精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
16.A Frenchman went to a small Italian town and was staying with his wife at the best hotel there.One night,he went out for a walk alone.It was late and the small street was dark and quiet.Suddenly he felt someone behind him.He turned his head and saw an Italian young man who quickly walked past him.The man was nearly out of sight when the Frenchman suddenly found that his watch was gone.He thought that it must be the Italian who had taken his watch.He decided to follow him and get back the watch.
Soon the Frenchman caught up with the Italian.Neither of them understood the other's language.The Frenchman frightened the Italian with his fist(拳头) and pointed at the Italian's watch.In the end the Italian gave up his watch to the Frenchman.
When he returned to the hotel,the Frenchman told his wife what had happened.He was greatly surprised when his wife pointed to the watch on the table.Now he realized that by mistake he had robbed the watch and it was the Italian's.
31.The Frenchman went to a small Italian townB.
A.alone                
B.with his wife
C.with his friend         
D.with an Italian
32.One night he went out forB alone.
A.a ride      B.a walk     C.a drink     D.rest
33.Suddenly he found hisA was gone.
A.watch    B.money    C.book    D.ring
34.The Italian gave up his watch to him at last becauseD.
A.he had stolen the watch from the Frenchman.
B.he understood what the Frenchman wanted
C.he had picked up the watch on his w ay from work
D.he was afraid of the Frenchman
35.Who was robbed of the watch on earth?B
A.The Frenchman was.
B.The Italian was.
C.Both of them was.
D.Neither of them was.

分析 这篇短文主要介绍了一个法国人在意大利的小镇上误以为一个意大利人抢了他的手表.由于语言不通,他就举起拳头使意大利人放弃了手表,可是但他回到家里才发现他的表在家里.原来是他误抢了意大利人的手表.

解答 31.B 细节理解题.根据短文第一段A Frenchman went to a small Italian town and was staying with his wife at the best hotel there.描述可知法国人是和妻子在一起的.故选B.
32.B 推理判断题.文章第1段的第2句说He went out for a walk alone他独自一个人出去散步.由此句可推知答案选B.
33.A 细节理解题.根据第1段的第4行当Italian was nearly out of sight的时候这个法国人就发现他的手表不见了.据此可知答案为A.
34.D 推理判断题.根据第二段The Frenchman frightened the Italian with his fist(拳头) and pointed at the Italian"s watch.法国人举起拳头使意大利害怕并指向意大利的手表,联系上下文可知意大利人最后害怕了就放弃了自己的手表.故选D.
35.B 推理判断题.根据第三段Now he realized that by mistake he had robbed the watch and it was the Italian"s..现在他意识到他误抢了意大利人的手表.故选B.

点评 阅读理解题测试考生在阅读基础上的逻辑推理能力,要求考生根据文章所述事件的逻辑关系,对未说明的趋势或结局作出合理的推断;或根据作者所阐述的观点理论,对文章未涉及的现象、事例给以解释.考生首先要仔细阅读短文,完整了解信息,准确把握作者观点.

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:听力题

6.听下面一段对话,回答第9至11题.
9.What is the dialogue mainly about?
A.A foreign student wants to find a job.
B.Jobs are wanted in the library.
C.Foreign students are not allowed to work at college.
10.Where does the woman study?
A.In America.   B.In Australia.   C.In China.
11.How will she probably find a part-time job?
A.She will try it herself.
B.The man's friends will help her.
C.The library will offer help.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:听力题

7.Conversation 6
12.When does this conversation probably take place?
A.Before class.
B.During class.
C.After class.
13.What color tie was the man looking for?
A.Green.  B.Blue.  C.Brown.
14.Where did the man put the tie?
A.In the cupboard.
B.On the chair.
C.In his drawer.
15.What can we learn about Sue?
A.She is Mr.Johnson's sister.
B.She is the speakers'guest.
C.She is probably a babysitter.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:听力题

4.听第6段材料,回答第6至7题
6.When will the man go for dinner with the woman?
A.Tonight.
B.Tomorrow.
C.The day after tomorrow
7.What is the relationship between the two speakers?
A.Friends.
B.Brother and sister.
C.Husband and wife.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:选择题

11.If the building project______ by the end of this month is delayed,the construction company will be fined.(  )
A.being completedB.completedC.to be completedD.completing

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:词汇应用

1.Beethoven was a talented musician,who created many pieces of music.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:选择题

8.We can sometimes______ studies ______pleasure.(  )
A.mix;toB.mix;withC.mixes;withD.mixes;to

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

5.Many people travel during the holiday season but do not make sure that their houses and homes (61)are protected(protect).Crime goes up(62)rapidly(rapid) during the winter and summer holiday seasons.Here are some things that you should keep in mind when you go on(63)aholiday.Always give  (64)strangers(strange) the feeling that you are at home.Have the snow(65)cleaned(clean) off your stairs or out of your driveway during the winter season.You might ask someone to park (66)their/hiscars in your driveway.
Tell your newspaper deliverer that you are not at home.(67)Having(have) a pile of newspapers and other mail on your doorsteps tells people that you are not at home,so you could also have a neighbor(68)ora relative get your mail every day.Fix a timer in some of your rooms(69)that/which  turns lights on and off during different times of the day.Some TVs also come with a timer that you could set to be turned on during certain times.Have motion (运动) sensitive lights outside your house that keep thieves away(70)when/whileyou are not at home.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

6.For centuries around the world,people have invented many pastimes to keep them(61)entertained (entertain).We're lucky enough to live in(62)a time when a lot of us have a lot of free time,which means we're(63)constantly (constant) inventing and re-inventing sports,so it is not(64)surprising(surprise) that the world of athletic competition sometimes becomes stranger and stranger.However,the world's weirdest sports are not new,(65)whichwere invented eons (千万年) ago,before people had the Internet to entertain them.
Finland is a country that invented the sport of"wife-carrying."The sport is basically an annual competition (66)where husbands run an obstacle course while carrying their(67)wives(wife) on their backs.The most famous competition (68)is held(hold) in Sonkjarvi,Finland.There are different carrying styles,involving piggybacking,fireman's carry and the Estonian-style,where the woman hangs upside-down (69)withher legs around the man's shoulders.The sport has spread to other parts of the world,(70)including(include) the US and Australia.

查看答案和解析>>

同步练习册答案