【题目】Eating nuts and peanuts reduces the risk of suffering a heart attack or stroke, a new study claims. Researchers found they were linked with a reduced risk of death from heart disease among people on low incomes.And they believe their findings suggest peanuts may be a cost-effective measure to improve cardiovascular(心血管) health because they are so cheap.
However, experts cautioned today that salt-covered nuts would not have the same health benefits. Nuts are rich in nutrients and peanuts, although classified as one bean, have nutrients similar to tree nuts.
The new study, led by Dr Xiao-Ou Shu, of the Vanderbilt University School of Medicine, Tennessee, analysed various groups of people.One involved 72,000 low-income black and white men and women living in the US, the other 134,000 men and women living in Shanghai, China.In both groups, men ate more peanuts than women.In the US group, about half of the nuts consumed were peanuts, and in the Chinese group only peanut consumption was considered..
The researchers found that overall, eating nuts reduced the risk of death from heart disease.This was regardless of gender, race, body condition, smoking, alcohol consumption and conditions such as diabetes(糖尿病), high blood pressure and obesity.
In the US, the highest consumption resulted in a risk reduction of 21 per cent. In the Chinese group, it was 17 per cent.
Dr Shu said: 'We observed no significant associations between nut or peanut consumption and risk of death due to cancer and diabetes.She added the findings highlight the large public health impact of nut or peanut consumption in lowering deaths from heart disease - especially for their affordability.
The research was published in JAMA Internal Medicine.
Dr Mitchell Katz, deputy editor of the journal, added: 'Of course, peanuts are not really nuts - they are legumes since they grow in bushes, unlike tree nuts.'But who cares if they help us to live longer at an affordable price?'
(1)Peanuts are considered very useful in improving heart health mainly because______.
A.Nuts are rare.
B.People can afford to buy peanuts.
C.Peanuts are people's favorite.
D.peanuts and nuts are the same.
(2)According to the passage,which of the following statements is true?
A.Peanuts are classified as nuts.
B.The Chinese eat less peanuts than Americans.
C.Peanuts have no effects on cancer.
D.People care if they can live longer.
(3)In paragraph 2,the underlined word “cautioned”is probably the closest to____.
A.warned
B.announced
C.concerned
D.doubted
(4)Which of the following can be the best title for the text?
A.Peanuts: a best nut
B.Peanuts: People's favorite
C.Peanuts: a medicine for all
D.More peanuts, fewer deaths.
【答案】
(1)B
(2)C
(3)A
(4)D
【解析】1推理判断题。根据第一段和第七段“And they believe their findings suggest peanuts may be a cost-effective measure to improve cardiovascular(心血管) health because they are so cheap.”“ She added the findings highlight the large public health impact of nut or peanut consumption in lowering deaths from heart disease - especially for their affordability.”可知花生在降低人们心血管疾病发病导致死亡的几率上的极大作用,最主要是因为它便宜,人们买得起。故选B.
2推理判断题。根据第6段“We observed no significant associations between nut or peanut consumption and risk of death due to cancer and diabetes”可知吃花生对因癌症而导致的死亡没有影响。故选C.
3词义猜测题。根据所在句子意义“However, experts cautioned today that salt-covered nuts would not have the same health benefits. ”专家们警告说盐津坚果可能对健康没有同样的效果。A.warned 警告,提醒;B.announced 宣告,宣布; C.concerned 担心;D.doubted怀疑,不相信;故选A.
4主旨大意题。本文整体就是介绍多吃花生能够降低心血管病发病死亡率。. A.Peanuts:a best nut 花生不是坚果; B.Peanuts:People’s favorite花生:人们的最爱;C.Peanuts: a medicine for all 花生:包治百病的药;D.More peanuts,fewer deaths.多吃花生,少点死亡。故选D.
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】句子翻译.
(1)水将对生命发展有关键作用在当时并不明显。
It was not that water was to be to the development of life.
