19.At the beginning of the century there was a big farm called Hollywood Ranch.It was near Los Angeles in California.A few years later Hollywood was one of the famous places in the world.From the 1910s to the 1950s Hollywood was the film center of the world.Every family knew the names of its film stars-Charlie Chaplin,Grela Garbo,Bergman and hundreds more.
The reason why people went to Hollywood to make films was the sun.At first people made films in New York on the east coast of the United States.But then they heard about Los Angeles where there are 350days of sun every year.As they made all the films by sunlight,the west coast was a much better place to work.Also near Hollywood you can find mountains and sea and desert.They did not have to travel far to make any kind of film.
When TV became popular,Hollywood started making films for television.Then in the 1970s they discovered people still went to the cinema to see big expensive films.After twenty years they are still making films in Hollywood and people watch them all over the world.
33.Hollywood used to be aB.
A.cinema
B.big farm
C.park
D.market
34.Who was not mentioned as a film star in passage?B
A.Charlie Chaplin.
B.Marilyn Mm.
C.Ingrid Bergman.
D.Grela Garbo.
35.People went to Hollywood to make films becauseC.
A.it was a beautiful place
B.you can find many film stars
C.there was a lot of sunlight there
D.it was a famous place.
分析 本文介绍了好莱坞以前是一个大农场,建成了电影的拍摄基地,好莱坞电影受到欢迎,几十年过去了仍然受到人们的喜爱.
解答 33.B 细节理解题. 文章开头"At the beginning of the 20th century there was a big farm called Hollywood.说明Hollywood这个地方以前是一个大农场.所以答案选B.
34.B 细节理解题.文章第一段中提到了三个电影明星"Charlie Chaplin、Greta Garbo、Bergman.所以答案选B.
35.C细节理解题.根据句子 The reason why people went to Hollywood to make films was the sun."过去人们到Hollywood拍电影的原因是那里一年四季大多数时间里有充足的阳光.所以答案选C.
点评 本文考查细节题为主,细节题可以在文章中直接找到与答案有关的信息?或是其变体.搜查信息在阅读中非常重要它包括理解作者在叙述某事时使用的具体事实、数据、图表等细节信息.在一篇短文里大部分篇幅都属于这类围绕主体展开的细节.做这类题一般采用寻读法?即先读题,然后带着问题快速阅读短文,找出与问题有关的词语或句子,再对相关部分进行分析对比,找出答案.