【题目】UK 5 Days
Today:
A chilly (寒冷的) and frosty start for many this morning, followed by a day of sunshine and local showers. The showers will be slow moving and heavy at times, particularly in the east with a risk of thunder.
Tonight:
Showers will ease this evening and clear spells (一段时间) will develop, causing a widespread frost. However, rain will push into the northwest during the early hours, turning heavy at times.
Friday:
Rain, locally heavy, will continue southwestwards through the day with strong winds. Elsewhere, it will be bright with some sunshine.
UK outlook for Saturday to Monday:
Rain across central parts on Saturday will ease and move northwards. Largely dry elsewhere with some misty sunshine. A mixture of sunshine and showers on Sunday and Monday, turning warmer.
Updated at 04:04 on Thur. 31 Mar.
UK 6-30 days
UK outlook for Tuesday 5 Apr. to Wednesday 13 Apr.:
A generally unsettled picture is likely next week, with showers or longer spells of rain affecting the majority of the UK, but with some drier and sunnier interludes (间歇). Temperatures will probably be around normal for most, but central and southeastern areas may see some warmer air moving up from the continent at times. The week after next will probably continue to be changeable with showers or longer spells of rain crossing the UK, but with some brighter and drier interludes in between. Temperatures may become rather low across the north and northwest later next week.
Updated at 12:36 on Wed. 30 Mar.
UK outlook for Thursday 14 Apr. to Saturday 30 Apr.:
It is likely to be changeable with a mixture of sunny spells and showers. However, some longer drier spells are also likely, particularly in northwestern areas. Overall temperatures will remain around normal for the time of year but with some warmer spells developing at times.
Updated at 12:37 on Wed.30 Mar.
【1】The weather of tonight is similar to Friday in that_________
A. it has strong winds. B. it has frosts.
C. it has heavy rain. D. it is mainly sunny.
【2】From Saturday to Monday, it may be rainy in the _______.
A. east B. west
C. south D. north
【3】What will the weather be like in Britain from April 5 to 13?
A. It will be quite dry. B. It will be rather cold.
C. It will be generally rainy. D. It will be hot in the north.
【4】Which part of Britain may have little rain in the second half of April?
A. The southeastern areas. B. The northeastern areas.
C. The northwestern areas. D. The southwestern areas.
【答案】
【1】C
【2】D
【3】C
【4】C
【解析】本文是一则天气预报,预报了英国未来5天详细天气情况、未来30天直到4月30日的天气概况。
【1】细节理解题。根据第二段However, rain will push into the northwest during the early hours, turning heavy at times.和第三段Rain, locally heavy, will continue southwestwards through the day with strong winds.可知,今晚天气和周五天气的共同之处是都会下大雨。
【2】细节理解题。根据第四段Rain across central parts on Saturday will ease and move northwards.可知,周六至周日北部地区可能会有雨。
【3】细节理解题。根据第五段A generally unsettled picture is likely next week, with showers or longer spells of rain affecting the majority of the UK, but with some drier and sunnier interludes (间歇).可知,4月15日至30日期间,大部分地区会下雨,因而C选项正确,排除A;又根据Temperatures will probably be around normal for most,得知B选项不对;而根据Temperatures may become rather low across the north and northwest later next week.可知,北部地区气温很低,D选项不对。
【4】细节理解题。题干中的the second half of April即Thursday 14 Apr. to Saturday 30 Apr.这一部分内容,根据However, some longer drier spells (干旱期)are also likely, particularly in northwestern areas.可知,西北地区可能处于干旱期,没有雨。
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】请认真阅读下列短文, 并根据所读内容在文章后表格中的空格里填入一个最恰当的单词。注意: 每个空格只填1个单词。请将答案写在答题纸上相应题号的横线上。
How Technology Can Help Language Learning
Intelligence, according to Howard Gardner, is of eight types—verbal-linguistic, logical-mathematical, musical-rhythmic, visual-spatial, bodily-kinesthetic, interpersonal, intrapersonal, and naturalistic. This is the first in a series of posts that explore and understand how each of the above forms of intelligence is affected by technology-mediated education.
Verbal-linguistic Intelligence involves sensitivity to spoken and written language, the ability to learn languages, and the capacity to use language to accomplish goals. Such intelligence is developed by three specific activities: reading, writing and interpersonal communication—both written and oral. The traditional tools that have been used to efficiently develop verbal/linguistic intelligence—textbook, pencil, and paper—are giving way to technology in many schools. E-books, Internet lesson plans, online assignments and word processing software, or a subset of the above, are now common in schools. Technology allows addition of multisensory (多种感觉的) elements that provide meaningful contexts to help comprehension, thus expanding the learning ground of language and linguistics.