(2)站在塔顶上,我仍能看到远处的山。 ( in the distance)
at the top of the tower, I could see the mountains .
(3)他们直到穿过了山谷才看到美丽的景色。(not……until……; go through)
They see the great they went through the valley.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及二个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
Insurance companies are normally willing to insure anything, but it must be unique to insure a dish. It was a unusual pie dish, for it was eighteen feet in long and six feet in width. They had been purchased by a local authority so that an enormous pie could baked for an annual fair. The pie committee decided that the best way to transport would be by a canal, so they insured it for the trip. Short after it was launched, the pie committee went to the local inn to celebrate. In the same time, a number of teenager climbed on to the dish and held a little party of their own. Dancing proved to be more than the dish could bear, but during the party it capsized (倾覆) and sink in seven feet of water.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,回答下列问题。
A
Although he will always be remembered for starring “Superman,” the greatest role of actor Christopher Reeve's life was as a champion of sufferers of spinal cord (脊椎) injuries and an supporter of stem cell (干细胞) research.
Unlike the man of steel, he wasn't faster than a speeding bullet, more powerful than an engine and he couldn't leap tall buildings in a single bound. But the courage and determination Reeve showed in trying to overcome his paralysis (瘫痪) from a 1995 horse-riding accident went beyond any of the achievements of the comic book hero.
“He became a real-life Superman. His heroism, his courage was extraordinary,” Colin Blakemore, the chief executive of Britain's Medical Research Council said. “Like many people who suffer some terrible injuries, Christopher Reeve was totally changed by that experience and brought the kind of energy and enthusiasm that made him successful as a film star to an entirely different issue, with huge effect.”
Reeve, 52, died of heart failure on October 10, 2004 after having treatment for an infected pressure wound without realizing his dream of walking again. But in the nine years since his accident, he made personal progress to regain respect and admiration, founded the Christopher Reeve Paralysis Foundation, a non-profit research organization, and used his fame to raise millions of dollars for research into spinal cord injuries.
He also provided hope and inspiration to other patients and made speeches to support scientists to be allowed to conduct stem cell research in the hopes of eventually curing paralysis and other illnesses such as diabetes and Alzheimer's and Parkinson's disease.
“He has been our champion. If you think of spinal injuries, you automatically recall a picture of Christopher Reeve,” said Paul Smith, executive director of the Spinal Injuries Association in England. It is because of Reeve that spinal cord injuries and stem cell research are so widely discussed, according to Smith. The fact that it happened to Reeve showed it can affect anyone, even Superman.
Reeve did not live long enough to see whether stem cell research could help restore movement to the paralyzed. The research is still in its early days and no one knows what advances it may bring.
(1)Which of the following words can best describe the characteristics of Reeve?
A.strong-willed and caring.
B.tough and persuasive.
C.caring and reliable.
D.sympathetic and considerate.
(2)The purpose of paragraph 2 is to show us that .
A.Reeve was not as capable as the image he acted in his film
B.the image of Superman created by Reeve will always be remembered
C.Reeve is no more than an ordinary person when he was faced with paralysis
D.the inspiring image in Reeve’s real life was even greater than that in his film
(3)Reeve made the following contributions to the scientific research except .
A.setting up a non-profit research organization
B.winning public respect and admiration by overcoming obstacles
C.influencing the world by making speeches on stem cell research
D.struggling for the permission to conduct stem cell research
(4)It can be implied from the passage that .
A.Reeve remained optimistic after suffering from paralysis
B.stem cell research has long been a controversial subject
C.paralysis can happen to anyone no matter how strong he seems
D.some presently incurable illnesses are to be cured in the near future
(5)Which of the following can be the best title for the passage?
A.A Fighter of Spinal Cord Injuries
B.A Real Hero in Film
C.A Forever Superman
D.A Struggling Life
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】
How do you enter a room full of strangers? Do you walk right in full of confidence? Or do you try to slip in without being noticed? ___【1】___
In life, we admire those who do their tasks confidently. We prefer people who appear to know what they are doing. But where does that confidence begin?
