分析 本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们描述了Anvitha创造了教育应用在年仅7岁的时候.
解答 32.A.细节理解题.根据第一段Need an app for that?Anvitha Vijay,9 years old,can build it可知Anvitha创造了教育应用;故选A.
33.A.细节理解题.根据第一段With the help of YouTube videos,the young girl from Melbourne,Australia,Learned to code(编程)at age 7可知帮助Anvitha在早期的年龄学习代码的是youtube视频;故选A.
34.D.细节理解题.根据最后一段Anvitha's goal is to continue creating technology that helps kids learn while having fun可知她创造的应用程序是要帮助孩子们在玩耍的同时学习;故选D.
35.D.细节理解题.根据最后一段The more training we get in technology at an early age,"she says,"the better chance we have of becoming people who will one day change the world可知她认为孩子们最好尽早接受技术培训;故选D.
点评 考察学生的细节理解和推理判断能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Giving | B. | Give | C. | To give | D. | Having given |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:完形填空
| 41.A.books | B.stories | C.reports | D.films |
| 42.A.crazy | B.easy | C.busy | D.angry |
| 43.A.families | B.classmates | C.colleagues | D.employers |
| 44.A.adventure | B.research | C.exploration | D.experience |
| 45.A.good | B.hard | C.sad | D.urgent |
| 46.A.kitchen | B.garage | C.house | D.garden |
| 47.A.frequently | B.rarely | C.gradually | D.finally |
| 48.A.bored | B.lost | C.hurt | D.upset |
| 49.A.calm | B.awake | C.firm | D.happy |
| 50.A.while | B.unless | C.until | D.after |
| 51.A.learn | B.imagine | C.realize | D.agree |
| 52.A.early | B.late | C.nice | D.guilty |
| 53.A.serious | B.nervous | C.wrong | D.painful |
| 54.A.concern | B.worry | C.opinion | D.regret |
| 55.A.forever | B.somehow | C.alone | D.instead |
| 56.A.care about | B.apologize for | C.think of | D.refer to |
| 57.A.again | B.often | C.even | D.still |
| 58.A.spare | B.save | C.take | D.kill |
| 59.A.follow | B.receive | C.divide | D.make |
| 60.A.needs | B.keeps | C.misses | D.stops |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| I found it valuable right away! Although I only bought your book on Monday,and today is Wednesday,I want you to know how valuable I have found it to be.I have used a couple of the games in school already and the children loved them. Most importantly,they were learning and reviewing English at the same time.Can I admit that I also enjoyed my lessons more? Gila Goldberg,Jerusalem |
| The games help with learning difficulties! My daughter Aurore has learning difficulties and since coming to your classes she has gained confidence and has improved in all subjects at school. Mrs.J.Brown,Canterbury,Kent,UK |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Wherever;do | B. | Wherever;must | C. | Where;do | D. | Where;should |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | So what | B. | What if | C. | What for | D. | How come |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com