Research into the effect of technology on the development of the language and literacy skills vis-à-vis reading activities of children has offered evidence for favorable effects of digital-form books. A study shows that digital reading materials have become common in developing countries in early childhood classrooms to support engagement in storybooks while enhancing the emergent literacy (早期读写能力) among children. E-books are also being increasingly used to teach reading among beginners and children with reading difficulties.
Technology can be used to improve reading ability in many ways. It can enhance (加强) and sustain the interest levels for children by allowing immediate feedback on performance and providing added practice when necessary. Recent research shows that students are able to improve their sight word vocabulary, fluency, and comprehension through computer-based reading.
Technology can also help in improvement of writing skills. Word processing software promotes not only composition but also editing and revising in ways that streamline the task of writing. Desktop publishing and web-based publishing allow the work to be taken beyond the classroom into a virtual world that allows more constructive interactions.
Technology enhanced oral communication is indeed useful in that it allows students from remote locations, or from all over the world to communicate orally through video and audio conferencing tools. For example, students of languages in Australian universities overcome the problem of insufficient contact with native language speakers by using online audio and video tools that allow the development of aural, vocal and visual-cognition skills that are important in verbal and linguistic education. Oral group discussions in the form of video conferencing can help non-native speakers of a language with natural language negotiation and cultural intonations in ways that have not been possible due to geographic isolation.
Computer definitely aided language learning and computer mediated communication enhance teaching and learning experiences in the areas of linguistics and language intelligence. Although there have not been comprehensive studies on the use of technologies to aid K-12 English-language learners, there have been many individual computer programs and other technologies that accelerate the acquisition of phonics, vocabulary, fluency, and reading-comprehension skills and other language building blocks.
Title: How Technology Can Help Language Learning
Paragraph outline | Detailed information |
Brief introduction to Verbal-linguistic Intelligence | ●Howard Gardner thinks that intelligence is of eight types, 【1】________ from verbal-linguistic to naturalistic intelligence. ●Verbal-linguistic Intelligence, 【2】________ of three aspects, is developed by three specific activities. ●Technology is 【3】_______ traditional tools used to develop verbal/linguistic intelligence efficiently. ●The learning ground of language and linguistics has been 【4】_______ by adding multisensory elements to language learning. |
Effects on language and literacy skills | Digital reading materials have been used to help children in developing countries get 【5】________ in storybooks, enhancing the emergent literacy among them. |
Effects on reading ability | Technology can enhance and sustain children’s interest levels by providing immediate feedback and extra practice. |
Effects on writing skills | Technology allows our work to be taken in a virtual world with moreconstructive【6】________. |
Effects on oral communication | Technology allows students to communicate orally through video and audio conferencing tools【7】________ geographic isolation. |
Conclusion | ●There is no【8】________ that technology enhances teaching and learning experiences concerning linguistics and language intelligence. ●Although there is a 【9】_______ of comprehensive studies on the use of technologies to aid K-12 English-language learners, there have been other technologies that【10】________ the acquisition of language building blocks. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下列短文,选出最佳选项。
City College Union Company
Secretary/Typist
The Union is a student-run organization with a permanent staff of 20. Typing speed: at least 60 wpm.
The ability to take shorthand dictation and a working knowledge of filling procedures are essential requirements.
The basic salary for the position is $ 18,500 per year.
Enquires to R. Barbar 387-5075.
Emu Airline
Secretary
Emu Airline is now offering a part-time position for a secretary.
The position offers at least 20 hours’ work a week, with a view to full-time work in the future. Monthly salary is about $ 1,400.
Phone 899-3264 for an appointment.
Word Processor
Operator (full-time)
We need an operator to work in an office associated with the building industry. Only experienced operators are expected to apply.
Starting salary: $ 17,950 yearly.
Apply in writing to: the Personnel Officer Hill Morgan Pty Ltd 38 Green Hill Rd.
Sewing Machinist Wanted
Jeans Industry
We are an expanding clothing company located south of the city. Our products include jeans, skirts, shorts and so on. We are looking for sewing machine operators.
The factory works a 38-hour week over 4-5 days. Wages for this are $ 18,050 per year.