Developing self-confidence starts very early. It’s parents’ role to get kids on the right track toward becoming confident people. ___【2】___ That can be done by focusing on the child’s strengths. Parents should encourage their children to try new things and take risks. When children make mistakes, their parents should still let them know that they are loved. Children whose parents do these things will likely develop into confident adults. ___【3】___ So what’s the solution?
With most things in life, practice makes perfect, and that is true of confidence skills. ___【4】___
Always hold your head high and look people in the eye. Answer questions clearly and confidently.
Focus on the things that you do well, and look for opportunities to use those abilities.
Prepare thoroughly for every project. You’ll approach the task more confidently knowing that you are ready.
___【5】___ It could be a good test score or a prize from a contest. Remind yourself that one success often leads to the next.
However, all humans fail at times, and you will too. Even with efforts to try all the above, you will never be perfect. But you can learn to love and accept yourself and live your life with confidence.
Keep in mind an item that reminds you of a recent success. The more you practice them, the easier they will become. The way you go into new situations show your level of self-confidence. Our goal is to prepare students to go into the world with confidence. To help that process, parents should always offer more praise than criticism. Learning from mistakes helps you face the same situation later without fear. But self-confidence still doesn’t come easily. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(不多于3个单词)或括号内单词的正确形式。
Many teachers believe that the responsibilities for learning lie with the student. a long reading assignment is given, instructors expect students to be familiar with (inform) in the reading even if they do not discuss it in class or take an examination. The ideal student is considered to be one who is motivated to learn for the sake of learning, not the one interested only in getting high grades. Sometimes homework is returned brief written comments but without a grade. Even if a grade is not given, the student is (responsibility) for learning the material assigned. When research (assign), the professor expects the student to take it actively and to complete it with minimum guidance. It is the student's responsibility to find books, magazines, and articles in the library. Professors do not have the time to explain a university library works; they expect students, (especial) graduate students, to be able to exhaust the reference origins in the library. Professors will help students who need it, but prefer that their students should not be too dependent on them. In the United States, professors have many other duties teaching, such as administrative or research work. Therefore, the time a professor can spend with a student outside of class (limit). If a student has problems with classroom work, the student should either approach a professor during office hours or make an appointment.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Etiquette(礼仪)to society is【1】clothing is to the individual. Without clothes men would go in shameful nudity which would【2】(certain) lead to the corruption of morals; and without etiquette society would be in a pitiable state and the necessary【3】(communicate) between its members would be disturbed by needless offences and troubles.
If society moved like a train, the etiquette would be the【4】(track), along which only the train could go forth; if society【5】(be)a state coach, the etiquette would be the wheels, on which only the coach could roll forward.
The lack of etiquette would make【6】best friends turn to be the most decided enemies and the 【7】(friend) countries declare war against each other. We can find many examples in the history of mankind. Therefore I 【8】(advice) you to stand on ceremony before anyone else and to take pains not【9】(do) anything against etiquette【10】case you give offences or make enemies.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】根据中文提示完成句子填空。
(1)She found her son lying in bed, with his eyes (紧紧地) closed.
(2)More and more people are riding (电的) bikes.
(3)The opening (仪式) attracts a lot of people around the world.
(4)Do not put much (压力) on the handle, or it will break.
(5)The director has been praising her (勇敢) in trying to stop the thief.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】根据句意及汉语提示完成单词。
(1)Some African countries are (开发)rainforests for wood.
(2)Tom,who is my (同事),works in the same office with me.
(3)They were(围起来)immediately by small boys wearing school caps.
(4)He built up wealth by(做生意)with other countries.
(5)It's almost impossible to find him in the (巨大的)ocean.
(6)This hill is too(陡峭的)to ride up on a bicycle.
(7)Just smile (自然地)while I take your photo.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com