass up.
I've made a living looking for the best deals and exposing(揭露) the worst tricks.I have been the consumer reporter of NBC's Today show for over a decade.I have written a couple of books including one titled Tricks of the Trade:A Consumer Survival Guide.And I really do what I believe in.
I tell you this because there is no shame in getting your money's worth.I'm also tightfisted when it comes to shoes,clothes for my children,and expensive restaurants.But I wouldn't hesitate to spend on a good haircut.It keeps its shape longer,and it's the first thing people notice.And I will also spend on a classic piece of furniture.Quality lasts.
小题1:Why did Delta give the author's family credits?
A.They took a later flight.
B.They had early bookings.
C.Their flight had been delayed.
D.Their flight had been cancelled.
小题2:What can we learn about the author?
A.She rarely misses a good deal.
B.She seldom makes a compromise.
C.She is very strict with her children.
D.She is interested in cheap products.
小题3:What does the author do?
A.She's a teacher.
B.She's a housewife.
C.She's a media person.
D.She's a businesswoman.
小题4:What does the author want to tell us?
A.How to expose bad tricks.
B.How to reserve airline seats.
C.How to spend money wisely.
D.How to make a business deal.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:不详 题型:阅读理解

"If there is one thing I'm sure about, it is that m a hundred years from now we will still be reading newspapers. It is not that newspapers are a necessity. Even now some people get  most of their news from television or radio. Many buy a paper only on Saturday or Sunday. But for most people reading a newspaper has become a habit passed down from generation to generation.
The nature of what is news may change .What basically makes news is what affects our lives - the big political stories, the coverage of the wars, earthquakes and other disasters, will continue much the same. I think there will be more coverage of scientific research, though .It's already happening in areas that may directly affect our lives, like genetic(基因的) engineering. In the future, I think  there will be more coverage of scientific explanations of why we feel as we do - as we develop a better understanding of how the brain operates  and what our feelings really are.
It's quite possible that in the next century newspapers will be transmitted(传送)electronically from Fleet Street and printed out in our own home. In fact ,I'm pretty sure  how it will happen m the future. You will probably be able to choose from a menu, making up your own newspaper by picking out the things you want to read - sports and international news, etc.
I think people have got it wrong when they talk about competition between the different media(媒体).They actually feed off each  other.  Some people once foresaw that television would kill off newspapers, but that hasn't happened. What is read on the printed page lasts longer than pictures on a screen or sound lost in the air. And as for the Internet. it's never really pleasant to read something just on a screen.
小题1:What is the best title for the passage?
A.The Best Way to Get NewsB.The Changes of Media
C.Make Your Own NewspaperD.The Future of Newspaper
小题2:In the writer's opinion, in the future, _______.
A.more big political affairs, wars and disasters will make news
B.newspapers will not be printed in publishing houses any longer
C.newspapers will cover more scientific research
D.more and more people will watch TV
小题3:What will probably be on in the newspaper made by yourself?
A.Sports and international news.B.A menu of important news.
C.The most Important news.D.what you are interested in.
小题4:From the passage, we can infer ________.
A.newspapers will win the competition among the different meclia
B.newspapers will stay with us together with other media
C.television will take the place of newspaper
D.the writer believe some media will die out
小题5:The phrase "feed off" in the last paragraph means ________ .
A.depend onB.compete withC.fight withD.kill off

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:不详 题型:阅读理解

Chinese Dinner Table
Of course, the main difference on the Chinese dinner table is chopsticks instead of knife and fork, but that’s only superficial. Besides, in decent restaurants, you can always ask for a pair of knife and fork, if you find the chopsticks not helpful enough. The real difference is that in the West, you have your own plate of food, while in China the dishes are placed on the table and everyone shares. If you are being treated to a formal dinner and particularly if the host thinks you’re in the country for the first time, he will do the best to give you a taste of many different types of dishes.
The meal usually begins with a set of at least four cold dishes, to be followed by the main courses of hot meat and vegetable dishes. Soup then will be served (unless in Guangdong style restaurants) to be followed by staple food ranging from rice, noodles to dumplings. If you wish to have your rice to go with other dishes, you should say so in good time, for most of the Chinese choose to have the staple food at last or have none of them at all.
Perhaps one of the things that surprise a western visitor most is that some of the Chinese hosts like to put food into the plates of their guests. In formal dinners, there are always “public” chopsticks and spoons for this purpose, but some hosts may use their own chopsticks. This is a sign of genuine friendship and politeness. It is always polite to eat the food. If you do not eat it, just leave the food in the plate.
People in China tend to over-order food, for they will find it embarrassing if all the food is consumed. When you have had enough, just say so. Or you will always overeat!
小题1:The real difference on dinner table between China and West is that___________.
A.You’re treated to a formal dinner for the first time.
B.On Chinese dinner table, chopsticks replace knife and fork.
C.The host will do the best to give you a taste of many different types of dishes.
D.You have your own plate of food in West while in China everyone shares the dishes.
小题2:If you have a dinner in a Chinese home, in which order will the food be served?
a. serving soup.
b.a set of four cold dishes.
c. staple food such as rice, noodle or dumplings.
d. the main courses of hot meat and vegetable dishes.
A.badcB.cabdC.bdac D.cdab
小题3:The “public chopsticks and spoons” are used to ______.
A.taste different dishes
B.consume the food in the plate
C.show the friendship and politeness
D.put food into the plates of their guests
小题4:According to the message, the author’s attitude towards Chinese dinner table is______
A.criticalB.objectiveC.negativeD.positive

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:不详 题型:阅读理解

Rockwatch—The Best Club on Earth
If you are young and interested in geology(地质学), then Rockwatch is the club for you. When you apply for membership, you'll receive a Rockwatch Rox file each. It has the information and top tips you will need to start enjoying geology. It's designed to serve as your own field notebook as well.
In it you will find your
·membership card
·full­colour minimap
·thumbs­up guide
·fact cards
Rockwatch Magazine
Our lively magazine is mailed to members three times a year. They can read reports and news from around the world, and articles on everything from diamonds to dinosaurs, earthquakes to erosion(侵蚀).
Rockwatch Events
With each magazine you will receive a Rockwatch events calendar. Rocky activities suitable for families are listed and include road shows and guided walks.
The Rockwatch Rock Artist
Are you an artist, or a photographer? This is your chance to turn Rockwatch Rock Artist of a year and win amazing prizes in our annual competition.
Special Offer
Rockwatch members can have specially discounted Wildlife Watch membership. Wildlife Watch is the biggest environmental action club for young people, with 100 groups across the country. You can join both clubs together by filling in the boxes in the membership form.
小题1:Rockwatch Magazine mailed to its members tells about things related to ________.
A.geologyB.agriculture
C.politicsD.economics
小题2:What activities are specially arranged for Rockwatch members interested in photography?
A.Guided walks.B.Rocky activities.
C.Yearly competitions.D.Academic workshops.
小题3:When applying for Wildlife Watch membership, a Rockwatch member can enjoy ________.
A.free membershipB.a special discount
C.a Rock Artist prizeD.guided road shows
小题4:You may join both Rockwatch and Wildlife Watch clubs by ________.
A.calling the two clubsB.providing references
C.applying separatelyD.filling in one form

查看答案和解析>>

同步练习册答案