If you are interested, come over and pick up an application form from Ripper Jeans, 23 North Ave, Beaudesert.
【1】What do these four advertisements have in common?
A. Each of them is commented by their manager.
B. They are located in the south of the same city.
C. Their companies are introduced in detail.
D. They all want people in the proper position.
【2】The applicants for the post of a secretary in City College Union Company should have the following qualities EXCEPT .
A. ability of organization.
B. knowledge about filling the form.
C. typing skill.
D. writing rapidly.
【3】The attractiveness of the post in Emu Airline is .
A. its promising future.
B. its free flying.
C. its good salary.
D. its nice working conditions.
【4】If you want to be a sewing machine operator, you may contact this company by
A. visit. B. fax.
C. phone. D. email.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】First, I’d like to thank you for your reminding, although I don’t agree with your view which students should spend more time on their lessons instead of read novels. Indeed, reading novels takes up some of the time that should spent on lessons, but it’ll make us know what hard life is. Besides, by reading novels we can gain what we can’t learn from our textbook. Of course, reading novels has it’s shortcomings. Novels that have wrong ideas will make us to do something wrong. Maybe, in your eyes, the disadvantages of reading novels outweighs the advantages. And in my opinion, reading novels is just as another pair of eyes, which broadens my horizons.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】
【1】It is a ___________ moment when Yang Liwei, a Chinese astronaut, traveled in space. (历史性的)
【2】He is so t_________ to hear the news that he won the first prize in the writing competition.
【3】Mostly I cook by myself, but o__________ I will eat out.
【4】It is _________ that the police have found the related evidence in solving the murder case. (报道的)
【5】The _________ crisis in American brought a great impact on the world economy. (金融的)
【6】The new cinema is s__________ in one of the most livest business districts.
【7】Do you happen to know his w__________? I can’t find him anywhere.
【8】China is one of the __________ of ancient civilization. (发源地;出生地)
【9】You can see a wide r__________ of animals in the newly built zoo.
【10】Eiffel tower, the landmark of Paris, is a piece of artwork designed by the famous __________, Gustave Eiffel. (建筑师)
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项
Hundreds of years ago,a Roman army came north from England to make war on Scotland. The Scots,a brave people,loved their country very much. They fought hard to drive the enemy out of Scotland,but there were too many Romans. It looked as if the Romans would win.
One night,the leader of Scots marched his soldiers to the top of a hill. “We will rest here tonight,my men,” he said. “Tomorrow we will fight one more battle. We must win or we will die.”
They were all very tired,so they ate their supper quickly and fell asleep. There were four guards on duty,but they,too,were very tired,and one by one,also fell asleep.
The Romans were not asleep. Quickly they gathered at the foot of the hill. Slowly they climbed up the hillside,taking care not to make a sound. Closer and closer they came to the sleeping Scots. They were almost at the top. A few minutes more,the war would be over. Suddenly,one of them put his foot on a thistle(蓟). He cried out and his sudden cry woke the Scots. In a moment,they were on their feet and ready for battle. The fighting was hard but it did not last long. The Scots wiped out the Romans and saved their country.
The thistle is not a beautiful plant. It has sharp needles all over it. Few people like it. But the people of Scotland liked it so much that they made it their national flower.
【1】Hundreds of years ago there was a war between ________.
A. Roman army and North England
B. Roman army and the Scots
C. England and Scots
D. a brave people and the Scots
【2】“We must win or we will die.” What the leader of the Scots said means ________.
A. they were sure to win
B. they couldn't escape from death
C. they would win and then they would die
D. they must try hard to win, otherwise they would be killed
【3】The Romans climbed up the hill quietly because ________.
A. they didn't want to wake the Scots
B. they wanted to reach the top
C. they wanted to catch the four guards first
D. they were afraid of the sharp needles of the thistle
【4】What’s the main idea of the passage?
A. The thistle is a beautiful plant
B. The people of Scotland like the thistle
C. The Romans are a brave people
D. The thistle helped the Scots win the battle
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Dinosaurs ruled the planet for millions of years, and they are generally believed to have gone extinct.But the reality is that modern versions of dinosaurs are all around us. Scientists have been exploring similarities between birds and dinosaurs; and new research shows that these two types of animals are directly linked.
The connections between birds and dinosaurs are explored in a new museum exhibit called Dinosaurs Among Us at the American Museum of Natural History in New York City.
According to Mark Norell, the director of the exhibit and an expert at the museum, it is based on new scientific evidence collected over the last two decades. "I think this is really going to shake up the way people think of dinosaurs “ Norell told reporters.” One could argue that we still live in the age of dinosaurs."
The exhibit includes ancient fossils and lifelike models of dinosaurs of all sizes to show the evolution of dinosaurs into birds. It examines several properties that are shared between the two species, including feathers, complex brains, the shapes. And sizes of eggs, and the ability to fly. Birds today make nests, lay eggs and tend to babies. Fossil research shows that some dinosaurs also made nests and laid eggs. Also,birds have hollow(中空的)bones, which don’t weigh much and allow birds to take more air into their lungs. These adaptations help with flight. Some dinosaurs had these properties as well. In addition, the exhibit shows that there are many similarities between the legs, claws; and feet of dinosaurs and birds.
Norell noted that the research behind this exhibit is the result of advanced scientific, techniques; and new technologies. For example researchers used a scanning (扫描) process called computed tomography (CT) to look inside the brains of extinct dinosaurs. It combines with many X-rays to produce a 3D image. "Modern technology tells us more than we thought
we could ever know about the connections between dinosaurs and birds," Norell said.
【1】What' s the main idea of this text?
A. Experts .have discovered many dinosaurs' fossils.
B. A new museum has opened for visitors to New York City.
C. Research has been done on the lifestyles of birds and dinosaurs.
D. An exhibit shows the connections between birds and dinosaurs.
【2】What does the underlined word “properties” in Paragraph 4 mean?
A. Advantages. B. Characters.
C. Changes. D. Activities.
【3】One of the similarities that dinosaurs and birds share lies in________
A. their lungs B. their light bones
C. the shapes of their nests D. the number of their eggs
【4】What did Mark Norell try to show by mentioning CT?
A. The importance of the research.
B. What connects dinosaurs and birds.
C. The application of modern technology.
D. How dinosaurs lived millions of years ago.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Is it fair for restaurants to ban little eaters? In Monronroeville, a local restaurant, McDain’s, recently decided to ban young children. Alice Roseman, its manager, says kids have bad manners and make too much noise. Other people, however, say the rule is hard to accept. Since it has become a hot topic in public, we caught several local people talking about it.
YES There is no law stopping restaurants from banning young children. Restaurant owners should be allowed to ban them. Kids often run around and cause problems for waiters and other customers. ----Kate Barker Kids always cause a mess, but the parents refuse to do anything about their kids’ behaviors. Although kids may be at the center of their parents’ universe, they aren’t at the center of everyone else’s. ------Mike Vuick Adults sometimes want to talk and enjoy their dinner, but they can’t if a child is crying and running all over the place. That’s why sometimes parents don’t like eating at home. They wish they could have a good meal in the restaurants without kids’ noise. ------Dale Levitsky | NO Banning kids from restaurants is a bad idea. If kids were banned, many restaurants would lose business. Even if restaurants gave customers the chance to buy take-away meals for their kids, many families would probably still not eat there. --------Nicholas Song Restaurants owners who ban kids think all children are wild and rude. But that’s not true. Most children’s eating behaviors are good enough. Even though some kids do have bad manners, banning is not a right way to teach them. I think how a society treats its children is important. After all, all kids are people, too. -------Elliott Hall |
【1】The restaurant in Monronroeville refuses ___________ to eat there.
A. women
B. pets
C. men
D. kids
【2】Dale Levit sky thinks parents sometimes don’t like eating at home because _________________.
A. they are too busy
B. kids are too noisy
C. they dislike doing the dishes
D. restaurant food is more delicious
【3】Who thinks it is wrong to ban kids?
A. Mike Vuick
B. Kate Barker
C. Nicholas Song
D. Alice Roseman
【4】Which of the following opinion is mentioned in the passage?
A. Not all kids have bad behaviors.
B. Children waste too much food.
C. Boys make more noise than girls.
D. Restaurants needn’t help parents.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】作为一名高中学生,你将参加主题为“let’sridebicycles”的英语演讲比赛。请撰写一份演讲稿,主要内容包括:
1.目前汽车带来的空气污染和交通堵塞等问题;
2.骑自行车的益处,如节能环保、有利健康等。
参考词汇:低碳生活(low-carbonlife);节能(energysaving);有毒排放(poisonous emission);交通堵塞(traffic congestion)
注意:1.词数100左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com